22 yaşındayım ve şuana kadar tek kişiyle yakınlaştım ve şu an ayriyiz. İlerde evleneceğim insana anlatmalı mıyım? Nasıl bir tepki verir sizce. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
+1 yılAsla böyle bir şey yapmayın. Zaten sizi geçmişinize bakarak değerlendirecek birine nasıl güveneceksiniz ki? İnsan doğar büyür yaşar ve ölür. Her yaşanılandan ders alır öğrenir akli ve kalbi gelişir ve büyürüz. Hatalarımızı fark eder olgunlaşırız. Geçmişinde lim hata yapmadı ki? Evet geçmişinizi sorup sürekli altında bir şey arayandan sana hayır gelmez. Şimdi ve sonrasına bakmayandan derhal ayrılın...
48 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sizin kadar olgun dusunemiyor. karsimdaki insan bunu kafasina takabilir. Bende buna uzuluyorum hayatimdan cikmis bir insan icin hayatim boyunca yanimda olacak insani uzucem belkide
- +1 yıl
Dediğim gibi feçmişi drşip kurcalayandan eş olmaz. Beni dinleyin ve çıkarın hayatınızdan...
- +1 yıl
Dediğim gibi geçmişi deşip kurcalayandan eş olmaz. Beni dinleyin ve çıkarın hayatınızdan...
Soran+1 yılŞu an hayatimda kimse yok ben ilerde olursa anlatmali miyim diyorum simdiden bunun huzursuzlugu icindeyim
- +1 yıl
Seni çok iyi anladım zaten ve tabiki ilerde biri olursa... Ne diyorsam o ve için rahat olsun. Sen bir meleksin ve tertemizsin...
Soran+1 yılTesekkur ederim beni biraz olsun rahatlattiniz
- +1 yıl
İyi bayramlar...
Soran+1 yılSizede
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zamanı çok iyi ayarlamalısın vaktinden önce de değil sonrada değil o süreci belirle ve söyle saklama sonradan öğrenirse sıkıntı olabilir ama dikkat et kullanan da olabilir hak verip sahip çıkanda
04 Yorumla
Soran+1 yılKullanamaz cunku bakireyim hala. Ama tepki verirse surdurmenin alemi yok kendi karari ben detay vermeden anlatirim
- +1 yıl
Kusura bakma bana özelini bahsetme bu senin hayatın sadece dikkat et o kadar erkekler çünkü fırsata çeviren çok olur üzülmeni incinmeni istemem dikkatli ol
Soran+1 yılTesekkur ederim dikkat ederim tabii ki
- +1 yıl
Estağfurullah rica ederim
Saygılarımla
+1 yılEğer geçmişe önem veren birisi ise senin anlatmana fırsat bırakmadan kendisi sana bunu sorar zaten. Sorduğunda da anlatırsın anlatılması gerekenleri. Eğer sormazsa da anlatmanın bir mantığı yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın cok onemsiyorsa kendi sorar zaten
- +1 yıl
Kesinlikle...
+1 yılben de kararsızım
sadece konuşarak bir şeyler geçti aramızda
elimiz bile değmedi birbirimize
ve çok kısa sürdü
bunu bahsetmeli miyim?13 Yorumla
Soran+1 yılYok bunu bahsetme bile bence elin bile degmemis ben oyle olsa anlatmam
- +1 yıl
görüştüğün var mıydı derse?
yalan söylemiş olmaz mıyım
konuştum sonuçta
bilemiyorum
😔🤔
Soran+1 yılGorusmek ayri onu soyleyebilirsin ama sende sorun olucak hic bir sey yok merak etme
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
39Cevap
evet anlatmalısın :) vereceği tepki karakterine göre değişir ben olsaydım o erkek olduğu için çok sert tepki vermezdim ama ben erkek o kız olsaydı sert tepki verirdim öyle işte
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten anlayisli olan hep biziz bende tepki vermezdim
Sonuçta evleneceğin insandan önce olan bir şey eğer saygısız biriyse saçma sapan tepkiler verir ki genelde bizim toplumumuzda ki erkekler böyle. Burda iş sana düşüyor anlayışlı saygılı bir eş bulmalısın :)
00 YorumlaKötü bir şeyler yaşamadıysanız anlat geçmişimde iyi kötü birileri olduğunu. Evlenilecek kişiye dürüst olmak gerek.
