+1 yılSever ama kalbi kırıldıktan sonra bir daha eskisi gibi sevemez. Sevse bile belli etmek istemez. Bir erkek kolay yıkılmaz ama yıkılınca da toparlanması sıkıntı. Sonradan umursamaz oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılbiri vardi sever gibi yapip kandırdı
biz erkeklere bir gunde küsmedik olay bu- +1 yıl
Erkekler, kadınlara yarım saatte küstü
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla bu düşünceye inanmam birine aşık olurum, kırılsamda aldatılsamda başka birine yapış yapış aşık olmak için türlü bahanelerim vardır
Kendi saçma hislerimin farkındayım, korku güvenmemek gibi
Ben asla başka bi insana yargı gözüyle bakmam
Ben insanı tanımaya çalışırım neden istiyor nedn istemiyor?06 Yorumla
Soran+1 yılbiz erkeklere bir gunde küsmedik be
- +1 yıl
Sevmeyipte ayrılamayan var, kullanıp atana denk geldin sanırım bu kişilerin amacı bu zaten doyumsuzdur
Soran+1 yılkullanip atmadi sabirsizdi ailesinin gazina geldi ve evlendi
sadece duygularimi hice saydi o benden cok uzaktaydı her sey bu- +1 yıl
Bu şu demek olmuyomu? O kızı senden daha çok seviyor
Soran+1 yılo kizi ailesi istedi diye evlendi hala kiziydi istemeye istemeye miras icin aldatmadi
en zoru da severek ayrilmak- +1 yıl
Ailesi sayesinde değişen biri yarın öbürgün, başka bi kızın oyununa gelmezmi?
+1 yılErkek severse anlarsın seven erkek de var tabikide ama zor bu durum suanki hayatta herkes menfaat ve olmuş yalancı olmuş veya duygularını herkeste yaşıyor o yüzden bozulmamak bazen elde değil zaman çok kötü
İnsanlar çok rahat Allah korkusu olan insan dürüsttür erkek veya kadın fark etmez00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden sevmeyelim bizim kalbimiz yok mu? Sizi yaratan Allah bizi de yaratmadı mı? Çokta güzel severiz, sonra yarım bırakılınca güvenemeyiz sonra da sevgimizi sorgularlar. Siz kızlara yaranılmıyor. Sürekli şikayet etmek yerine standartlarınızı biraz normalize etseniz keşke.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılwalla çok geçmiş olsun size sanırım en kallavi öküzler sizi bulmuş, inanın sevmesini çok güzel bilen erkekler de var (mesela bana seni çook seviyorum diyen çıktı ama sonu gelmedi?)
şu hayatta insanlar inanın bi sınavda
cogumuzun çok parası yok
azınlık zengin ama mutsuz
gençler dinamik ama motivasyonsuz
vizyonu olanın şevki yok
kral soytarısından şikayetçi
amaa
degnekle yürüyen tekerlekli sandalyede oturan iki bacağı kopmuş olan gözleri görmeyen vs vs ler mutlu
yani insanı eksiklikleri Tamamlar
bırakın sizinde seveniniz eksik olsun belki böyle daha çok mutlu olursunuz 🌹12 Yorumla
Soran+1 yılhelal👏🏻👏🏻
Cevap sahibi+1 yılBeni gerçekten seven tek bi kadın oldu oda annem az önce yanına gittim (çoktan uyumuştu) yanağından öptüm aşkım dedi bana
ama ben onu onun beni sevdiği kadar asla sevemem cunki o bi anne ve annelerin kalbi sevgi bankalarıdır ve bankalarında kalplerinde) sevgileri asla eksik olmaz
beni annem kadar ya da gibi sevecek başka bi kadın olur mu bilemiyorum varda diyemem yokta
ama aşk varsa annemin bana duymuş olduğu sevgi seline ben rahatlıkla Aşk diyebilirim, hiç kitap okumadım ve bu edebiyat bide kitaplar okusaydım neler olurdu hayal bile edemiyorum 😊
ve inanın en önemlisi ya sevmek ya da sevilmektir aynı anda olmasın yeter
+1 yılHayatta hiçbir zaman doğru eşleşme olmuyor. Birileri, birilerinin kalbinde, hayatında heba oluyor. Doğru sevginin yanlış insanlarda harcanması gibi duyguları baltalanmış sonra senin hayatına geliyor bütün o acımasızlığıyla senin sevgini de heba ediyor. Bu böyle uzar gider.
