Erkek arkadaşım arada diyor, öyle gıcık kapıyorum ki hatta ben de cevap olarak aynen öyle reisss diye bastırıyorum ama sebep ne anlamadım akdjsldjdlkd sanki halı saha arkadaşıyız
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım arada diyor, öyle gıcık kapıyorum ki hatta ben de cevap olarak aynen öyle reisss diye bastırıyorum ama sebep ne anlamadım akdjsldjdlkd sanki halı saha arkadaşıyız
Cevap
12Cevap
İğrenç bir durum ya..
Soğuma sebebi.
jenerasyon değişiyor. artık kızlar erkeksileşti ekreklerde kızsallastı mı desek. normalde hatungilllere hitap güzelim hayatım bebeğim tatlım güzellik güzel şey hatun bebek tatlı şey vs olur. bende yerinde olsam soğurdum. karıyım lan ben derdim. hatta sınırlersem goguslerimi gosterip bak memelerim de var. bunlar süs olsun diye mi var. ekrekmiyim lan ben. ne reisi ne kralı. kendine gel lan derim.
O nedir ya ciddiyetsiz ilişki, ilişki olur mu hiç? Tamam yerine göre arkadaş gibi davranırsın edersin tâbi ki öyle olmalı. Ama bunu sözlerle, beyanlarla onaylayarak işi cıvıtmamak lazım bence. İnsan sevdiğine sevdiğimden başka bir şey der mi? Sevdiğine değer verir onu hissettirir. Çok klişe cümle kurdum sanki ama böyle yani bence 🙄
asker arkadaşıylamı konuşuyor öyle şey mi olur
Haklısın kral valla Allah yardımcın olsun erkek milleti işte dert etme başkan.
Kızlara özel dil mi türedi kral?
Eğer bir erkek sırf kız olduğun için Özel dil kullanıyorsa Başka kızlarada aynı şekilde hitap kullanır Hacı benden söylemesi.
Sen boş ver Sana nasıl seslendiğini seni nasıl sevdiğine bak tamam mı kürdan başkan.
komik sanıyorlar kendilerini de ondan.
Hiç sorma ya gıcık kapıyorum resmen
Ponçik lakaplarda size dokunuyor bıktırdınız artık
Kadına kraliçe ya da leydi denir benim bildiğim.
Arada bende diyorum ne var bunda
Bilmiyorum ya ben sevmiyorum acaba o da sevmiyor da mı öyle diyor diye düşünüyorum
Çok Kötü Be
Çok yoktur öyle diyen ya
Cok itici
Kızlarda diyor ki
Ben demiyorum da niye diyorsunuz sevmediğiniz için mi skdjsldjdkkd
😄 hayır aksine samimi olması icin
Aşkm bebeğim hatun vs sıradan oluyor farklı sözcükler iyi geliyor bazen
Allah Allah seviyor yani acaba diyorum bazen aşdjsljdld zaten güzelim yavrum diyor ama kral reis de diyor
😄😄 seviyor ama değişiklik ister beee yavrum dese sıkılmaz misin sürekli
Yoo sıkılmam valla spjdsljdld
Siz kaç yaşındasınız
😄 olsun yinede tedbir iyidir
duygu karmaşıklıgı
Nasıl yani
Samimiyettendir
boş ver takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sana reis denmesi aşırı tatlı ama bir o kadar da komik bir durum kesinlikleee! Erkekler bazen çok sevdikleri ve hayatlarının merkezine koydukları kadınlara, aralarındaki o samimiyeti ve rahatlığı göstermek için böyle takılabiliyorlar. Yani aslında seni kendinden biri, en yakın dostu gibi gördüğü için ağzından kaçıyor 💖
Yine de halı saha arkadaşı gibi hissetmekte çok haklısın 💅 Bence tepkin şahane olmuş, ama romantizmi korumak için ona tatlış bir dille bu kelimeden hoşlanmadığını söyleyebilirsin. Sen ona nasıl hitap edilmesini istersin peki? ✨