015 Yorumla
Soran+1 yılKotu bir sey yasamadik ama anlatsam ayri dert anlatmasam ayri dert anlatsam onun ici rahat etmiycek anlatmazsam da benim
Soran+1 yılNasil soyleyebilirim
- +1 yıl
Geçmişte sevgililerim oldu ama pişman olacağım hiçbir davranışım olmadı gibi cümleler kurabilirsin. Çünkü o, ne derece ileri gittiğini öğrenmek isteyecek normal olarak. Benim başıma geldi kız her şeyi yaşadığını anlattı ilk tanışmamızda. Bende öyle yapamayacağı söyledim daha başlangıçta ayrıldık. Allahtan söylemiş hayatımı mahvedecekti. Teğet geçmiş :D.
Soran+1 yılBend simdi baskasinin hayatini mi mahvedicem yani o kadar buyuk bir sey mi yasadigim
Soran+1 yılAnladım peki senin icin onemli olan seylere sende uyuyor musun
Soran+1 yılO zaman senin hakkin 33 yasina kadar hic bir sey yasamadiysan bunu beklemen normal
Soran+1 yılGercekten en ufak bir sey yasamadin mi
- +1 yıl
Yok evlenmeden işim olmaz. Çok görüştüğüm kızlar oldu ama kızlara direk o gözle bakmıyorum. Sonuçta bir ömür geçireceksin. Anlaşmak lazım bir bakışınla konuşmadan. O bahsettiğin işler gelip geçici 10 - 15 dk iş için neden kendi mi yakayım. Öldümden sonra ki hayat önemli biliyorsun sınav var bu dünyada. İlla birisi olacaktır. (Geç evlenen çok tanıdığım var. Teğet geçenler oldu. - O işi yapmak isteseydim inan şimdiye sayısız kız arkadaşım olurdu.) Şimdiki insanlar inançsız yaşıyor ne yaptığını bilmeden çok tüketerek yaşıyor başkalarının hayatını yaşamak istiyor. Nefsi dizginlemek senin elinde. Tabi inanıyorsan. Hayat senin ne yaparsan o olur. Yaptığın işin sonuçlarına katlanmalısın. Düşünerek adım atmak lazım. Geçici heveslere kapılmadan.
Soran+1 yılBende inaniyorum yaptigim seyin dogrulugunu savunmuyorum ama sonucta bir yere kadar da olsa olan oldu
Soran+1 yılHaklisin cahillik işte
Sende unut
Bir soz var
"Cemiyet icinde soylemekten utandiginiz seyleri kendinize bile itiraf etmeyin"
Sende unut08 Yorumla
Soran+1 yılSoz guzelmiş. Ben unuturum o kolay onemli olan evlenecegim insanda unutsun aramizda sorun olmasin
Soran+1 yılIste orda kafam karisik. icim rahat etmiyor
Soran+1 yılBelki de en iyisi budur
Soran+1 yılEvet anlamayacagi bir sey
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılHayatina giren kisinin senin öncedende bir hayatinin oldugunu birseyler yasadigini bilmeli ama ne kadarini bilmeli o sevgiline bagli. Bazilari hic sormaz etmez o Zaman birsey demenede gerek yok bence sorarsa söylersin.
00 Yorumla
+1 yılAnlatılmamalı. Kişi soruyorsa da, yol verilmeli öyle birisine.
