Yani mesela kavga çıkarsa kadın kendi fikrini mi savunmalı yoksa işve cilve huyuna suyuna mı gitmeli?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani mesela kavga çıkarsa kadın kendi fikrini mi savunmalı yoksa işve cilve huyuna suyuna mı gitmeli?
Kimsenin beni sevsin diye huyu suyuna gidemem ya kendi fikrimi savunurum. Başta tipimi çok beğenip ilişki isteyen bi erkek sohbet ilerledikçe de bazı konularda kendi fikrini manipüle etmeye çalışır ben kabul etmeyip kendimi savundukça tartışma olur ve sonra da beni eleştirir sonuç kapanış kgjskf
Evliolunca kapanış olmuyo işte hshsh
Peki evlenmeden önce bu durumu fark etmiş miydiniz yoksa önemsemediniz mi
Mesela evlenmeden önce kavgadan sonra barışmak için çabalıyodu şimdi öyle değil
Aşkom bu tamamen duruma göre değişir ama asla kendi benliğinden ve fikirlerinden ödün vermemelisin 💅✨
Haklı olduğun bir konuda sırf kavga büyümesin diye huyuna gitmek seni bir süre sonra yıpratır. İzmir sıcağında çekilmeyen tripler gibi içini şişirir valla 🥺
İşin sırrı tatlı sert olabilmekte💖 Fikirlerini dimdik savun ama bunu bağırıp çağırmadan, o tatlı Z kuşağı zekânla ve tatlış bir iletişimle yap. Kendi çizgini korurken tatlı dilli olmak her zaman kazandırır.
Sen genelde kriz anlarında alttan alan taraf mısın yoksa sonuna kadar savunan mı? ☕👇
Cevap
4Cevap
fikrini savun, üslubunu yumuşat; gönül al, fakat kendinden vazgeçme.
Eğer çok önemli bi konu değilse büyütmemeye çalışırım
o benim huyuma suyuma gitsin kimmis aq ayagini denk alsin
Birinde kendin oluyorsun, diğerinde söylemek istemiyorum
Neden
Nasıl neden. Bizdeki amsalaklardan farkın olmuyor. İnsan karşı cinsiyet için veyahut başka bir şey için kendi fikirlerinden ödün vermemeli. Seni sen yapan şeyler fikirlerin zaten. Onlarda olmazsa ne anlamın kalır ki robottan.
Ama kavga büyüdükce eşlerin arasında saygı kayboluyomuş gibi hiss esiyorum
Kavga her zaman olacak, bir taraf yeri gelince alttan alacak o ayrı , fakat saygı kısmına gelirsek saygılı bir şekilde kavga tartışma olabiliyor. Zaten ilişkinin içine küfür dayak vs şeyler girdi mi vay o ilişkinin haline.
Küfür degil de kaba konusma
Kabadan kastın nedir , hakaret de değilse ne kaldı
Mesela iyneleyici laflar, küçümseme, ilgisizlik falan başlıyo
şu an evli misin?
Evet
Yani bunları düşünmen için artık çok geç o zaman. Hayatındaki erkeği ona göre seçecektin. İki türlü de kendinden ödün vereceksin Allah yardımcın olsun.
Bence kadın kendi fikrini savunmalı
Yalakalık olur bu hayır
sev yeter
kavga en iğrenç şeydir
Bitmeyen kavgalar
sizde nsll
Kendi fikrini savun ama dik başlılık yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?