İşi olmayan çalışmayı da pek düşünmeyen ama ileriye dönük tabiki de iş fikirleri olan birisiyle Sevgili olur muydunuz?
Evlilik gibi ileriye dönük de düşünür müydünüz?
Evlilik gibi ileriye dönük de düşünür müydünüz?
Evlilikte, kadın-erkek çalışmalıdır. Evde oturup, koca parası yemek gibi bir haltı kabul etmiyorum. Dışarıya çıkıldığı zaman bile, hesap geldiği zaman hop hemen herif ödesin. Neden? Kendi yediğinin parasını kendin öde lan, her bok heriften beklenmez.
Paylaşım, önemlidir, karşılıklı olmalı her şey. Fakat kimse böyle düşünmez. Mofo, kocan öldü diyelim; ne bok yiyeceksin?
Kadın kendi ayakları üstünde durmalıdır, bunu bilir bunu savunurum. Herifler kasa ve ya köle değildir be.
Çalışmayı pek sevmeyen demişsiniz bir de ileriye dönük tabii ki iş fikirleri olan demişsiniz. Birbiriyle çok çelişkili.
Çalışmayı sevmeyen erkek ne olsa olsun hiçbir yerde tutunamaz.
Asla evleneceğim erkek için parası ilk sırada gelmemiştir.
Yani zenginlik gibi bir şey aramam. Ama tembellik çok başka bir şeydir. Bir erkeğin kesinlikle çalışkan olması gerekir.
Çalışmayı sevmeyen değil düşünmeyen :D
Kendi işi kuracak onu bekliyor.
Ama biraz zaman alacak sermaye o bu derken.
Ama biraz zaman alacak bu.
ama şu an işsizim yani.
Ailesine ne söyleyecek oraya takılıyorum ben
Aileden gelecek para :)
şu an işsizim param yok ama 1-2 yıldan zengin dahi olabilirim yani Belki de 3-4 yani ama aklımda iş yapacak fikirler var anlattığım kişiler dahi sermaye koyup ortak olmak istiyorlar :))
Çalışma değil kısa işler yoksa ben dünyaya çalışmaya mı geldim :D
Olmuşluğum oldu. Önce iyi günde kötü günde yanlarında olmak için emek verdim, psikolojik sorunlarını dinledim, destek verdim, umutlu bir yarın için azimlendirdim, sonra işi bulduklarında da tekmeyi yedim ;)
Hadi ya şerefsizler çok var.
Nereden kiminle yükseldiğini unutup da paranın kölesi olan çok.
Ama tabi para değil de karakteri iyi olursa ALLAH korkusu da olursa öyle olmaz bence
İnşallah ya, Karakterinden emin olduğum insanlar bunu yaptı hep zaten, ne mal olduğunu bilsem bu kadar emek verir miyim, ya fazla safım ya da onlar çok iyi rol yapıyor gerçi zaman geçtikçe onların aslında kötü rolcü benim ise çok saf olduğumu anlıyorum ya neyse :( Kader kısmet işte, demek hayırlı kısmetim beni daha bulmamış, çilem dolmamış.
ALLAH korkusu olacak birisinde.
Öyleleri çok evet ama benim öyle bir amacım yok param olsa da sevdiğim kızdan değişmem yani ALLAH ın yardımıyla.
Kendimi inandırmak için neler yapmam gerekiyor ona karşı nasıl davranmam gerekiyor?
Elbet sende hesabını soracaksın ya bugün ya da ahirette.
Hemen kötü sözler söyleme ağlayıp da gözden mi olalım yani ne olmuş yeni birisini bulursun bence ALLAH korkusu olan birisiyle beraber ol ömrünün geri kalanında :)
Benim kız da saf bu arada :D
Eğer kız saf ise zaten onu sevdiğini söyleyerek bile inandırabilirsin kendine, ama sana birşey söyleyim Allah korkusu olanlar bile yapar bunu, kendine güvenme. Kızı inandırırsın hevesin geçer, bekletirsin, sonra da atmanın bir yolunu bulursun başından. Allah korkusu olan da yaptı olmayanda. İnsanın sevgisi hevesi kaçtı mı Allah kitap dinlemiyor direk bıçak gibi kesiyor tüm bağları tırt bir bahane ile. Kız saf ya kandırırsın hiç zor değil sevgi ilgi, azıcık da gelecekte evleneceğinizden falan bahsettin mi zaten inanır. Ancak şimdiki aklımla, ben , nikah masasında imzayı attığını görmeden artık bir erkeğin beni sevdiğine inanmam!
ALLAH kitap tanımaz mı?