Bu tip şeylerin peşine düşeceklerden bir hayır gelmez.01 Yorumla
Soran+1 yılBende sormam mesela asla ama karsimdaki insan sorabilir
Ne kadar yakınlasma ilerdeki adam bu yakinlasmayi anlarsa sen demeden soyle eger anlamayacaksa söyleme
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz ben soylemedikten sonra hic bir sekilde
Soran+1 yılBakireyim onun yasadigina karismam anlatmayadabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılsinirlenirim aynı şeyi kendim yapmış olsam bile sinirlenirim. sormuyorsa açma.. geçmiş seni rahatsız eder mi de bir ilişkiye başlarken ona göre başlayın.. rahatsız eder derse anlatırsın ona göre yolunuz çizilir. etmez derse anlatmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlerde duyulma ihtimali yoksa anlatmaman bilmemesi daha hayırlı ama ilerde bişekilde öğrenebileceği bişeyse anlat sinrafan öğrenmesi çok daha kötü olur
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ogrenemez karsima cikip rahatsiz edicek bir insan degil ama yinede vicdanim rahat etmiyor
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle mutlaka ama söyleyeceksen evlenmeden önce ilişkinin başlarında söylemelisin sana bağlanmadan seni öyle sevip kabul etmeli ya da sonsuza dek kapatmalısın konuyu
Soran+1 yılCok mu asiri bir sey yaptigim kendisi kim bilir neler yasamis olucak ama benim haberim olmiycak belki
Neden anlatasın ki geçmiş geçmişte kaldı gerek bile yok kabul eden böyle kabul eder zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama yalan soylemekte istemiyorum sorarsa mecbur anlaticam
+1 yılBen beraber yaşayacağım insana
Her şeyimi anlatırdım.10 YorumlaBence doğru olmak guzeldir tabi anlatacaksın aranızda güven meselesi artar
02 Yorumla
Soran+1 yılGuven artar ama en ufak sorunda bu konu acilir malesef
Geçmişini kimseye anlatmak zorunda değilsin tabi evlenince bu geçmişin senin karşına çıkmayacaksa çıkarsa işler değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsima cikmaz oyle bir insan degil
+1 yılAnlat o bakireyse ve eşininde bakire olmasını istiyorsa onun hakkını yemeye ne hakkın var?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim zaten sadece yakinlasma oldu
- +1 yıl
O zaman bir sıkıntı olmaz bence sonuçta ilişkiye girip bakire olmayanlar var bu yüzdende nişanlıyken vazgeçenler var ben bakireliğin bozuldu sandım o yüzden öyle yazdım kusura bakma
Soran+1 yılYok onemli degil
+1 yılher boku yemissin zaten anlat ayrilsin senden evlenecegini bilmiyor muydun da her halti yedin bu da bir aldatma degil midir?
00 YorumlaAnlatma , ondan öncesi seni ilgilendirir. Birbirinizin geçmişini kurcalarsanız üzülürsünüz
00 YorumlaSenin geçmişin , sen yaşadın bitti gitti. Neden bir başkasını ilgilendirsin? Senin geçmişini sorgulayan ve geçmişinle seni değerlendiren bir insanla zaten olmamalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusunuyorum ama malesef herkes boyle degil
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİleride birlikte bir yola gireceğin adamda masum olmıcak büyük ihtimal zaten endişe etme
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gecmisiyle ilgilenmem ki zaten. ama cogu erkek ilgileniyor bu konuyla
- +1 yıl
O masum değilse zaten o soruyu sormaya hakkı yok
Soran+1 yılOyle ama gunumuzde oyle olmuyor iste
- +1 yıl
İnşallah gönlünü öyle yaptıklarıyla fikri çelişen bir adama kaptırmazsın
Soran+1 yılInsallah
+1 yılBakire değilsen onu söylemelisin yoksa gerisini anlatma
08 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ama yakinlasma oldu yinede icim rahat degil
- +1 yıl
anlatma onu şüphe duyasın
Soran+1 yılAnlatirsam benden suphe mi duyar
- +1 yıl
bence şüphe duyar ki duyulmayacak gibi değil. Detayını anlatırım ama konu yeri burası olmadığı için siliyorlar
Soran+1 yılNeyden suphe duyar o kadar abartilacak bir sey mi yaptigim
- +1 yıl
Özel yazabilir misin?