30 YorumlaHep aynı sorular, aynı dertler. Ergenlikten çıkmamışlarla gezip tozuyorsunuz. Kişilik oturmamış, olgunlaşmamış.. onlar da sonra daldan dala zıplıyor.
Sonrada sevilmiyorum diyorsunuz..
Şu ilişki işlerine 25 yaşlarda ve sonrasında baksanız karşınızda birçok seven olgun erkek bulacaksınız.. Ama nerdeeee. 18 e gelen erkek, ya da kız delisi oluyor..
Hayatınızı , kariyerinizi planlayın. Uni. okuyun, kendinizi geliştirin..
Sonrasında zaten önünüze çıkacaklar…00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusallık her önüne gelenden hoşlanmak, her halta ağlamak, her birinden ayrıldığında üzülmek değildir. Sulu gözlü olmanızı duygusallık ya da sevgi ile karıştırmayın. Erkekler sizin sevebileceğinizden kat kat fazla sever.
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen abim aynen her onumuze gelene degil hak eden kisiye verdik deger ama ailesinin istedigi kizla evlenmek zorunda kaldi benden severek ayrildi ben ona kirginim bana kacalim seni seviyorum demişti ama bende kacmaya karsiyim ailesini ikna edebilirdi sadece onu sevmiştim ilk sevdigimdi
- +1 yıl
Baya sevmiş seni aynen. Ailesinin istediği kızla evlenmek zorunda kaldı. Bu devirde hala bunlara kanıyorsunuz, komik. Ha sana gelirsek de, diyelim çocuk doğru sana kaçalım demiş o zaman ne diye yapmadın? Üstüne bu soruyu sorman daha da komik. Hem severek ayrıldı diyorsun hem de erkekler sevmiyor imajı çizmeye çalışıyorsun. Hangi kafa bu?
Soran+1 yılaynen bizim milletimiz ailesine deger veriri
kacmak bana gore degil usulünce gelip isteyebilirdi
ha size gelince klasik türkiye erkegi cinsel obje olarak gorup kizlarla tatmin oluyorsunuz
bizimki gerçek askti evlendi Şu an benle hala olmak istiyor ama ben istemiyorum esini sevmiyor ama ben gururuma yediremiyorum sahsiyet meselesi siz kizladla eglenir kullanir atarsınız biz ilerlemistik aileler biliyordu ama kime neyi anlatiyorsun ki ben gururlu oldugum icin bitti gururum askimin onune gecti mesele bu- +1 yıl
Cinsel obje olarak görüyorum aynen. Onu geç, şu zihniyete sahip senin gibi boş beyinli birinin yüzüne tükürmeye dahi tenezzül etmem. Sevilecek hiçbir yanın yok.
Soran+1 yılsimdi defol git seni gidi ahlaksiz terbiye yoksunu
birde adam yerine koyup laf anlatiyoruz adi herif terket sorumu
Soran+1 yılagzini topla önce klavye delikanliligi yapma burada
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKizlar ilk basta hrmen asik olur zamanla aşk maşk kalmaz. Akli fikri canta ayakkabi araba ev tatil e dogru kayar.. aram sadece yanindaki objelerden biri olur. O da yakisikliysa olir degilse evdeki bi obje olur😄
Erkekte kse durum farklidir basta herkesi cinsel bi obje olarak girur kullanmaya calisir kadin gercekten iyiyse sevgiyi ve saygiyi hakediyorsa yavas yavas erkekte yer etmeye baslar zamanla sever ve her zaman daha cok sevmeye devam eder tabi sekteye ugratacak bi durum olmazsa..00 Yorumla
+1 yılErkekler aşık olur ama kadınlar gibi kolay aşık olmazlar. Hayatlarında ya bir kere ya da iki kere olur bu. Çoğu aslında şehvet duydukları kadınlara aşık olduklarını sanıyorlar. Onlar da bunun farkında değiller.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. En güzel erkekler sever :)
Bakınız tüm dünyada en içten şiirler, en romantik filmler, en etkileyici romanlar erkekler tarafından kaleme alınmıştır.
10 YorumlaBen bir kadını çok sevmiştim , ve sokaklarındaki bütün kaldırım taşlarına baş harflerimizi yazmıştım koca bir sokak , o mutlu olsun diye yaptığım ufak şeylerden birtanesiydi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmesini bilene bir gülümse bak neler oluyor.