Onları o an tanımayanda nasıl ALLAH korkusu olsun?
Gerçekten ALLAH 'tan korkan öyle bir şey yapmaz hadi diyelim nefsine uydu yaptı hemen pişman eder tövbe eder gider kızın gönlünü alır.
Bir de gerçekten seven birisi bence öyle heves ile değil gerçek bağlanırsa kopamaz.
Kopsa bile aklından çıkartamaz çıkartamayınca pişman olup kızın yanına gider :) :)
ALLAH belalarını versin öyle kişilerin.
Öyle olmaktan ALLAH 'a sığınırım.
Ölümlü dünyada fırıldak olmaya gerek yok.
Ama ne demişler
Para insanı değiştirmez sadece maskesini düşünür.
Sen yanlış tanımışsın...
ALLAH seni korusun ve hayırlı birisiyle karşılaştırsın :)
İnanır mısın neler neler söylüyorlar anlatıyorlar, bana bunları anlatma, çok dinlettiler bunları, gönül işleri hesap kitap anlamaz, keşke anlasa. Gönül bağları koptuğu zaman insanı bağlasan durmaz. İnşallah sen karşındakini gönülden seviyorsundur, inşallah o da seni öyle seviyordur. Bilemezsin. Bilemiyorsun. Unutma, Allah korkusu olanların hata yapma ihtimali daha yüksektir, çünkü kalbinde iman olanı şeytan rahat bırakmaz. Tepesinde dolaşıp durur. Sana bir tavsiye, işin gücün elinde olmadan, umut verme. ünkü uzun soluklu bekleyişler ilişkiye zarar verir. Hayırlı iş uzamaya gelmez. Kafan biraz daha toparlansın, fikirlerin biraz daha otursun, iyi ölç tart öyle başla ve kısa zamanda da işi ciddiyete bağla yoksa ya ondan ya da senden bir arıza çıkar. Elbet sen yine bildiğini yapacaksın, ama en azından bu sözlerim aklının bir köşesinde mutlaka bulunsun. İhtiyacın olacak. İbretlik bir insanım, benden ibret al, çünkü hayat hatalardan ders çıkararak öğrenecek kadar uzun değil.
Doğru haklısın.
kendine bile fayda veremeyen başkasına veremez
Sağol dikkate alıcam emin ol.
Cevap
0Cevap
İleriye dönük iş planları varsa ve ben onu çok seviyorsam o da beni seviyorsa olurdum
düşünmezdi zaten çalışmaya gönlü olan hemen iş arar geleceğe ait planlar kurmaz. bu kişiyle evlenilmez hayatını mahvetme derim
Ben Erkeğim :D
Çalışmıyorum ama çok para kazandıracak fikirlerim de var yani...
bence sen ilk önce çalış ve ileriye dönük hayallerini gerçekleştir :) sonrada kızlar kapında kö..k olsun :) yoksa boş boş fikirler bir işe yaramaz. aşk sevgi karın doyurmuyor malsef :)
Benim kızlarda gözüm yok ki :)
Sadece bir tanesi benim olsa yeterlidir.
Acaba bana güveniyor mudur ileriye dönük evlilik gibi ciddi konuları benimle düşünüyor mudur merak ettim :/
Benim Erkeklik damarım fazladır.
Erkek olarak bir iş yerinde çalışıp da büyük paraları patronlar alırsa ben kötü olurum.
O yüzden kendime kabul ettiremiyorum bunu.
Kendi işimi kurmam için de biraz zaman lazım o yüzden böyle
şunu diyim sana sen bunu hazmedemiyorsan işin çok zor. sen yakın zamnada çalışmaya başla ufaktan başla birikimini yap çevre edin gelecekte ki hayallerine ulaş yoksa o kızın yerinde olsam güvenmezdim cidden seni yermek kırmak değil amacım ama işin zor..
Anlıyorum teşekkür ederim
Hayır asla demiyim ama, olmam olmakta istemem. En nefret ettiğim şey oturan erkektir. Gitsin çalışsın erkek dediğin çalışır.
evde oturup orda burada gezip kadın parası yiyecek erkektir o, uzak dur.
Kadın parası yiyecek de değiliz.
Sadece kadınlar ne düşünürler onu merak ettim.
ay sen erkekmiydin ben kız sandım :D:D:d:
ama kızlar böyle düşünür yani onuda bil :D
Anladım :D
Teşekkür ederim yine de sağol :d
Asla ben calisicam o oturucak mi yani
Evt :D
Ama senin parana dokunmucak.
Gökten para mi yagicak ona:))
Erkek adam bulur bir şekilde :)
No No No
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?