Bilmiyorum bende bir olgunluk var üst düzey aşırı masraf yapmayı sevmem cimri de değilim ama düğün yapacağıma evdeki bir masrafı halledersin biraz etkin kullanım daha önemli benim için sanırım 😂
Ya ayıpsın, nikah öyle düz olmaz. Biraz eğlence katarız içine. Yüzükte güzel bi yüzük olur. Benim düğün için düşündüğüm biryer var. Konsept direk tek gecede, nikahı düğünü ve atlayarak evleniyorsun. 😂
Gitcez bulcaz en son evlenmek için evlenecez. Sonra mutluluk yok bir şey yok. Boşanacaz. Birde düşün yapıldıysa böyle kınası vs, geçmiş olsun bize. Gitti paracıklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Servantes olup bu yüzyılın dinkişotunu aramak istediğini düşünüyorum
Tam benim istediğim gibi
Sen gercekmisin yaa
gerceğim enflasyon paket gelin olurum gibi 😂😂
Tanımam lazım seni... Gerçek olamazsın sen 🤭🤭
Neden bu kadar abarttın ya nikahla evlenmenmek dedim sadece 😂 tr kızları bu kadar mı bıktırdı
Sen tr değilsin heralde burdakileri görsen biktirma ne ki 😂😂
Bilmiyorum bende bir olgunluk var üst düzey aşırı masraf yapmayı sevmem cimri de değilim ama düğün yapacağıma evdeki bir masrafı halledersin biraz etkin kullanım daha önemli benim için sanırım 😂
Düğüne harciycam parayı evlenip kendimize haracamak taraftariyim.
Sanırım en mantıklısı o ya cidden tatil olur araba olur her sey olur kafana göre birini bulunca insana hayat daha güzel sanırım
Kesinlikle öyle. Nerde yaşıyorsun?
Gizliyim paylaşmam pek doğru olmaz sanki kusura bakma
Masraf falan olmaz güzel
Doğru kadın olduğunu.
Sadece nikah dimi? Yanlış anlamadım yani
Evet düz nikah
Pekii. Benimle evlenir misin
Tamam masrafsızız ama tek tasımı isterim evlenme teklifinde 😂😂😂 böyle kuru kuru olmaz
Ya ayıpsın, nikah öyle düz olmaz. Biraz eğlence katarız içine. Yüzükte güzel bi yüzük olur. Benim düğün için düşündüğüm biryer var. Konsept direk tek gecede, nikahı düğünü ve atlayarak evleniyorsun. 😂
Ohaaa mükemmelmiss ben bile kurmadım böyle bir hayal yaa çok iyisin her şey gönlüne göre olsun
E evleniyorduk sjsjs. Nereye
Eeee napalım 😂😂😂 Kolay bulunmamam lazım ender bir parçayım
Sanki bizi köşedeki bakkaldan alıyorlar dkdkd
Sndjdkddlfld doğru o da var ben sizi bulamam siz bizi bulamazsınız 😂😂😂 evde kalcaz bence iyi insanların değeri bilinmiyo
Gitcez bulcaz en son evlenmek için evlenecez. Sonra mutluluk yok bir şey yok. Boşanacaz. Birde düşün yapıldıysa böyle kınası vs, geçmiş olsun bize. Gitti paracıklar
Evlenmek o yüzden delilik gerçekten ama gerekli de iste masraf olmazsa daha iyi olur borç harç düsünmez kimse kavga da olmaz
Aynen valla. Bir ev eşyası bir nikah, normal düğünden çok az masraflı olur.
Bakalım bunları kabul edecek aklı başında birisi denk gelecekmi
Ben kisilik olarak iyii biriyim çevremde de kıyas yapmak istemiyorum ama nadirdir bu düşüncede olur ama imkansız değil boş şans ☺️🐞
Sana da bol şans 🤞
Başka neyle evlenecek, amuda kalkarak mı?
Olur mantikli
Evliliğe mi karşısın
Gereksiz masrafa karşıyım
Ya çok güzel bir karar inan bana
Kız senmisin
Normal ya