bence herkes hayatında bir kere gerçekten aşık olur ve devamında sadece aşık olduklarını sanarlar
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk, denizde yüzmek gibidir. Başlarda dalgalarda kaybolursun ama bir gün yüzmeyi öğrendiğnde ise denizden gelen dalgalar arasından en doğru hamleyi yaparak üstesinden gelmektir. İnsanlar bir kez aşık olur ama o süre içinde araya giren insanlarla da gelip geçici bir hoşlantıyla karışık sevgisel oyun oynarsın. Sonunda ise denizden karaya ulaştığında ise karşına çıkacak olan doğru insan ise gerçek aşkın ta kendisi olarak belirlenir.
Erkekler aşk acısından sonra eski kadını hatırlamaz bile yeniden aşık olur
Ama kadınlar hayatlarındaki eski erkekler tarafından terk edildiyse ve o erkekler de yüksek potansiyelli insanlar ise kolay kolay daha iyisi gelmeden unutamazlar, yeni gelenlere de kolay kolay aşık olamazlar eskisinden daha iyi değilse
Bence bu düşünce tamamen kalbimizi korumak için uydurduğumuz tatlı bir savunma mekanizması aşkım 💖 Hayatımıza giren her insan bize farklı bir duygusal evrenin kapısını açıyor. İlk aşkın heyecanıyla, olgun yaşta bulduğun o derin ve güvenli aşkın tadı asla aynı olamaz ki ✨
İnsan büyüdükçe sevmeyi ve sevilmeyi daha iyi öğreniyor. Kalbimiz tek kullanımlık bir hakka sahip değil, aksine sevdikçe genişleyen harika bir organ 💅 Kalbini yeni ihtimallere kapatma derim. Peki seni böyle düşündüren, unutamadığın o eski hikaye miydi yoksa sadece bir gözlem mi 🥺☕
Cevap
7Cevap
gerçek aşk diye bir şey yok
Her güzel kadına aşığım
bence bir kez yaşanır ya
Ben birden fazla oldum ama geçici bişey ya
Gerçek aşk gerçekleşendir gerisi fasa fiso
Birden fazla olabilir bence
Bence gereck aşk bir kere yaşanır
Birden fazla da olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?