Beyni basmayan biri bir konuda sizinle tartışmaya girdi ve ne deseniz anlamıyor + sizin düşüncelerinizi saçma buluyor.
AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ YOKSA TARTIŞMAYI BIRAKIR MISINIZ?
AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ YOKSA TARTIŞMAYI BIRAKIR MISINIZ?
Meşhur sözdür "Aapttallarla tartışma değerli kardeşim. Eğer fikrinde sabitse ve sen ne dersen de ikna olmamaya programlıysa boşa nefesini de zamanını da harcamamek en iyisidir.
Cevap
10Cevap
Kurt ile eşşek tartışıyorlarmis.
Kurt : çimen yeşildir.
Eşşek: çimen sarıdır.
Tartışma uzamış sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar.
Aslan kurt a bir ay hapis cezası vermiş. Kurt şaşkınlık ile aslana sordu; gerçekten sende çimenleri sarımı görüyorsun.
Aslan : hayır çimenler yeşildir.
Kurt: o halde neden bana hapis cezası verdin.
Aslan : eşşek ile tartıştığın için.
Duymuştum bunu hatırlattığın için teşekkür ederim :)
Belli olmuyor
Reelde ve sosyal medyada elimden geldiğince kaçmaya çalışıyorum
Maalesef giriyorum çünkü inatçı bir yapım var ve illaki kendi düşüncemi kabul ettirme şeyim var kişinin haksız olduğundan eminsem
Biraz bende de var ama kendime haksızlık ediyorum diye düşünüyorum çünkü verim alabileceğin biriyle tartışmak daha mantıklı. Tartışmak karşılıklı verim alışverişiyle olmalı bence. Bu tür insanlara zaman harcayarak zayıf davranıyoruz haberin olsun. (kendim de dahil)
Evet biliyorum anlıyorum ama ben yinede en son şeylere kadar zorluyorum. Olmazsa artık olmadı diyorum
Zayıf davranıyorsun işte tahrik oluyorsun ve üstüne gidiyorsun. Bu huyunu yenmeye çalıştın mı hiç
Yani denedim ama olmuyor. Bak en kolayından sadece bu sitede olan kişilerle bile veya abazalarla falan diyeyim bazısıyla saatlerce oldu. Yani olmuyor...
Bırakırım kendi halinde eylensin cahile bir şey ogretemezsin geleli yarı cahile
hayır geçiştirib giderim
Kendi haline bırakırım
girmem
Kendimi yormam
Uzaklasitim 😊
Konuşmam.
döverim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?