6 gündür birisiyle konuşuyorum, sevdiğini, beğendiğini, hoşlandığını söylüyor çocuktan baya güzelim
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuktan güzelim nedir ya :) Sevgiyi güzellikle mi ölçüyoruz mesela daha güzelsen daha çok seviliyorsun şeklinde mi? Yanılıyorsun daha güzelsen üşüşen bok sinekleri gibi ne kadar çer çöp varsa üstüne çekersin hepsi ilk günlerde sever aşık olur evlenmek ister ama amaçları ortaktır ve sende oturur bunları sorgularsın.
Hahaha gercekten güzelim kötü anlamda demedim bende onu kendimce gercekten yakısıklı buluyorum kendisi bile kendimi beğenmiyorum diyor☺️ama ben gercekten beğeniyorum
Güzellik kavramı evrenseldir neye göre kime göre? Birine güzel gelen diğerine gelmez bu yüzden böyle güzelim yok ondan iyiyim gibi söylemler ergencedir kusura bakma. Ayrıca karşındaki insanın öz güven problemi var belli ki kendisi ile barışık olmayı öğrenememiş bu onun için üzücü bir durum.
Çocuktan baya güzelim ne demek buna göre seni sevmesini beklemek çok saçma Ben çok yakışıklıyım kimsenin beni bunun için sevmesini istemedim deneyenlerde oldu direk uzaklaştım sevmek kim olduğunu ve kişiliğini sevmektir tip değil ben hep buna göre hoşlandım karşıdan da bunu bekledim6 günde birini tanıyıp hoşlanabilirsin elbette kimi insanlar çok çabuk nasıl biri olduğunu belli eder gizli kutu değildir ama buradaki konu güzelsin diye hoşlanmasıysa o sevmek değildir 6 gün değil 6 ay olsa da bir anlamı olmaz
Emin ol hiç doğru bir aşk başlangıcı değil bu yani buna göre seviyorsa bu senin egonu okşuyor olabilir de aslında kötü hissetirmeli bilmiyorum benim de başta hoşuma gidiyordu ama artık böylelerinden direk uzaklaşıyorum sürekli aynı muhabbet
Egolu değilim? Boş muhabbet kasma ondan daha yakışıklıları ile konuşuyordum yakısıklı biriyle kendimi tatmin ederdim Ego vs olsa cocuk hoşuma gidiyor neden bilmiyorum ama kendini bana cekti herkesi sildim tek onu bıraktım
Tamam sinirlenme sakin ol söylediğinden bu anlaşılıyor ayırıca egolusun mu demişim egonu okşayabilir ama doğru bir şey değil dedim sadece anlattım kızdırmak istemedim
Demek istediğim sadece birisinin seni güzel bir vitrin olarak görmesi hoş bir şey değil bunu yaşadığım için söylemek istedim bana göre iyi bir şey olmadığını kim olduğun kişiliğin nasıl biri olduğun için sevmek daha iyi hissetiriyor bana yoksa herkes beğeniyor zaten yürürken bile bakışlar rahatsız edici
Kesinlikle haklısın sadece dış görünüşün icin sevsin istemiyorum cünkü ben onu her haliyle cok beğeniyorum
O zaman ne güzel benden hoşlanıyor mudur ondan bayağı güzelim dediğin için yanlış anlamışım umarım o da seni senin sevdiğin gibi sever
İnsallah sever kendisini cok beğeniyorum gercekten biraz güveni eksik sanırım, kendini beğenmiyo ama bilmiyorki gözümde en iyisi
Belki de öyle olmayabilir senden hoşlandığı sevdiği için yapıyordur ben eski sevgilimi her konuda kendimden yukarı koyuyordum kendi yaptığımı önemsiz basitmiş gibi söyleyip onun en ufak şeyini yüceltiyordum yani kendisini öyle görmekten ziyade sevdiği için böyle davranıyor olabilir seven böyle yapar yani