Soran+1 yılBurdan yazsan daha iyi olur sen bilirsin yinede
- +1 yıl
Konu cinsellik kategorisinde olmadığında yorumu silip hesabı kapatıyorlar bir kere yaşadım bir aha bunu yaşamak istemem. Özelden yazabilirsen anlatayım yoksa kusura bakma arkadaşım
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır anlatma oda anlatmasin tehdit ve şantaj yersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire değilsen baştan söyle kızım kıvırma
eğer kabul etmezse ayrılırsınız daha çok bağlanmadan05 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim burada neden yalan soyliyim ki
Cevap sahibi+1 yılarkadan mı yaptın anlamadım ki
Soran+1 yılHayir sevisme sadece
Cevap sahibi+1 yılvalla helal olsun bunubile kendine sorun etmen güzel bişey
anlatırken düzgünce anlat senden dürüstlük çıksın da gerisini boşver
Soran+1 yılAynen detay vermeden anlatirim gerisi ona kalmis
anlta tabi kötü bişey yokki herkesins evgilsi olur
15 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin sevgilisi olur ama daha fazlasi var
Soran+1 yılBuradan soyliyim birlikte olmadik ama yakinlasma oldu
Soran+1 yılÖyle.. ben karsimdaki insanin gecmisini merak bile etmiyorum ama cogu insan buna takiliyor
+1 yılAnlatmalısın. Karşındaki kişiyi kandırma
21 Yorumla
Soran+1 yılKandirmam zaten oyle bir durumda yok
sana yardımcı olacagım ozele gel
143 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yardimci olabilirsin istersen
Soran+1 yılBirlikte olmadan onceki seviye desem yeterli olur heralde. Şu an hayatimda biri yok ilerde evlenecegim zaman anlatmali miyim diyorum
Soran+1 yılIste o duruma gelmeden her seyi yasadik
Soran+1 yılGayet acik bir sekilde soyluyorum
Soran+1 yılOral oldu
Soran+1 yılNe yasamis olsam soylemeliydim
Soran+1 yılDaha fazlasi olup onu kandirdigimi mi dusunur
Soran+1 yılBir cok kadinla olmus olmasi beni hic ilgilendirmez kendi sorarsa detaysiz bir sekilde soylerim sadece
Soran+1 yılAkli eskilerde kaldiysa begenmez zaten beni sevmeyen adamla niye evleniyim ama seviyorsa akli eskiye gitmez her sekilde mutlu olur bence
Soran+1 yılKendisi istedi bunalmiş oyle demedi ama öyle ama kullanmak gibi bir amaci olmadigini biliyorum
Soran+1 yılBurdan soyler misin ne olabilir daha fazlasi
Soran+1 yılGizliyim zaten soyleyebilirsin ne amaci olabilir baska benle birlikte olmak istemiyordu oyle bir amaci yok
Soran+1 yılBosver o zaman tesekkurler verdigin cevaplar icin
Soran+1 yılDurduk yere ayrildi sıkıldı benim tahminim. Ustu kapali bir sekilde soyleyebilirsin hayir illa yazarsan soylerim diyorsan kalsın
Soran+1 yıl3 kere hemen sonra degil bir kac hafta gecti
Soran+1 yılEvet kendi istiyordu bende istekliydim ama daha fazlasını istemiyordu sadece bu kadar devamini getirmedi
Soran+1 yılHayir kendide istemedi uyudu
Soran+1 yılHayir birlesme istemiyordu zaten asla
Soran+1 yıl8 ay
Soran+1 yılEvet kisa bir sure ama asla birlikte olmak istemedigini de soyledi istese ona gore davranirdi biliyodum devamini getirmeyecegini
Soran+1 yıl3 ay. Tabi ki sevse birakmazdi ama sebep bu degildir diyorum
- +1 yıl
3 ay artık sen de boşver başkasını bul
seni sen oldugun için seven birisini bul
ve cinsellik isteyen erkeklerden de uzak dur
evlenmeden de ne anal de de oral
insan oğlu ciğsüt emmiş istediğini alınca bırakır gider
sen kendini garantiye al tak yüzüğü ondan sonra cinselliği de yaşarsın
Soran+1 yılHaklisin ama olan oldu yani bir sey anlamiycakta olsa yasanan yasandi artik bundan sonra dikkatli olurum ama sevgi insanin gozunu kor ediyor malesef
+1 yılEvleneceğin kişiye bir masal anlat
014 Yorumla
Soran+1 yılYalan mi soyliyim yani
- +1 yıl
Hayır ona mutlu evliliğin nasıl olacağını anlat
İnsanlar karşılıklı oturup birbirini tanımamalı kendilerine yeniden benimseyebilecekleri kişilikleri oturtmalilar sen neyi seviyorsan o neyi seviyorsa değil doğru olan neyse onu yapmaktır evlilik evlilikte eşlerin tek amacı karşısındakinin mutlu olmasını sağlamaktır
Mesela ben geç gelen erkeği sevmem ya da o sana ben açık giyen bir kızı sevmem gibi cümleler kurmaktan kurtulursunuz
Soran+1 yılKeske boyle olsa ama bu dedigini uygulamak cok zor ne yazik ki
- +1 yıl
Ne zor nede imkansız mesela imkansıza örnek verebilirmisin
Ama bu örneği vermeden önce notumu oku !
