Hep hayatı bozuk mahvolmuş erkeklere aşık oluyorum neden olabilir fikriniz nedirr?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ebevenler arasında birisi aile bağlarını tek başına sırtlandığı için o kişiyi rol model almışsın gizemli ketum kaotik erkekleri ilişkilerinde normalleştirmişsin
Biraz daha açar mısın çok yakın geldi
Annen veya baban, bu abi abla kardeşte olabilir. Ev içinde sorunlu biriyi her koşulda desteklekleyip düzeltme eğilimine giriyo. Ekonomik sorunlardan muhtemelen ayrılamıyo sen de en güvendiğin ortama yani ailenin yaptığı bu sorunları doğru kabul edip yanlış seçimler yapıyosun
Babam aşırı sinirli. Annemle babamin kavgası çok şiddetli geçiyor. işin sonunda annem olay büyümesin diye gönlünü almaya çalışıyor çünkü evet ev hanımı
Bunun bilincinde hareket edip aslında sevmediğini sadece annen gibi görev edindiğini düşünürsen gelecek seçimlerinde farklı kişilerle tanışırsın, çünkü sevmiyosun muhtemelen ilişkilerinde hep tartışma ortamı yaşanıyo minumum 3,4 yıl sonunda ilişki sonlanır
Yapamıyorum olmuyor bana çok değer veren bir erkek istiyorum ama aşık olamıyorum
Şu sıfatlı insanlara mesafe koyup sadece sana değer veren ilişkide seni doyuran bağları kuvvetli biriyle kafa kafaya verip sorunlarını aşarsın olmaz diye bi şey yok erkeğin destekçi yanını görsen diğerleriyle vakit harcamazsın dene gör
Onların yanında bulunmak bile beni o kadar sıkıyor ki düzenlemeyecek miyim benn
Aile ambiyansında ne görürsen o çünkü ben birbirine aşık anne babanın duygusunda yetiştirildim bi erkek sesini yükseltse bile yanlış kabul ederim iğrenç insanı değersizleştiren eylemler, uzman yardımı al
Hayatı bozuktan kastın Alkol uyuşturucu kullanan gayrimeşhur işler yapan erkeklerse Türk kızları bayılır onlara öl dese ölürler yalnız değilsin
Demek istediğim ailesiyle arasında ciddi sorunları olan maddi sıkıntı çeken kumar ve alkolü olup aşırı sinirli kişiler
Tercih meselesi demekki onlar çekici geliyor
Dediğin gruba giriyor mu
Hayır birincisi maddi sıkıntısı olan adam Alkol içemez bu devirde sigara içmek bile artık lüks benim dediğim grup serseri illegal tipler çoğu kız bunlara bayılır seninki hayatı kararmış bir insana umut olmak bahar olmak gibi bir şey herhalde
Onların sorunlarıyla ilgilenip iyileştirme içgüdün var mı?
Evet
Peki senin aile hayatın nasıl? Kötü mü yoksa iyi mi
Annem ve babamla da aram çok iyidir ama babam aşırı sinirli biri olduğu için annemle çok şiddetli kavgaları oldu annem de cazgır ve takıntılı babamın da siniri hemen yatisir ama gelince çok ağır olur durum boyle ama bazı geceler kahve keyfiyle kahkahalar atar bol bol sohbet ederiz ben de tam çözemiyorum
Bak ben seni anlıyorum çünkü bende senin gibiyim hayatıma hep ailesiyle sorunları olan mutsuz depresif insanlar çekiyorum ve onların dertlerini üstleniyorum iyileştirmeye çalışıyorum bunun sebebi ne cidden bilmiyorum ama durum bu
Duygusal birisin ve sana karşı yapılan ajitasyonlara kolay kanıyorsun.. Nihayeti ayrılık - aldatılma
Şehvetle değil şefkatle seviyorsunuz demek ki... 👏👏👏
içgüdüsel olarak anaç ve sevgi ve yardım göstermeye meyilli biriysen çok doğal
Çünkü yakışıklılar askm
Degil
Tesadüfdür
7 erkek de üst üste tesadüf mü ;))
Sen enerjini bunlara harcarsan ohoo ileride canın çok sıkılır tad vermez hiç bişey
Neden
Yaşam enerjisi diye bişey var , sömürürler öyle insanlar
Anaç birisin demekki
Nasıl yani
Malsın
Çünkü havalı geliyor
Boş yapma no gönder