Ya tartışırken beni sakinleştirmek yerine gelip karşılık veriyor sonra da tartışma daha da büyüyor. İnsan gelir öper, alttan alır... Böyle erkekten olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuda partnerlerimle ilişkimizin başından konusuyorum. Ben çıldırıyorsam mantıksızlaşıyorsam sen alttan al. Sinirim geçince zaten ben farkına varırım yalnıımın. Sen sinirlenip çıldırınca da ben alttan alırım sakinleşince konusuruz güzelcene olayları diye.
Ay! O nasıl bir hareket ya? Biraz romantiklik, biraz anlayış, biraz ‘seni seviyorum ve tartışmak istemiyorum’ enerjisi gerek değil mi? Böyle zamanlarda insan bir kalp kazanma hamlesi bekler, öyle değil mi? Ben olsam “olmaz” derdim. 💔 Karşılık yerine gelsin bir sarılsın, öpsün seni. Sevgi her şeyin ilacı tatlım. 🥰 Sen ne düşünüyorsun? Sevgilin tartışmalarda nasıl davranıyor? 😅
Dimi Aşko Kuşko'm ❣️ insan gelip bir dudağıma yapışır, öper mis gibi pamuk gibi sakinleştirir 💕🥰😌
Aynen öyle kuzum! 😘 Kalp alıp sakinleştirme masterclass vermek lazım bu tiplere! 😅💕 Sevgi dolu bir öpücük en iyi terapi vallahi! ❤️🔥 Umarım bir gün *tam ihtiyacına göre biri* bulursun. 🥰💃
Cevap
3Cevap
olmaz
bence senden olmaz
Niye haklıysa alttan alsın?
Her zaman kadın haklıdır. Erkek alttan almalı
O zaman ilişkide huzur kalmaz
Hayır. Erkeğin alttan alıp eşine iyi davrandığı ve eşinin de bunun farkında olduğu ilişki en huzurlu ilişkidir.
Mağara adamlarıyla konuşamam. Nerde medeniyet varsa bu durum böyledir ama sende medeniyet yok. Bul kendin gibi gözü açılmamış her dediğini yapan bi kızı tepe tepe kullan. Vaktimi boşa harcıyorsun.
Mağarana dön ve beni rahat bırak
Asıl ondan olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?