NOT: bir ölü canlanabilirmi ( ALLAH isterse diriltir)
Bu bile imkansız değilken bana göre zorda yok imkansızda
Sadece istemek ve istememek var dünyada
Soran+1 yılbir insanin degismesi cok zor bende biliyorum hataydi ama oldu ve anlatmadikca yalan soyluyormusum gibi hissedicem anlatsam da aramiz bozulacak bunun cozumu yok
- +1 yıl
Çözüm mü sence bunun bir çözümünün olması gereklimi
ALLAH doğacağın öleceğin ve evleneceğin kişiyi kaderine yazmış
Yani anlatsan da anlatmasan da sonuç değişmez sen yine kaderindeki insanla evleneceksin ve eğer o insan şu an hayatında olan insan ise yine o olacaktır
Soran+1 yılKismet diyip oluruna birakmak lazim o zaman biraz
- +1 yıl
Birini ne kadar sevdiğini ya da ne kadar aşık olduğun önemli değil sonuç değişmez yani bağlanıp ayrılınca üzülmek boşuna çünkü kaderinde ki kimse onunla evleneceksin
Soran+1 yılAllah hayirli insani karsimiza cikarsin
- +1 yıl
Amin
Sakin karşıma çıkma ha :))))
Soran+1 yılSanki sen sutten cikmis ak kasiksin cikmam emin ol
- +1 yıl
Espiri yaptım sadece kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir ki ben öyle birşey demedim ya da kendimi ovmedimki sana ilahi sen :)
Soran+1 yılKusura bakma sinirim bozuk yanlış anladım
- +1 yıl
Doğru hatta çok yanlış anlamışsın sen beni üzülmek sinirlenmek aptalca
kaderini değiştiremezsin neyse bu kadar yeter sana son ve hiç unutmaman gereken 2 şey söylicem
1 insanlara güven fakat içlerindeki şeytana güvenme
2 sorun aslında ne olduğumuz değil yaptıklarımız bizi diğerlerinden ayırır
+1 yılanlatma. anlatırsan aşk eridği anda başına kakar
015 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama diger turlu de omur boyu birlikte olacagim insana yalan soyliycem cok aradayım
- +1 yıl
yalan söylemeden daha mantıklı. sening eçmişinde yoktu. bilmesi gibi bir hakkı yok.
Soran+1 yılSiz hayatinizdaki insana bu soruyu sordunuz mu
- +1 yıl
sormadım. sorarsam bende geçmişimden ötürü ona yargılama hakkı veririm. önemli olan benleyken bana sadıklığı.
Soran+1 yılAynen bende Şu an tam birliktelik yasamadim ama o yasamis bile olsa bir tepki vermem onemli olan bana verdigi deger sevgi saygi diye dusunuyorum
- +1 yıl
dediğim gibi söyleme beni dinle. kafan her daim rahat olur. öbür türlü her kavgada vesika yersin
Soran+1 yılHaklisin kesin oyle olur anlatirsam
- +1 yıl
aferim mesajı aldın
Soran+1 yılKafa gerektigi yerde calissa birde :)
- +1 yıl
bak ciddi anlamda söylüroum bunu. anlatırsan çok pişman olucan. cevremde cok boşanan oldu.
ama bir kere sorar geçmişinde kimse oldumu olmadı. o konu ölene kadar bir daha açılmaz
Soran+1 yılOldu derim ama detaya girersen sorun olabilir bu konudan bosanan var mi gercekten bu kadar takiyorsa evlenmeden once sorsun
- +1 yıl
olmazmı aşk kusurları örter evlilik emin ol aşkı öldürür. aşk ölünce yerine saygıya bırakırsa evlilik yürür. aşk ölünce kusurlar göze batar. sölersen pişman olursun dahada bişey demicem:)
Soran+1 yılAnlasildi hemcinslerin sana kizmaz insallah
- +1 yıl
mutlu yuvalar aklı başında cocuklar istiyoruz türkiyenin geleceği için:)
Soran+1 yılAhaha insallah
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatılmalıdır, anlatırım.
