Şahsen ben düşünmem ben çalışıyorsam o da çalışmalı babasından harçlık alan erkek mi olur
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şahsen ben düşünmem ben çalışıyorsam o da çalışmalı babasından harçlık alan erkek mi olur
Cevap
6Cevap
Ben bir erkek olarak bunu hiç düşünmem bile eğer maddi gücüm el veriyorsa karımın çalışmasını istemem zaten niye çalışsın ki otursun evinde keyfine baksın ha imkânımız el vermiyorsa o zaman destek olsun
Eşimin çalışmamasını tercih ederim. Çocuklarımızı en güzel şekilde büyütmesi yeterli.
Ben çalışır aileme bakarım zaten.
Düşünmem Hayatında sorumluluk almayı öğrenmemiş biriyle ciddi bir gelecek düşünemem
Düşünmem tabiki sorumluluk sahibi biri olacak hayatımda
Sorumluluk alabilmeli
İşsiz güçsüz neyin sorumluluğunu nasıl alacak
Çalışan insan işinden sorumludur, istikrarlıdır bunu demek istedim eksik yazmışım
Hahah tamam
Sen kamera sakasi misin buda sorumu
Olmuyor olmaz maalesef bu hayat şartlarında
tatlı gözüme güzel gorunmesi kafi.
Kendine hayrı yk evliliğe nasl faydası olack onun
Düşünmem.
Hayır düşünmem
hayır
imkansız
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın kızçem, bir insanın hayatında sorumluluk alabilmesi ve kendi ayakları üzerinde durabilmesi benim için de inanılmaz önemli bir detay ✨
Ciddi bir yola çıkarken hedefleri olan, emek veren biriyle olmak ilişkiyi çok daha sağlam kılıyor. Tabii ki zor zamanlar, geçici işsizlikler olabilir ama çaba göstermemek bambaşka bir konu 💅
Peki senin için buradaki asıl kırmızı çizgi çalışmaması mı yoksa vizyonsuz olması mı? 💖