O zaman bu sordugun sürüyü silmek zorunda kalacaksın.04 Yorumla
Soran+1 yılsevdim ama terketti evlendi sonuc ben aska kustum
- +1 yıl
Beni bıraktı merak etme ilk terk edilen sen değilsin.
Annesi istemedi beni bundan 15 sene önce.
Bende ayrıldı 1 hafta da yüzük taktilar.
Ama dünya da sadece 1 kişi yok.
Hayata kusmemek lazım.
Gerçek sevgi değilmiş diyeceksin.
Tanımadığın oturup sohbet etmediğin birşeyler paylasmadigin binlerce insan var.
Tamam seni anlıyorum haklısın acı çekiyorsun ama bunlar hayatın gerçeği.
15 sene oldu diyorum.
Hep aklında kalacak son bakışı , son gülümsemesi ama yapacak bir şey hayat devam ediyor.
Soran+1 yılhaklisin abi demekki nasip degilmis bu
- +1 yıl
Yani.
Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
Bunlar sana hem anı, hemde tecrübe olacak.
Kötü ama tecrübe.
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. erkekler hayvan mi *! ne bu sevememe-asik olmama algisi olm.. pankart mi verelim elinize anlayasiniz diye?
00 Yorumla
+1 yılseverler de ne tür kızları sevebiliyorlar bende anlamış değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılasko kusko severler
Asıl erkekler gerçek sever sevdiği kadının hiçbir özelliği ailesi para vs... hiçbir şeyi umursamaz
06 Yorumla- +1 yıl
Galiba haklısın
Soran+1 yılhayir haksizsin guzellige fizige bakar
- +1 yıl
Hepsi için geçerli değil bence
Soran+1 yılhepsi icin gecerli ondan sonrada paraya kariyere bakiyorlar
+1 yılOlur
Kızlarda pi. c sevip sonra ağlıyor
Bırakın acıtasyonu02 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevdigim kisi gercekten delikanlydi
ailesiyle tanistirid sevdi degerli esyalar aldi
ama ailesinin gazina geldi ve sabirsizdi beni beklemedi ve evlendi
pi olsa ailesiyle tanistirmazdi degerli seyler almazdi
- +1 yıl
Sen kaç sene bekleticektin? Adam kaç yasindaydi
+1 yılBiz çapkınız felan ama sevdiğimizde de sizden çok çok daha iyiyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdim ama birakti
baskasiyla evli bense onu cok sevmeyi kimseyi sevmemekle ödüyorum- +1 yıl
Süründüreni daha çok seviyorsunuz
Soran+1 yılsurunduren degil sadece temiz duygularla seviyoruz ama karsindaki hevesi gecene kadad sonra yari yolda birakiyor bu olay
- +1 yıl
Duygunu sana kıymet verene saklamayı da akıl et
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. olur ama gerçekten seven bi erkek mutlaka feci bi kazık yer kızlar kıymetini bilmez öylelerinin sonra o erkekde kadınlara güvenmemeye başlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zamanında sevdim 5 yılımı heba ettim ama neden birini severek aynı acıları tekrar tadayım
00 Yorumla
+1 yılÇok zor cidden buna emin olarak bir şey diyemeceğim
00 YorumlaSever ama asık olmazlar ask erkeklere sacma geliyor
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl soru ya Olur tabii aşık da olur çok da sever
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Erkek sevdimiydi kadınlardan daha güzel sever, hem de en güzel şekilde
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin sevebileceğine hiç inancım yok onlarınki hep belden aşağı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. gen kuşak kızları tipe aşık oluyor sadece birde para
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten severiz. Biz de bir insanız.
Sadece bunu hak edecek kadın pek yok.00 Yorumla Ya her insanı aynı kefeye koymayın artık neden sevmesin ki sebep ne yani şeytani düşünceler erkekler tarafından mı gerçekleştiriliyor bu hayatta veya aldatan deger vermeyen sırf erkek cinsleri mi oluyor 🙄
00 YorumlaValla asıl ben kızların asık olacaklarına inanmıyorum çünkü kızları uzen erkeklere ilgi duyuyorlar ama kızları mutlu eden birine ilişkiye sans vermiyorlar bizde inanmıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yıltam tersi oldu bende
Soran+1 yılyok ben erkeklere inanmiyorum diyorum sen diyosun ya kizlara inanmiyorum diye bende erkeklere inanmiyorum hepsi şey pesinde
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatım boyunca tek bir kız için göz yaşı döktüm onda da aşık olmuştum.
04 Yorumla
Soran+1 yılben gunlerce agladim ama baskasiyla evlendi
Cevap sahibi+1 yılSenin ki daha kötüymüş ben bile 1 yılda zor unuttum çok kötü bir duygu artık kimseyi sevemiyorsun bişey hissedemiyorsun şahsen bidaha hissetmek istemeyeceğim bir duygu
Soran+1 yılevet ayriliktan 1.5 sene gecti hala unutamadim ama o baskasiyla evli benle evlilik hayali kurardi
Cevap sahibi+1 yılYani artık bu saatten sonra unutmak gerekir nede olsa ayrılık olduğu zaman o sürectrn sonra kendine zarar birde evli ise herşeyi bırakıp karşına çıkan doğru kişilere şans vermelisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde kalp yok damarlarda da motor yağı dolaşıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılben bi erkegin gercekten sevdigi icin agladigini peşinden gittigini gormedim
Cevap sahibi+1 yılBen sevdim hep karşılıksız oldu. Kadınlar sevgiyi hak etmiyor. Ben kadınlara birgün de küsmedim
Soran+1 yılben sevdigim insani 5 sene beklemis biriyim sonuc
ailesinin zorla istedigi kizla evlendi
Şu an pisman
ama biz erkeklere bir gunde kusmedik iste
sevmek bu degil
Cevap sahibi+1 yılBirkez olsun biri beni sevseydi keşke
Soran+1 yılgercek seveni uzerler iste
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Neden sevmeyelim bizde insanız duygularımız var evet aşık oldum hemde bir çok kez
00 Yorumla
+1 yılKendi açımdan şunu diyebilirim değmiyor seviyoruz sayıyoruz ama değmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılevet sonuc birakilip terk edilmek ayni kader uzuntu
- +1 yıl
Terk etmedim bak ben bugüne dek insan biri gerçekten sevse sonuna kadar gider önünde ceket iliklerim ama bu kadınlara değmiyor
+1 yılÇok güzel soru.
Gerçekten aşık adam kendini ve karşısında bulunan kişiye GERÇEKTEN AŞIK ise hissettirir.00 YorumlaGerçek kalpten sevenler var birde sever gibi yapanlar var
00 Yorumla
+1 yılbilemiyorum ama genel olarak baktığımda kadınlara göre daha çabuk sıkılıyorlar gibi.
00 YorumlaOnlarda insan niye aşık olamasınlar? Tabii böyle tipler bize denk gelmez
00 Yorumla
+1 yılkızlar beni beğense sevicemde anca dış görünüşe bakıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBende gerçekten bir kadının sevebileceğine inanmıyorum.
00 YorumlaErkekler sevmez sadece vakit geçirir ama sana belli ettirmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar seviyormu ki erkekler sevsin. Ne ekilirse o biçilir. Aynaya bakmak önemli. Anlayana..
00 Yorumla
+1 yılSevi-yormuş gibiler
Daha çok küçükler 😂01 Yorumla
Soran+1 yılaşkı harcamanin 80 yolu diyosuuun😜
+1 yılSenin sevdiğin biri mi var
03 Yorumla
Soran+1 yılvardı ama artık yok neden
- +1 yıl
Sorunun bir sebebi olmalı
Soran+1 yılyok
biraz mantıklı düşünün abi ya bu nasıl soru
05 Yorumla
Soran+1 yılbirini cok sevmenin bedeli bir daha kimseyi sevmemekmis
Soran+1 yılben sevdim
tekrar sevmek ister miyim buna degecek insanlar elbet vardir ama
guven kirildi mi olmuyor
tekrar birakacak hice sayacak
ihanet edecek korkusu sariyor insani- +1 yıl
Şimdi benim kafayı önermiyorum. 😂😂 Ben bekarlık sultanlıktır kafası insanım bir defa tatsız olay geldi istemem kafasındayım ama siz daha gençsiniz ilerde birilerine şans vermelisiniz birde ya tipe göre gerçekten karar vermeyin ne kadar içi temiz çocuk varsa tipi tefeciye benziyordu hepsi çok kraldı nerde kopuk varsa onlarda beyefendiye benziyordu aldanmayın. 😂😂😂
Soran+1 yılsenin yaşın 24 se eger gencsin sende niye kendine haksizlik ediyosun ki
+1 yılAsıl kizlar gerçekten aşık olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdigimi 5 sene beklemis insanim
sonuc beni yari yolda birakti
ve ailesinin istedigi kizla evli
kim sevmemis tartismayalim istersen- +1 yıl
Ahahahah herkes bir değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok be şey peşindeler knkAM
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen inanıyorum.
