Anladım erkekler de seviyorlarmış. ~
Erkekler gerçekten aşık olur mu?
Anladım erkekler de seviyorlarmış. ~
Neden aşık olmasın? Eğer hayallerinde ki kızı bulmuş ise etkilenmiş ise neden olmasın erkekte sever onunda duyguları var..(Hepsinin değil..). Değişik tipler var bunun farkıdasındır çıkmış olmak için çıkanlar eğlence olsun diye takılanlar sıkılıyorum zaman geçirmeye kız lazım diyenler vs vs vs türetilir bunlar dediğin gibi vakit geçirmek için ... olan tipler.
kesinlik le yanlış düşşünüyorsun sein düşüğündüğünü biz daha çok düşünürüz biz erkekler kızın bize güvenip kendini açması yani her sorununu bizimle paylaşması ve kesinleikle utanmayarak konuışması bizi o kıza gerçekten aşık eder ve az da cilveli olursa ama diğer türlü kenini byenmiş çok cevap veren olusa dedeğingibi sadece vakit gecirmek için
erkekler sevdiklerinde adam gibi severler ve aslinda kizlardan daha cok severler sahiplenirler. sadece adamina denk gelmek lazim iste..ben sahsen boyle birine henuz denk gelemedim..
Cevap
30Cevap
erkeğin laytı var taş fırını var, görmüşü görmemişi var, utangacı var utanmazı var, sevende sevenmeyen de var.. kızlarda da böyle var.
sen nasıl olursan karşındaki belki senin tersindir. sen ne kadar sevsen de utanmaz biriyse boştur.
seni kıskanır sen hayranlık duymuş dersin.
sen kıskanınca kıyamet kopar. :)
valla erkekler aşık falan olmaz.ama hakkaten daha önce ilişkin olmadıysa aşık olabilirim sana. gel gelelim hem güzel hem genç hemde bakiresin. ihtimaller fazla beni seçme ihtimalin az. e ne oldu biz yine yalan olduk. canın sağolsun.dua etde seni kafaya takmıyım. işte o zaman ya benim olursun ya toprağın.
Tamam sen hiç yaşamamış olabilirsin de hiç aşk hikayesi okumadın, hiç aşk filmi de seyretmedin mi?
Kadınlar sadece kadınlara mı aşık oluyorlar... Erkekler neden aşık olmasınlar?
kadınlar ılıskıde her turlu yalanı soyler arkandan iş cevırır kendı ıcınde senaryolar yazar kırk tane tılkı dolasır kafasında ama hep erkek sucludur asıl sız kendınıze bakın
Bi sevilcek kız vardır bir de s.klcek kız vardır, bence bunu kızlar kendileri belirliyo neden dersen bi kız oturuşu, kalkışı, konuşması, giyimi ile ne olduğunu gösterir. Erkeklerde ona göre onun hareketleri doğrultusunda davranır.
benim ortalamam 100 de 20. toplam ilişkilerim içinde sadece 2 sine aşık oldum. şu an ki ilişkimden aşk bitti, vefa dewam ettiği için ilişki de deam edio.. Almanlar yenilince biz de yenik sayldık gibi bişey :-)
Aslında bana göre de kızlar böyle çok aşık olamaz gibi geliyor. Ben sadece 1 kere adam akıllı aşık oldum, bazen çok acı veren bir duygu oluyor ama herkesin kesinlikle yaşaması lazım.
kızların duygusal sevıyesıne cıkamam herhalde ama kendı fıtratıma gore severım bır kızı bır kız sevmek o ılıskıyı daha ıyı hale getırmez zıtlıkların olması bu ısın dogasına daha uygun
Kadınlar gerçekten aşık olur mu? Cevap aynı. BİZ DE İNSANIZ, BİZİMDE DUYGULARIMIZ VAR.))
Yok biz odunuz bizim kalbimiz falan yok aşık olamayız.
erkekler hayatta bi kere aşık olurlar sonrasında hep can yakarlarmış :D
Aşık olabilecek bir erkekle ilişkin olur inşallah :D
abla o saçlar ne öyle ya yılda bir mi bakım yapıyorsun...
mecnun kerem vs. bunlar birer masal değil olurlarr hemde gce yastıga basını koydkça aglar onlar kımseler blmez
senn için ağlayan olmamış olabilir
erkekler kızların sevdigi gibi sevmez,çünkü erkek aşık olursa ölümüne sever.
kızlar sürekli aşık olurlar buda çok saçmadır.hayatın boyunca 1 yada 2 kere aşık olursun.ama kızlar...
niye erkekler insan degılmı , bızım kalbımmız yok mu :D hem ben yengec burcuyum boyle deme alınırım :D cok duygusalım zaten :(( :D
oldu mu da kadınlardan daha baskın bir aşk yaşıyor. sonuçta şu zamana kadar ben hiç kadın şair görmedim
tabularınızı bi yıkın artık yauww
yauw ne lan :D yauw yauw bir kısa mesajla bitti sanarsın rap vakti canım dinle yanarsın :D
erkekler aşık olmaz nerde güzel var hopp oraya aldanmaa sakın
olur tabiyki ama bunu anlama süreci biraz uzun sürer yani bu duygunun aşk oldugunu anlaması bir kız olarak zaman tanıman lazım sabır yanii
hc sevgılım olmadı ama eger olursa tabıkıde sevmek ıcındır. vakıt gecırmek ıcın eglenenler tam bır serefsızdır :)
aşk , sevgi cinsiyet meselesi degil
karakter , yürek işidir
yalan bunlar
israilin oyunları
Olur ölür biter iş gözlerde biter
hemde her gördüğü kıza
kim soktu bunu kafana :D olur niye olmasın :)
Cinsiyet ayrımı değildir sevgiyi belirleyen.
Tabikide hayır yalan söyleriz biz.
aşık olur tabii aşık olunacak kız var ise
aferim kimseyle çıkmadan iyi anlamışsın niyetimizi
Feminist ol.
gerçekten severler doğru kişi olursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar