Şimdikilerin hepsi şıp sevdi hepsi ayran gönüllü eskidenmis bunlar 😪
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bazıları bir kez bazıları bir kaç defa bazıları sürekli dener ben bir kaç defa gerçek sevgiyle denedim tabi oralar bayanları tanımıyordum saftım sonra bayanlarının çogunun aslında aşk değilde güce tapma oldugunu öğrendigim an aşk içimde öldü kızlara çapkınlık yapabilirim bir kaç kızı seviyormuş gibi davranışlar sergileyebilirim ama sevemem bayanları gerçek aşkla sevdiklerini düşündügüm zamanlar saf ve gerçek banada seviyordum herşeyin iyi müthişse seviyor ama düşersen görmezlikten geliyorlar beni görüpte direk aşık olan kızların sevgilerinin gerçek olmadıgını düşünüyorum yalan oldugunu düşünüyorum diyelim beni yakışıklı buldu sevdi yakışıklı oldugum için aşık oldu peki diyelim allah korusun yüzüm bir yangında yandı çirkinleşti yine önceki gibi severmiydi çogunlugu hayır hadi paramın çok oldugunu gördü güzel bir araba sahibi oldugumuda biliyor apartmanlarım oldugunuda patron oldugumuda peki diyelim bununla birlikte oldum düşmez kalkmaz bir Allah gittikçe fakirleştim sokak banklarda yatan biri oldum yine severmiydi hayır sevmezdi hor görürdü çok saglıklı ve çok güçlü oldugumu gördü aşık oldu peki bir anda yatalak olsaydım ya da engelli yine severmiydi hayır tanımazlıktan gelirdi hadi diyelim şanımdan etkilendi sevdi bir gün benden daha güçlüsü karşıma çıkıp beni bir yumrukla yere indirse beni bırakır ona geçer değilmi bayanlar sadece erkeklerin iyi hallerinde görkemli hallerinde yanında oluyor ezik oluncada bırakıyor hor görüyor bende şöyle düşündüm madem bir bayan beni en zayıf halimdeyken sevmeyecekse çok güçlü oldugum zamanda sevmesin nede olsa güçlülerin zenginlerin şanı yüksek olanları zaten çogu kız sever bende o gün karar verdim kızların yaptıklarını aynısını onlara yapacagım sadece en güçlü hallerinde en güzel hallerinde en zengin hallerinde sevecegim düşersede tanımazlıktan gelecegim kızlar erkeklerin içindeki gerçek sevgiyi öldürüyor
Güzel sözler de... / Katılmıyorum Bence Sabırlı olan ve Sevmeyi bilen o kenti yeniden şekillendirir.. !
Gercekten bir kere severler digerleri bir arayis bit aldanistir
bir kere sevmesin son sevdiği en çok sevdiği ben olurum inşallah
Cevap
26Cevap
bir gün bir abimle konuşuyoruz "çok sevdim be abi muabbeti" adam sevdiği kızı anlatıyor bana, evli ve çocuklu bu adam, ben o anlattıkça yenge den bahsediyo sanıyorum, cümlenin sonunda demez mi facebooktan buldum geçen evlenmiş bir de çocugu var diye..
hayır. bir kez sevmezler.. tekrar sevebilirler.. pek çok insan gibi..
Bir kadını 50 kişi ister 1 kişi alır
Bir erkeği 20 kadın ister 20si de alır
Çünkü erkek çok merhametlidir yufka Yüreklidir kıyamaz onlara :D
Şıp sevdi gorusune katilmiyorum. Birisine karsi olumlu birseyler hissediyorsam karsi taraf hissetmiyorsa demekki uygun kisi degildir. Beni sevmeyen bir insanin yasini niye tutayım. Başka bir yerde bana uygun insan varsa onunla devam ederim. Siz kadınlarda oylesiniz, bizde... Herkes dogru insani arıyor. Erkekler bir kere severde diye bir kural da yok
Erkeklerin usulleri birkeredir olmassa bu pişnanlığı sevmesi unutulmayan ve öfke sıçratan bir durumdur hayat zor olsada kalbinin için bir adı yazılı kalmış oluyordur
Başka erkekleri bilmem ama, ben çok kızdan hoşlandım ve de beraber oldum, ama sadece bir kere aşık oldum şimdiye kadar.
Yok valla :) kim demiş o bir kere sever yalanini. Hangi filmde var o bir kere :) valla keklemisler seni:)
Erkek tek atımdır. Ya vurur ya karavana. Sen bakma bunlara erkek olmak ne demek bir çoğu bir haber.
sevgi ile aşk başka şeyler. sadece erkekler degil kızlarda herkes bir kez aşık olur.
ama birkaç kez sevebilir.
Şair burda beni anlatmış...
Hem nerden biliyosun her erkeğin aynı olduğunu hepsini denedin mi? ...
Kac kere sever bilemicemde hayatina bir suru kadin girer ama yanlizca hayatini 1 kadin s. ker.
aynen öyle kızlar gibi sensiz nefes alamıyorum diyip gidip başkasının altında nefes nefese kalması gibi birşey değil bu giderken arkasında ayaklı bir ceset ve içi boş bir mezar bırakır
Çok zor soru sormuşun gerçekden çok zor cevaplamıyorum
Bendeki mayın bozuk çıktı, patlamıyor koduğum.
katılıyorum aynı şeyler kızlar için de geçerli
sanmıyorum bir kere seveceğini
Kimse vazgecilmez degildir unutma:)
Evlendiklerinde iyi oluyorlar
Hayat kime ne getirir bilinmez ki...
Tamamen safsata
Keşke Sevdiğimin ilk sevdiği olsaydim
Yanlış.
Yalan hepsi
Yok öyle bir şey.
Kadinlarada gecerli
Saçmalık
Palavra ya geç 😂
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar