Mesela, ciddi biriyle konuşuyorum, evlilik yolundayız, anlatmak zorunda mıyım
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela, ciddi biriyle konuşuyorum, evlilik yolundayız, anlatmak zorunda mıyım
Cevap
9Cevap
Hayır :D Tek kelime etmek zorunda değilsin. Zorlayan olursa direk çıkar hayatında.
İleride ilişkini etkilemeyecek de karşına çıkmayacaksa anlatma
İyi de abartı bir şey yaşamadım açık konuşayım Bakireyim yani cinsellik yaşamadım hani bir nude olayı vs de olmadı ayıptır söylemesi anal oral falan da olmadı
O zaman bişey yok niye soruyorsun ki anlamadım bişey yaşamamışsın
Ergenlik çağında öpüp sarıldım sadece yani yüzeysel şeyler yukarı da dediklerimin hiç biri olmadı sadece öpme olayı falan oldu o yüzden ikileme düştüm
Yok ama sen yinede anlatma
Zorundasın yarın öbürgün başına bela almaman için anlat.
İyi de abartı bir şey yaşamadım açık konuşayım Bakireyim yani cinsellik yaşamadım hani bir nude olayı vs de olmadı ayıptır söylemesi anal oral falan da olmadı
Olmadıysa bu soruyu sormazdın ben sana gerçekçi biri olarak net konuşayım yalan söyleyen kendini kandırır. Karşında ki kişi saf zannedersin zeki tecrübeli çıkar o an sıkışırsın köşeye ondan dedim sana dürüst ol diye yoksa bana ne sizden.
Yalancı mı beyefendi burada beni tanıyor musunuz? Tanımıyorsunuz. İkimiz de birbirimizi tanımıyoruz. burada kimse benim kim olduğumu bilmiyor nasılsa oyle anlatırım sonuçta kimse beni tanımıyor burada. Yukarı da bahsettiklerimin hiç biri yaşanmadı, sadece ufak detaylara çok takılan hassas biriyim o yuzden sorma gereğinde bulundum
Tamam da ben sana yalancısın demedim sen niye hemen savunmaya geçtin. Evet doğru seni tanımam sende beni sadece bak konuşuyoruz bu kadar kasma yani
Tamam.
Her detayı her şeyi anlatmak sadece kafa karışıklığı yaratır. Genel hatlarıyla anlat geç.
sorduysa anlat bence enazından senin ağzından duyması daha iyi olur
Yani ince detay şeyleri anlatmalı mıyım
Anlat ne olacak, geçmişinden mi çekiniyorsun.
Evet
Kabul eden öyle etsin, ama karşındaki bunu sonradan yüzüne vurur mu bilemem. Ama misal düşün evlendin ve bu çekindiğin geçmişin bir şekilde önüne çıktı daha sonrası yaşayacağın huzursuzluğa değer mi?
O zaman neyden çekiniyorsun kardeşim :) yani sende sormak için sordun sanırım
Ya ergenlik çağında 2 3 kez opusmustum yani çocukça şeylerdi anlarsın işte bu yüzden sordum
Onada takacaksa işin var zaten
Dimi bende öyle düşündüm ama bi yandan nedense suçluluk da hissediyorum opusme yaşandığı için garip duygular içindeyim
Eşin hafız sanırım
Hahahaha yok ama ne bileyim bazı insanların kafa yapısı çok tuhaf Şu an biriyle konuşuyorum o ciddi baya yani bide aile dostu tanıdık ne yapmalıyım sence
Akışına bırak takılma bu kadar, karşındakinin geçmişini bilmiyorsun sonuçta sorarsa söyle sende aynı dürüstlüğü ondan iste yani
Neyi mesela knk
başkasından öğreneceğine senden öğrenmeli
ne olup olmaması önemli değil, başkasından duyması güvenini sarsar her ne olursa olsun söylenmesi gereken şeyi söyle, son pişmanlık neye yarar
Bazısı da ince detaylari anlatma diyor
ben en ince detayına kadar anlat demedim zaten, bilmesi gerekeni anlat. söylenmesi gerekenleri söyle
Bu tamamen senın vıcdanına kalmıs
Dürüst olmalısın bişey yaşandı ise
O zaman bişeyden bahsetmene gerek yok olsa da ileri düzey ise bahsetmelisin yani zaten
Yani hani max opme sarilma falan oldu o da ergenlik zamanında
Olabilir normal onlar zaten ben ileriyi kastettim olmadı ise sorun yok
İleri dediğin benim sana yorumda söylediklerim bence değil mi? Onlar yaşanmadı ama sadece öyle yüzeysel çocukça hatalar yaşadım
Yüzeysel hatalar olur evet normal onlardan bahsetme zaten ama senin söylediklerin oldu ise onu olduğu gibi aktarıp geçmelisin mesela
Senin yazdığın şeyler yoksa anlatacak bişey de yok kafanı yorma boş yere daha detaylı burdan yazamam böyle anlatayım kısacası yoksa hesap gidecek 😂
Ya ama bazıları da işte opusmussun falan anlatilmalisin yine de dediler o yuzden ikileme düştüm biraz
Öpüştün de daha ilerisi mi oldu yok masum öpüşme sanki bilinçli şehvetli öpüşme yaşadın vs de anlatacaksın ilkini unuttu isen problem yoktur oral anal bişey de yoksa bakiresin takma bu kadar ama anal vs olsa anlat en azından arkadan yaptım de derdim öpüşme vs en masumu ama anal o zevki yaşarken iliğine kadar tattığının bir göstergesi oluyor
Hassas birisin burdakiler kafanı çok karıştırır
Iy yok öyle şeyler yaomadım max öpüşme işte ergendim ya bişey sanıyodum
Ergenlikte her şey olur normal ilerisi olmaması güzel bende özel gereksinimli bir bireyim mesela çok merak ettiğim şey var ama öyle içerde yaşıyorum benimki nasıl normal ise Seninde normal
Bence hayır
Ne var ki
abartı bir şey yaşamadım açık konuşayım Bakireyim yani cinsellik yaşamadım hani bir nude olayı vs de olmadı ayıptır söylemesi anal oral falan da olmadı
E neyi sakliyon ben anlamadim
Ya ergenlik çağında opusmustum 2 3 kez yani max opme sarilma olayı falan oldu o yüzden sordum
Ne var bunda be
Ya ne bileyim bazı erkekler buna bile takılıyor bence sence anlatmamalı mıyım
Canın nasıl istiyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş tamamen sana ait bir alan ve her detayını dökülmek zorunda kesinlikle değilsin 💖 Ciddi bir yola girerken önemli olan şu anki karakterin ve geleceğe dair hedefleriniz ✨
Ancak karşı tarafın bilmesi gereken, ilişkinin geleceğini etkileyebilecek durumlar varsa dürüstlük önemli ☕ Yine de tüm özel hayatını anlatmak zorunda hissetme.
Sence geçmişi sormak meraktan mı yoksa güven arayışından mı kaynaklanıyor? Sen bu konuda ne hissediyorsun? 💭