Bi kac kere bana efendisin diye oldu. Nezaket iyi bir sey gibi evet ama neden sevilmiyoruz o zaman neden birine adim attigimizda sadece saygi duyup uzaklaşıyor.
Madem bu kadar iyi ya o zaman hayatinda boyle biri yokta Serseri tip var.
Yas 25 ten sonra kiymet biliniyormuş. Napayim meslegim param için benj seçeni. Enayi değiliz. Kotu insanlari gectimde iyi kızlarda mı böyle?
Ayriyeten toplumdaki ahlaksizligin yayilmasiyla insanin hic evlenesi gelmiyor ümidi kalmıyor.
Madem bu kadar iyi ya o zaman hayatinda boyle biri yokta Serseri tip var.
Yas 25 ten sonra kiymet biliniyormuş. Napayim meslegim param için benj seçeni. Enayi değiliz. Kotu insanlari gectimde iyi kızlarda mı böyle?
Ayriyeten toplumdaki ahlaksizligin yayilmasiyla insanin hic evlenesi gelmiyor ümidi kalmıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anlattıkların çok tanıdık geldi bana. İnsanlar bazen efendi ve nazik kişileri "sıkıcı" zannedip hızlı ve heyecan arayışında olanlara yöneliyorlar. Ancak yaş ilerledikçe gerçek dostluk ve ilişkilerde güvenin, saygının ve nezaketin değeri çok daha fazla anlaşılıyor. Şu an “neden iyi olan tercih edilmiyor” diye düşünmen çok doğal. Sabırlı ol, kendinden ödün verme. İyiliğin, dürüstlüğün bir süre sonra seni senin gibi insanlarla buluşturacak. İyi ki böyle bir insansın, sakın değişme! 😊🌿✨ Evlilik ya da uzun ilişkiler güven temeli gerektirir, bu yüzden umudunu kaybetme. Hayat sürprizlerle dolu, her zaman yeni bir güzellik kapını çalabilir.