Detaya girmek istemiyorum çünkü bu siteye üye, tutarsız birisi net emin olamıyorum hoslandigindan onu takip etmem Instagram'da rahatsız eder mi mesela bana ilgisi yoksa
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31Hayır bence etmez sonuçta herkes birbirini nedensizcede olsa takip ediyor o platformda sorun olmaz diye düşünüyorum lakin ondan hoşlandığından haberi varsa kızın olası ihtimaller çoğalır...
Tam emin değilim ama hoşlandığımi farketti sanırım
Olası ihtimal derken ne yapabilir ki
Şımarık tavırlara girecek biliyorum ondan dolayı kararsızım
Eğer oda senden hoşlanıyorsa mutlaka belli edecektir zaten şuanlık sadece akışına bırak kendini kasma kendin ol yeterli
Hoslanmiyorsa peki?
Takip edeyim mi sence
Olası ihtimal şu oda senden hoşlanıyorsa istek attığında direkt kabul edip geri takip yapar ya da story attığında direkt bakar vs bunun gibi şeyler ama hoşlanmıyorsa isteğini bekletir ya da direkt siler arkadaş bağlarınız iyise yine isteğini kabul eder daha fazlasını yapmaz bu ve bunun gibi şeyler işte
yani tipim gayet iyi, en kötü istemese bile, bu hoşuna gider mi içten içe begenildigini hisseder mi sence
Sana tavsiyem şu takip et en azından bir şeyler yapmış olursun birşeyler olursa o yoldan yürürsün öbür türlü keşkelerle başının etini yersin keşke yapsaydım keşke söyleseydim vb
Yakışıklı çocuk beni beğendi filan kendini iyi hissedebilir mi
Dediğim gibi kendin olman yeterli ona seni tanıması için fırsatlar tanı kızlar buna bayılır eğer hoşlanmıyorsa zaten bunu yine belli edecektir
Şunu merak ediyorum onu takip etmem, beni takip etmese bile içten içe begenildigini hissedeceği için bu onu mutlu eder mi?
Bunu bilemezsin herkes birbirine rastgele takip isteği atıyor bunu böyle anlayamayız. Eğerki kız gerçekten senin ondan hoşlandığını biliyorsa senin ona takip isteği atman kızın duygularına bağlı. Oda senden zerre hoşlandıysa mutlu olur ama öyle duygular beslememişse zaten nötr dür
Fabrikada çalışıyorum kızla aynı işyerindeyiz ismimi soyismimi biliyor yüzümü çok iyi tanıyor, ona defalarca dikkatli baktığımin farkında, tipim gayet iyi gerçekten bu konuda kendime güvenim iyi seviyede, yinede onun beni düşünüp reddetmesi bile bana haz veriyor çünkü ona sırılsıklam aşığım
Direkt duygularını ona açıklasan en fazla ne olabilir ki? Böylelikle kızın duygularınıda öğrenirsin belki bir şansınız olur. Madem aşıksın aşkının peşinden koş kaptırma onu kimseye. Eninde sonunda öğreneceksin zaten kızın duygularını kendine zaman tanıyıp kıvrandırmaya değer mi?
Evet değer hayattaki tecrübelerim bunu gösteriyor doğru olanı yapıyorum kimseye haketmedigi muameleyi göstermek istemiyorum, bu arada aynı işyerinde olduğumuzdan bunu direk açıklamam imkansız anca yavaşça konu açarak ilerledim yani direk hoşlandığımi sadece işyerini degistirdigim zaman soylerim
Kızın egosunu biraz kırdım bana karşı olan egosu hafifledi, sempatik bakarken yakaladım o yüzden onu instada takip edicem bu hafta içinde
Pekala dediğim gibi kızın haraketlerini gözlemle kayda değer illaki bir şeyler yapacak ve sende ona göre ilerleyeceksin takip et ve ne yapacak bak bakalım umarım hakkında hayırlısı olur
Direk instadan takip edeyimmi yarın akşam
Et bakalım neler olacak görelim
etmez (biraz özgüvenli ol en fazla nolabilir ki)
Sanırım hoslandigimin farkinda
Birde olurda takip isteğimi reddederse şimarmasini istemiyorum
etmez
Etmez