Bilmem pek foto atmaz ben isteyince atıyor küserim. Diyorum hahaha sonra küsme deyip atıyor gercekten cok beğeniyorum kendisini arkadaşlarım kardeşlerim beğenmedi ama gözüme aşırı yakısıklı geliyor önemli olan benim düşüncem zaten☺️
evet zaten öyle sonuçta senin sevgilin olucak
İnsallah olcak 6 gün kısa bir süre olduğu icin erken olduğunu dile getirdim cok olmak istiyorum ama biraz yavas ilerlesinde istiyorum
bizim de hemen heme aynı 7-8 günde falan olmuştu sanırım ama çok konuşuyorduk eğer sık konuşuyorsanız gün boyu falan mesela o zaman erken gibi gelmiyor alıştığını hissediyorsun hemen bizde öyleydi günün tamamamı konuşuyorduk
Erken diye düşünüyorum yinede oda olmak cok istiyor bende ben hemen olmasın dedim tamam dedi ama aşkımlı canımlı konusuyoruz 😂☺️
Aşkım diyorsanız zaten olmuşsunuz aslında hahahaha
Hahaha öyle gibi duruyor ama ilişkinin adını daha koymadık bir kaç gün daha gecsinde anca
Anladım iyisi olsun hakkınızda
Olmayacak kıyafetlerime müdahale ediyor diz üstü yok diyor şaka gibi
nE 7 dakikada ne değişti bir oha daha az önce aa noluyo fhgfghj
bir anda ne oldu aranızda
Hahaha ya kıyafetime karışıyor konusmayı keselim dedim Şu an üst üstte arıyor ne istersen giy söz diyor 😄😄
Bence kısıtlayan insandan olmaz ona uygun değilse öyle biriyle birlikte olmayacak kısıtlamak çok saçma yani giyimine karışamazsın ya bence kötü bir şey
Baya demi ben zaten reşit birisiyim ne yapacağıma kendim karar verebilirim beni ailem kısıtlamıyor elin erkeğimi müdahale edecek kısmet hayırlısı
Yani kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yok giyime karışmak gereksiz ha illa sorun ediyorsa ayrılması gerek kimse kısıtlayamaz birisini izin vermemek ne demek ya mesela bazı insanlarda bu var bunu anlamıyorum ona ait bir şey misin de senin üstünde böyle hak sahibi oluyor
Ya gercekten öyle benim babam laf etmiyor elin herifi gelip giyemezsin deyince tüm benim sinirler alt üst oluyor olmazmıs bundan
Bir anda büyük aşka evrilecek şey nasıl bitti öyle ya A A şok oldum şahit olunca sen en iyisi diyorken az önce bir anda bitirdin mi köjlköhj
Gsqpfnüq ya evet cünkü nefret ediyorum gercekten m@l bu düşüncedeki insanlar ben bir anda soğuyorum kısıtlanmak cok kötü birsey cünkü onu giyme bunu yapma neden kısıtlı yaşayayım hayatımı
Evet bana da kısıtlamak çok saçma rahatsızsan ayrıl ya da öyle birisi ile birlikte olma ki rahatsız olmakta saçma hani istediğini giymeye hakkı var bu bence sorun değil ama bunu birlikteyken değilde özelikle başkalarını etkilemek için kendisi dışarı çıktığında yapıyorsa sorrun olabilir sadece amacı başkalarını etkilemek ve ilgisini çekmekse ki bu da aldatmaya girer bir zahmet sorun olsun onun harici sorun etmek giyinişi saçma yani
++++++ hdğqnfwğ coğaltılmasın acilen Şu an cok yalvarıyor da boşuna bir kere tiksindim