00 Yorumla Severde yani karakteri bozuksa kötü davranır
00 YorumlaAşkı nereden aradigina bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılBence aşk diye bi şey yok ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılYok biz insan değiliz sevemiyoruz maalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılNiye erkeklerde kalp yok mu illa sever aşık olur
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Kullanici adın mi değişti
00 YorumlaNiye biz hayvan miyiz awkk
00 Yorumla
+1 yılDüzgün insansa eğer evet seven çıkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılsevmez gerçekten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kere olur. Unutulmaz olur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSever neden sevmesin.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar gerçekten sever mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin asık oldugu sey hormonlari
131 Yorumla
Soran+1 yıl😢😔
Soran+1 yılbu kadar hakli yorum gormedim alnindan öpüyorum senin
Cevap sahibi+1 yılMaalesefki 😢 sevgi nedir bilmezler kalbe ruha dokunmak hic görmedim varsa yoksa kimi becersem yaratiklar
Soran+1 yıleig secicem seni💚👏🏻😔
Cevap sahibi+1 yılKeske akli olmasaydim ama böyleler 😢
Cevap sahibi+1 yılAynen hiii
Cevap sahibi+1 yılAdam olana iyi düşer dusmuyosa kendini sorgula
Cevap sahibi+1 yılBiz safız kanıyoruz kandirmiyoruz offf bi defol yaa cvp veryorum bide
Cevap sahibi+1 yılHerkesii bacın anan sanmaa
Cevap sahibi+1 yılSuratindan bile fitnelik akiyor
- +1 yıl
He he 😄
Soran+1 yıltartismayin isterseniz onemli olan dogru insanla tanismak ama gercek su erkekler daha cok aldatıyor hormonlari yuzunden
Cevap sahibi+1 yılHavlama hoştt
- +1 yıl
Hormon konusu sizde daha fazla😄
Cevap sahibi+1 yılEbenin hamiii git onu becer
- +1 yıl
Kendaliste şu kıza bişey söyler misin 😁
Cevap sahibi+1 yılSusss artik yaaa
- +1 yıl
Ben onunla konuşuyorum sen sus😁
Soran+1 yılen guzsl asklar kavgayla başlar hadi gozunuz aydinn😀👏🏻👏🏻😊
Cevap sahibi+1 yılBen bunu almam iiiy sarişin hiç sevmemm
- +1 yıl
Yav bi gitt 😂sen kimsin beni alacaksın hayırdır
Cevap sahibi+1 yılYav de gett sarı yumurta
- +1 yıl
Sen ne😂kara yumurta mı
Cevap sahibi+1 yılSaclarim siyah benim asil. Sarı tavuk p
- +1 yıl
Cehennemden mi kovuldun😂
Cevap sahibi+1 yılYallaah hadi kapi orada
Soran+1 yılsiz nasil insanlarsiniz ya bos yere bildirim geliyor yorum falan yapmayın birdaha gereksiz
- +1 yıl
Gereksiz boş yapan o görüyorsun Kendaliste😄saygısız ukala kızın teki
Soran+1 yıltamam yorum yapmayin rahatsiz oluyorum
- +1 yıl
Aynen çoluk çocukla uğraşıyoz burada pazar pazar.
- +1 yıl
Hahaha bak sustu gördün mü 😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni terk eden kıza sorabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılben sevdim ama yari yolda birakti
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum deyip gittiği gece geri gelmedi ve sonrasında ulaşamadım ona. Sormak için bile. Ne kadar çabalasam da
Soran+1 yılben cok sevdim ama baskasiyla evlendi yari yolda birakilmak cok daha kötü
vefasiz erkegi düşmanıma dilemem
Cevap sahibi+1 yılTamam senin ki daha kötü. En kötü erkekler. Hallahalla ya
Soran+1 yılöyle demedim canım
Cevap sahibi+1 yılÖyle anlaşılıyo
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet neden erkeklerin kalbi yokmu
00 Yorumla
+1 yılEmin değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılteyze 59 yasinda nasil bilmezsin
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!