AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Imamoglu içi boş bir çuval yakında havası söner unutulup gider
ampule basmaya devam sen
Ampul 20 senedir basıyor zaten 21. Seneye de muhteşem basacak
ampul bir daha gelirse cok yıkıcı olur. ülkenin son 5 yıldaki hali cok perisan.
Ampul olmasaydı pandemi girer girmez Türkiye nin ismini bile zor hatirlardi dünya dua edin de yine ampul kazansın
ekonominin basına damadını koydu ekonomi öyle kötüye gitti sonra pandemi geldi. bu arada referandumda tüm yetkiler tek adama verildigi icinde bu duruma dustuk.
Senin yaşın doğruysa sen gözünü dünyaya açtığın gibi ampulü gördün sen dogmadan önceki turkiyeyi bilmediğin için sende haklısın baban annen belki bilir
eski turkiyeyle imamoglunun ne alakası var. imamoglu o zamanlar benim yasımdaydı. ideolojik olarak mı diyorsun yoksa refah olarak mı diyorsun.
eski türkiyede 15 milyon kacak sıgınmacı var mıydı, eski turkiye pisa testinde bu kadar geri miydi, eski turkiyenin ekonomisi dunyaya göre bu kadar kötu muydu, eski basın bu kadar tek taraflı mıydı, eski turkiyede tarikatlar bu kadar guclu muydu
ortada bariz kötüye gidis var erdogan siyasi ömrünü coktan tuketti, eski turkiyeye iyi geldigini bile dusunsen artık gitmesi gerekiyor
Anlatayım
Eski Türkiye de nüfusun yüzde beşlik bir kesimi vardı ve o kesim ülkenin kaymağını yiyordu ve o kesim gerçek halk a kan kusturuyordu hastanelerin en iyi hizmetini onlar alıyordu uçağa onlar biniyordu gazete dergi televizyon gibi medya onların elindeydi bir manşet atıp Türkiye de hükumet devirip hükumet atıyorlardı bütün devlet kuruluşları onların elindeydi onlar ne derse oydu ve Atatürk laik diye diye bu milletin canina okudular vatan elden gidiyor irtica var diyerek halkın yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkede kadınların örtülerini yasakladılar üniversitelerde okutmadilar ve daha niceleri bu imamoglu ve avaneleri bu halka ve bu ülkeye kan kusturdular
Onun için erdogan bu milleti uyandırdı birşeylerin farkına varmalarini sağladı Erdoğan yaşamımın sonuna kadar bu ülkenin başında kalmalı
erdogan devraldıgı turkiyeden cok daha kotu hale getirdi. zaten ekonomi bu durumdayken son 5 yıldan da ders alamayan aklını tursu kavanozuna koysun daha iyi
Yav hehe
senin durumun ne bilmiyorum ama Allah şifa versin sana. hala erdogan demen korkunc
Allah sana acilen görecek göz duyacak kulak ve anlayacak beyin ve akıl versin umamoglu chp nin peşinden gidin siz
K. Kılıçdaroğlu'nun arkasından iş çevirenler ile işimiz olmaz.
kılıcdaroglunun gölgesinde kalırsa bu milletin isi zor. kılıcdaroglu asla iktidara gelemez halkın gözünde yeri belli anlayın artık. imamoglu genc lider en iyi lider o olur zaten
Mansur Yavaş daha kral adam
imamoğlu aday değil algı bu
mansur yavas kral falan degil uysal siyasetci kılıcdaroglunun gölgesine sıgınıyor, siyasetci dedigin biraz egoist olacak showmen olacak ki kendisi gösterecek, türk halkı böyle lider istiyor ona göre davranacak. mansur yavas birde erdoganın portresini asmıs odasına yuh yani toz pembe görüyor adam hayatı. birde ülkücülerle geziyor mansur yavas. neden bu kadar methediliyor anlamadım. herhalde suya sabuna dokunmuyor diye seviliyor.
mansur yavaş geri planda durup hizmet yapıyor bu ülkeye mansur yavaş gibi dürüst bir adam daha gelmez
Ülkücüler ile problemin mi var soruyu soran arkadaş dürüst insan sevilir
sosyal demokrat dedikleri chp Mansur Yavaşın dşşanı yesin mansur dede ağzı laf yapmayan dobra dürüst bir adam kulu köpee olurum şahsen
ülkücü mhp neler yaptı gördük, atatürkçü olmak varken tuhaf islere imza atıyorlar.
Devlet bahçeli sayesinde ülkücülerin çizgisi şaştı evet ama özünde gerçek ülkücü olanlar devlet beyi degil Başbuğu önder bilir zaten haklısın
ölüm meleğim dobrasın asenasın net sözlerine bayıldım
annemin sözü ilk okul köy öğretmeni dermiş bende dalga geçerdim :dDddd iyilik yap iyilik bul kim kazanmış kötülükten köy enstitütitütitüti lerinin oretmenleri ama nasıl bir Türkce konuşuyorlar İstanbul türkçesi bk yemiş kalori bazlı yemek yapmak ve üçgen açı hesaplama biz üniversitede görmedik
Güldürdü 🤣🤣inanoğlu kral adammış
imamoglu cok kral adam posterini asacam odama
Nıye Popstar mı 🤣
Komık seni 🤣😃
imamoglu baskan olursa hayatıma dogrudan dogruya etkisi olacakta ondan. bu ekonomi, egitim, adalet, ideoloji her seyi degistirebilir. popstarların ise hayatıma bir etkisi yok
Sen öyle şan 🤣🤣🤣😀yaprak etkisi olur. Aday değl olsa bıle olacağı meçhul hayalcı. O değiştircek 😂😂😂ha. İstanbul u, İstanbul belediyesını yönetemeyen imamoğlu.
İmamın oğlunun da katkısı yoktur sana
Gerçekten adamın dibi bende severim
Bence hiç değil.
Yapmacik
öyle olmak gerekiyor siyaset böyle bi sey. sonuca bakmak lazım ekonomi düzelecek mi egitim, adalet ne olacak.