Asgari ücretle çalışmaya karşı
ailesi ile yaşıyor babası hariç kimse ona para vermiyor
yaşı 34 böyle biri ile ciddi ilişki düşünürmüydün?
Asgari ücretle çalışmaya karşı
ailesi ile yaşıyor babası hariç kimse ona para vermiyor
yaşı 34 böyle biri ile ciddi ilişki düşünürmüydün?
Yaşı 34 asgari ücrete karşı asgari nitelikli it gün boyu evde yatıyor ve sen bunu kendine eş olarak görüyorsun kafaya bak kafaya Sorun orada değil Sorun sende
Ben soruyu kendim için sormadım
Kız kardeşim ile görüşüyor nasıl vazgeciririm diye fikir danışıyorum
Biraz daha sakince yazabilirdim
Ben sakinim Sen Sakin değilsin o kişinin yanlış kişi olduğunu sen de biliyorsun neden soruyorsun o zaman bize tam olarak ne dememizi bekliyorsun
Evet karşıyım aynısını benim aptal arkadaşım yaptı işi gücü olmayan asgari ücret karşı yetmezmiş gibi öyle bir adamdan 2 çocuk yaptı hamileyken yiyecek ekmeği yoktu kuru ekmek salça yiyordu. Allah'tan sevgilim zengindi o ara Allah rızası için ona gidip market yardımı yapıyorduk çocuğuna mama bez alıyorduk. Bende çok kez bebeğine bez mama aldım. Kusura bakmasın da bir erkek aileisne bakanıyorsa ben ona adam demem ben erkek olsam zaten başkasından yardım istemeye utanırım gider çöp toplar evime bakarım
Şu anki ekonomik koşullarda işsizlik ya da düşük gelir birçok insanın başına gelebiliyor, bu yüzden birini sadece maddi durumu için hemen elemek bazen haksızlık olabilir. Fakat 34 yaşında, işsiz birinin hayata bakış açısı ve sorumluluk duygusu önemli. Eğer hayata karşı istekliyse, çaba gösteriyorsa ve karakteri seni etkiliyorsa ciddi ilişki düşünebilirsin. Ama sana güven, sağlamlık ve mutluluk hissettirmesi de çok kıymetli. İlişkilerde empati ve geleceğe ortak bakabilmek çok önemli. Senin de kendini iyi hissetmen şart, bunu da unutma! ❤️
Finansal durumlar geçici olabilir, ama karakter ve vizyon kalıcıdır. Yarın her şey değişebilir ama kişi değişmediği sürece birlikte yürümek kolay kolay olmaz. Kendi mutluluğun için objektif ol, hayat yolculuğunu güzel insanlarla paylaşmak en büyük yatırım! 😊
Cevap
7Cevap
Böyle biriyle ilişki yaşamak istiyen bir bayanın aklından şupheşenirim
Maalesef kardesim vazgecmiyor asigim diyor
Zaten bu aşk demeleri kötü bişe kullanılıyor hala aşıgım diyorlar
Ağzına sağlık
Napsan hep haklı o olucak kendince :( sanada kıskanıyor gözüyle bakacak
Resmen ben ibretliğim diyor selam bile verilmez buna
😂😂😂😂😂😂😂 hic gülesim yoktu
belli olmaz bu işler, adam bi bakarsın bi fikirle parlayıverir bi anda milyoner olabilir. genellikle böyle adamlar vizyoner oluyor , amele gibi el işinde zengin olacagını düşünenler değil
O adamdan bu saatten sonra hiç bir şey olmaz.
Aşırı mantıklı
Evi sen mi geçindirecen.
Sanırım babası
Hayır bu adamla ciddi ilişki falan düşünmem
İşi yok diye mi
Cok cok teşekkür ederim
Bunun gibiler sevmeyi bilmiyor
Ben böyle bir kızı kabul ederim ama neyse Türkiye de yetiştik anlamani gram beklemiyorum zaten daha gencim millete akıl vere vere sıkıldım yemin ederim
Kabul edersin çünkü erkeksin. Her kızın elinde sosyal güvencesi olmayabilir maddi açıdan gücü olmayabilir. Herşeyden evvel, Sorumluluk almayan biri, seni de bir yük gibi görmeye başlar.
Çünkü kendi yükünü bile taşımayan biri, zamanla seninkini de sana taşıtır. Daha gençsin zamanla anlayacaksın bencede
Var var içinizde de saf seven ölümüne seven az da olsa var bende Alicam bir tanesini kriter aramadan merak etme ablacımm
Soru hakkı nasıl bitmiyor ya hayır işte
Anlamadım?
Böyle biri arkadaslik bile kurmam
Asla, bi de onun mu arkasından topliyim
😀 ne güzel yorum
Parasız adamı annesi bile sevmez
@Draga müthiş cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?