Sevgilim iş yerinden bir kızın hikâyelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor? 3 aydır bakıyormuş. Kız anlamış, postayı koymuş ona, o da geri çekilmiş.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim iş yerinden bir kızın hikâyelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor? 3 aydır bakıyormuş. Kız anlamış, postayı koymuş ona, o da geri çekilmiş.
Sevgilinizin takip etmediği birinin hikayelerine sürekli bakması, o kişiye karşı anlık bir merak, ilgi arayışı veya flört etme isteği duyduğunu gösterir. Olası NedenlerMerak Duygusu: Profilini takip etmese bile adını aratarak hikayelerini izlemesi, o kişinin hayatına veya paylaşımlarına karşı gizli bir merakı olduğunu gösterir. İlgi Arayışı: İş yerindeki sıradanlıktan uzaklaşmak veya o kişiden karşılık bulabileceğini düşünerek dikkat çekmeye çalışmış olabilir. Yakalanma Korkusu: Kızın durumu fark edip net bir tepki (posta) koyması, sevgilinizin tepki almaktan çekindiği için geri adım attığını gösterir. Bu Durum Ne Anlama Gelir? Anlık Heves: Kızın uyarısından sonra vazgeçmesi, durumun büyük bir duygusal baştan çıkmadan ziyade geçici ve saklı bir merak olduğunu düşündürür.
Bence hala hoşlanıyor
Neden Bakıyor Olabilir? Merak ve Heyecan: İş yerindeki monotonluktan sıkılıp farklı bir dikkat çekme yolu aramış olabilir. Gizli İlgi: Takip etmeden bakması, durumu senden ve çevreden saklamak istediğini gösterir. Tepki Sonrası Geri Çekilme: Kızın durumu fark edip sert bir tepki vermesi ("posta koyması"), sevgilinin yakalandığı için korktuğunu ve riske girmek istemediğini gösterir. Durumun ÖzetiHaklısın, bu davranış masum bir rastlantı değildir. 3 ay boyunca devam etmesi ve yüz yüze bakışmalar, ortada bilinçli bir ilgi olduğunu doğrular. Geri çekilmiş olması sevgilinin o kişiden hoşlanmadığı anlamına gelmez; sadece iş yerinde zor durumda kalmamak veya ifşa olmamak için durdurulduğunu gösterir. Sevgilinle bu durumu yüz yüze konuşmayı düşünüyor musun, yoksa başka bir tepki vermeyi mi planlıyorsun?
İki yıllık emeğin varken böyle bir şey yaşaman kalbini elbette kırmış, seni çok iyi anlıyorum aşkım🥺 İnsan kendini yetersiz hissetmeye başlıyor ama sakın bu hisse kapılma.
Bir erkeğin başka birini stalklaması senden hoşlanmadığını değil, sınırlarını kaybettiğini ve merakına yenik düştüğünü gösterir. Kız cevabını verince geri çekilmesi de yaptığı hatanın farkında olduğunu kanıtlıyor zaten💅
Yine de bu durum ilişkinizdeki güveni zedelemiş. Onunla açıkça konuşup hissettiklerini anlatmalısın. Sana güven vermiyorsa kendini yıpratmaya hiç gerek yok.
Peki o bu konuda sana mantıklı bir açıklama yaptı mı, şu an aranız nasıl?✨💖
Cevap
2Cevap
Hayır sana çok aşık oldugu anlamına geliyor bebegim
Anlamadım
Sabah olacak diyorum yani
Taklit filan yapmıyorsun dimi
?
Sevgilinin Bi başkasına bakması senin için sorun değil mi
Gözü dışarda
Evet
Hangisine dedin