Kaderim neden hep yanlış insanlarla kesişiyor, gerçekten seven erkek nasıl anlaşılır?

Beni mahallemde birisi seviyor, hâlâ seviyor, hâlâ bekliyor ama gururum onunla olma diyor çünkü bir insan bir insana yıllarca öküze bakar gibi yapıp da umursamazlık yapamaz, severse çünkü merak eder, uğraşır, dener, her yolu dener, bulur sevdiği için. Yani onu kesinlikle istemiyorum ama bu beni patronumdan kıskanıp iş yerine kadar geliyordu ama haksız da değildi çünkü patronum gerçekten bana ilgiliydi, hayalimdeki insan diyebilirim, öyle çok mert, dürüst, kişilik sahibi vs. Sonra biz yasak diye yollarımızı ayırdık vs. Ben kafamı dağıtmak için Facebook'ta biraz fazla takılmaya başladım, sonra halüsinasyon vs derken ünlü birisi bana âşık oldu ama o da kendini ünlü diye hep bir şey sandı. Burası bana yine çok saçma geliyor çünkü insan sevince ün, mün demez, sevdiği için her şeyi göze alır vs. Onu hâlâ seviyorum ama evlenen de oydu. Şimdi hâlâ acı çekiyor ama belli etmemeye çalışıyor vs ama çok da üzülmüyorum onun için ama anlamadığım, benim kaderim neden böyle gidiyor? Erkek kuzenim de yeni ayrıldı, peşimi bırakmıyor, ailesinin, annesinin, herkesin yanında bana takılıyor vs ama onunla aslaaaaa olmam, gönlüm yok onda ama anlamıyorum açıkçası, neden böyle bir dönemden geçiyorum ben? Hani her zor yeni bir başlangıç oluyordu?

Kaderim neden hep yanlış insanlarla kesişiyor, gerçekten seven erkek nasıl anlaşılır?