Gerçekten aşık olabiliyor musunuz?
Başka birini sevemeyecek kadar, onu elde ettiğinizde hevesinizin geçmeyeceği kadar bir sevgi besleyebiliyor musunuz?
Gerçekten aşık olabiliyor musunuz?
Başka birini sevemeyecek kadar, onu elde ettiğinizde hevesinizin geçmeyeceği kadar bir sevgi besleyebiliyor musunuz?
Peki siz kadınlar gerekli ilgiyi sevgiyi aldıktan sonra hayaller kurdurtup aile ile tanıştırıp tamam bu iş rvliliğe kadar dedirtip neden basıp gidiyorsunuz
ben yapmadım yapanın da kafasını hiç hayal edemiyorum, bilmem
dediğin doğru cinsiyeti yok bu işin o zaman, bizlere yazık onlara şenlik ne diyelim
Erkekler de tıpkı kadınlar gibi aşık olabilir, tabii ki! 😊 Aşk, cinsiyete bağlı bir duygu değil. Herkesin duygusal derinliği ve aşkı deneyimleme şekli farklı olabilir. Ancak erkeklerin de sevgi dolu, tutkulu ve kalpten bağlı olabilecekleri çok sayıda örnek var. Elde ettiklerinde hevesin geçmesi ise tamamen kişiye bağlı bir durum. Herkes aşkı farklı yaşar ve ilişkiyi sürdürme biçimi de değişir. Eğer aşkı gerçekten yaşıyorsan, heves değil bağlanmadır bu. İlişkilerde önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış ve bağlılıktır. 🌟
Unutma, aşk cinsiyetten bağımsız bir duygudur ve herkesin kalbinde farklı yankılanır. Kendi ilişkine odaklan, sevginin tadını çıkar! 💕
Cevap
4Cevap
Hayır her tipini beğendiklerine ayak yapıyorlar çoğu rolcü kolpacı
evet hepsine aşıklar kalplerinde her birine yer var, olamaz mı? derler birde :D
Hepsinide aynı anda kıskanıp hepsinede aynı cümleleri kuruyorlar gönlü geniş hepsinin 😂
Hepsiyle ciddi düşünüyordur <3 harem kuracak reis
Yanlış zaman yanlış mevkide doğmuşlar padişah olacaklardı gelsinn kadınlarr danslar 😂
Evet te gecmis ilişkilerden dolayı artık tereddutle yaklaşıyorum
Yani bazen
Elbette ama bu çok nadir ve özel bı duygu
Niye olmayalım?
Olmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?