ffghfjhg bence çoğaltılmayayım onlarda üzülür sonra ben en iyi olmaya çalıştım ama gene de üzülen oldum benim gibi seven olupta üzülmesin başkalarıda
Kıymet bilememiş salklar diyelim😀
Öyle gerçekten birisi bana böyle davransa çok kıymetli olurdu benim için
Ben bilirdim senin kıymetini inanki ama işte bazı şeyler olamaz
Benim sorunumda bilmeyenine denk gelmekti işte insanları anlamak zor değil değil mi sence de yani saf ve temiz bir sevgiye nasıl haksızlık edebiliyorlar neyse zaten unuttuğum bir şey ve kaybeden ben olmuyorum sonuçta
EİC için teşekkürler
Rica ederim 🙏🏻
Ohoooo 6 günde olacak şey mi
İnanılmaz hızlı gelişen bir durum bu kızlar. Erkekler bazen heveslerini veya o anki yüksek heyecanlarını aşkla karıştırabiliyorlar. Altı gün, bir insanı gerçekten tanımak ve derin bir sevgi beslemek için çok kısa bir süre ✨
Şu an hissettiği şey senin güzelliğinin verdiği o büyüleyici etkilenme ve yoğun bir hoşlanma duygusu 💅 Sevgi dediğin zamanla, emekle ve paylaşımla büyür aşkom. Sana adımları hızlı atıyor gibi geldi mi, yoksa bu ilgiden memnun musun? 💖
Hoşlantı vardır ama demi
Tabii ki var aşkom! Güzelliğinle çocuk şok olmuş resmen, aklı başından gitmiş ama biraz zamana bırak sen yine de ✨💖
Cevap
20Cevap
Bilemem belki de gerçekten hoşlanıp, sevmiştir ve huzur veriyorsundur ona. Tip pek önemli olmuyor bu işlerde
Hayır sevmez sevme öyle hemen olmaz gadası
6 günde sevgi falan olmaz, adı üstünde hoşlanma o. ortada fol yok yumurta yok, dış görünüşten etkilenmiştir o kadar.
İlişki zamanla değil yaşanmışlıkla ölçülür.
Konuşma vakti geçirme varsa bir iki günde bile hosalansbilri
Evet gün icinde cok sesli konusuyoruz mesajlaşıyoruz anında dönüyor mesajlarıma zaten
Hoşlanıyordur , hoşlanma tarzı bir şey olmasa her zaman anında dönmem ben mesaja işim varsa sonra dönerim ama hoşlandığım önemsediğim kişiye zaman yaratirim mesela
Hoşlanma yavsklik yükselme ıslanma sonra bitti zaten msks
Yok cocuğu az cok anladım cok kibar birisi hic böyle işleri yok baya kibar ☺️
Çocuktan baya güzelsin, şimdilik senden güzeline denk gelene kadar senden hoşlanacak yavrum
Prof prof 😃
Hahaah sadece bence güzelliğimi sevmiyor cok kibarım kendisine☺️
Kibar olunca bitiyorlar zaten 😃
Bilmiyorum insallah daimi olur ilişkimiz ☺️🙏🏻
Aileler devreye girip helalinden olursa amin tabii 🌸🌸
6 günde sevgi mi olur ne içiyorsunuz siz yaw.
6 günde sevmezler sadece hoşlantıdır
Bende öyle düşünüyorum teşekkürler ☺️
keşke benim de güzel sevgilim olsa🥺🥺
İnsallah en iyileri seni bulur☺️
heves arzu
6 gün kısa bir süre
Hoşlanır sever
6 günde kimse sevmez
Hoşlantıdır o
Hayir
6 günde biraz şey ya hoşlanıyordur kesin
Teşekkürler bende öyle düşünüyorum ☺️
Sever
Hoşlanma o
Kesinlikle hoşlanma
Hoşlanır…
Bende hoşlanma diyorum bir erkek 6 günde imkansız sevemez kendisine bunu açıklıyorum anlamıyor seviyorum konu kapandı diyor😄
Hiç inandırıcı gelmiyor hiç 🙂
Nasıl sence şekillimi
Ney anlamadım
Ben de öyleyim
Görmk lazm seni yaaaa
O halde gel de tanışalım
Hoşlanır sadece
Sever
Hoşlanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?