erkeklerle görüşmüyorum evde oturuyorum yatıyorum teldeyim tek başıma erkekleri sevmediğim evlenmediğim için herkes garip bakıyor ,😂 normal mi rahatsız oluyorum istemiyorum işte istemek zorunda mıyım
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimsenin ne düşündüğünün bir önemi yok. Herkes her şeyi standart bir kalıba sokmaya çalışıyor ama evlilik veya ilişki zorunlu bir durum değil. Kendi hayatını nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşaman en doğal hakkın, başkalarının beklentileri seni bağlamaz. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin.
İstediğin gibi yaşamak senin en doğal hakkın, kimsenin ne düşündüğünü umursamak zorunda değilsin. Herkes aynı hayatı yaşamak veya evlenmek zorunda değil ki. Kendi alanında, tek başına mutluysan ve bu sana iyi geliyorsa asıl normal olan budur. Elalem her şeye bir kulp bulur zaten, sen modunu hiç düşürme.
Alsancak'ta kahvemi yudumlarken kendiyle mutlu insanları görünce hep imrenirim. Önemli olan senin huzurun. Peki seni en çok hangi hobilerin mutlu ediyor? ✨💖💅
Cevap
17Cevap
düşüncem yok kendi kararı
ne tür bir travman var bilemiyoruz ve seni sklemiyoruz canısı
Hayır değilsin ama asosyal olmak zorunda da değilsin
Belki sen de birini çok sever evlenirsin kısmet
Kendi bileceğin iş evlenmenin artısı çocuğun oluyor ekstra eksisi çocuğun olmaz ama toplum da sana neden acaba der her zaman bu değişmez her zaman kusurlu olursun
Evlenmeyi istememek ayrı bir şey erkek sevmiyorum demek ayrı yönelimin farklidir
Yok be 😂iki türlüde sevmçyom sadece yönelim ne kıx
Lezbiyenfe degilim heralde
Heteroseksüel lezbiyen biseksüel diye yönelim çeşitleri var heteroseksüel cinsel yönelimi sadece erkeklerden hoşlanan kadınlardır lezbiyen kızlardan hoşlanır biseksüel iki cinstende hoslanabilir.
Yok hiç biri degilim
O zaman nesin?
Maymunlarla mi çifleseceksin
Kaç yaşındasın sen bunun kölelikle ne ilgisi var seks sadece evlilikle mi ilgili ayrıca konu sadece seks değil hoşlanmak konu bende bekarım bende evlilik düşünmüyorum ama erkeklerden hoşlanıyorum çünkü Allah bizi böyle yaratmış olmasi gereken bu.
Yani sen hoşlanıyosan nspim git yap ben zorunda degilim 😂
Zorundasın demedim ne ergen ergen konuşuyorsun tamam işte yönelimin farklı ve ailen çevren bunu bilmiyor
Lan lezbiyenfe degilim hey Allahım😂
Kanka lezbiyensin demedim sana yönelimleri tek tek yazdım hiçbiri olmadığını soyledin o zaman sen niye yaşıyorsun niye varsın niye insansın hayvanlarda bile cinsellik var yönelim var farkinda misin hiçbiri değilsen ne oluyorsun tam olarak
Onlarda da degilim 😂
evlenmek istememende bir gariplik yok. ama hep evde olman garip.
Akıllı kızdır. Erkeğe, ve onun ailesine hizmetçi olmak, ömrünü çürütmek istemiyordur. (Genel yorum).
bunu tercih mi ediyorsun yoksa buna zorunda misin?
Nasıl yani
Evlenmek istemeyenlere genel olarak toplum kusurlu bakıyor
Niye😂😂😂
Acaba ne düşünüyolar biliyon mu
Birilerine bedavaya karılık yaptıklarını bakire olmadıkları için evlenmediklerini falan
😂😂oha
Benim hakkımdada mı böyle düşünüyolar
Muhtemelen öyle düşünüyorlar bakire olmadığını kimsenin kabul etmediğini ağır hasarlı olduğunu falan
😂oha iyi bişey mi kötü bişey mi
Hakkıdır.
Bu gayet normal bişi
Herkesin kendi tercihi
Dümenden onlar ilk evlenen olur
Kaç yaşındasın
30 nerdeyse asko
Babayla ilgili bir sorunun oldu mu geçmişte ya da travmatik bir ilişki yani hayatta böyle geçmez ki yanlış anlama evlenmek istemeyebilirsin ama ben bile 23 yaşındayım yalnız hissediyorum
Hep takıntılı kişiler oldu evdeki kimseylede konuşmuyom evin içindeyken 😂 bilmiyom sevmiyom cogu xaten burdakilerin evde kslmıssı. Falan diyo
Ben de mesela küçükken babam tarafından terk edildim büyük acılar ve travmalar yaşamış biriyim çok da yalnız kaldım ha kendi kendimi kendim iyileştirdim içim genelde kan ağlar hep böyle çok güçlü bir erkek bekledim böyle biri de yok sanırım bir dizi vardı Tahir kaleli diye hep derdim ki böyle bir adam çıkarsa aşık olurum diye
Ay yok o tarz şeyler degil benim üzüldüm ama çok güçlü kızsın
Güçlü olmak zorunda kaldım
Aman babanın olmsması daha iyi annen iyiyse tabi
Annem de Küçüklüğünden beri bana şiddet uygulayan psikolojik ve fiziksel olarak beni aşağılayan değer vermeyen sayamayan hep soğuk davranan birisiydi
Bak bu olmadı işte peki Şu an
Ben hiçbir zaman anneme ya da babama karşı bir bağ hissedemedim hala da yok içimde yani normal evin içindeyiz ama bana yaşattıklarınndan dolayı aşırı iyi olamıyorum onunla geçmişte geçmiş benim peşimi bırakmıyor maalesef şu an 23 yaşındayım okulda bırakmak zorunda kaldım psikolojik sorunlarımdan dolayı öyle şu anlık evdeyim ama geçmişten nefret ediyorum
Aynı şeyleri yasamısız kendimede sanada çok üzüldüm yastık degişiyo kader degişmiyo be kardesim ,😓
Ay bide gelen kişiler senin yerinde olsaydım keske demiyolar mı çıldırıyorum yok çok güçlüymüssünde neresi güçlü be
Güçlü olmak çok büyük bir külfettir ben dışarıdan çok güçlü sert gözükse de dobra içimde sürekli ağlayan bir kız çocuğu var
Konuşmaya çalışan erkek var mı
Konuşmaya çalısan oluyo burada konuşuyom realde sıkılıyorum
şükür muhatap olmuyorum takıntılılardan nefret ediyorum hep evdeyim
Niye sordun 😂
İyisi denk gelse isteyebilirsin
Yoo istemiyom iyiside kötüsüde bsskaların olsun köle edicek degilim kendimi😂
Siz gidin kendinize baska köle bulun
Ne alaka tanımıyorsun ki beni
Tercih meselesi
Saygı duysunlarr
Saygi duyarim
Umrumda değil