00 Yorumla
+1 yılanlat sonuçta onun bunu bilmesi gerekir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYakinlasmak derken nasil bir yakinlasmak
02 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmadik sadece olmadan onceki seviye diyim sana
- +1 yıl
O zaman cokta takma kafana bisey olmamis sonucta
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence anlatma ters teper
02 Yorumla
Soran+1 yılSevse bile mi
- +1 yıl
kuşku düşer içine işte anlatma bence
+1 yılyakinlastim de ama cok seviyoduk vs uzunca anlatma
00 YorumlaSana kalmış bir şey bence anlatma
00 YorumlaGerek yok anlatmaya
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılAnlatma derim bende. Onu geçmişin ilgilendirmez.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılan biriyse sorun olur
011 Yorumla
Soran+1 yılSiz olsaniz ne dusunurdunuz
- +1 yıl
Ne kadar yakınlaştığın önemli bir kere bir de hangi aşamada bunu yaptın mesela
Soran+1 yılBirlikte olmadan onceki asama yasandi sadece
- +1 yıl
Birlikte olmak dışında herşey olmuş yanlış mıyım
Soran+1 yılDogru anlamissin
- +1 yıl
Yani baya özelini paylaşmışsın ama empati yaparsam eğer sadakatine aşkına güvenmişsem bir çizgi çekerdim geçmişe
Soran+1 yılUmarim boyle olur cunku hayatimdan cikmis bir insan icin evlenecegim adami huzursuz etmek istemiyorum
- +1 yıl
Umarım sorun olmaz senin için
Soran+1 yılGorücez
- +1 yıl
bir dahakinde dikkatli ol ama
- +1 yıl
her boku yemissin zaten evleneceğini bilmiyor muydun aldattin iste onu?
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Senin bileceğin bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılKararsizim tepkisinden dolayi
+1 yılGeçmişe bakanla gelecek kurullmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gecmisiyle ilgilenmem mesela ama cogu erkek bunu takıyor
- +1 yıl
Takani takmayacaksın
Soran+1 yılHesap vermek zorunda degilim biliyorum ama icim rahat etmiyor
- +1 yıl
Olay çok basit sen hiçbir kızla yatmadın mı dersin rahat ol
Soran+1 yılAynen ama erkek kiz bir olmuyor iste malesef kimine gore o her seyi yapar ama biz en ufak bir sey yasayamayiz
- +1 yıl
O zaman Kuran'da bir süre var ve zina edenler ancak zina edenlerle evlenirler diyor ben kirliysem sende kirlisin dersin
aşık et ama maziyide unut, sır lar bunun içindir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen unuturum da karşimdaki insan bilirse kolay unutmayabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatma basini vurup durur
01 Yorumla
+1 yılGeçmişte olanı geçmişte bırak
08 Yorumla
Soran+1 yılBen birakirim da kendisi bu konuyu kafaya takarsa napıcam onu dusunuyorum sorarsa yalan mi soyliyim
- +1 yıl
Yani bence hiç açma gizli kalsın sonra kesin aranız bu konudan açılır
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Yani ilerde sürekli yüzüne vurur hakaret eder falan hiç gerek yok eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmenin
Soran+1 yılSen olsan oyle mi yapardin hayatindaki insana sordun mu gecmisini mesela
- +1 yıl
Sormadım ama detay vermek istemiyorum. Detaylı konuşmak istersen takip et
Soran+1 yılPeki kusura bakma
- +1 yıl
Yani detay veririm sorun değil ama msjdan anca tazarım burada ulu orta konuşmanın manası yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst ol vicdanın rahat olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlat, eğer benim gibi biriyse nikahtan önce doktor muayenesine götürür zaten :D
016 Yorumla
Soran+1 yılO muayeneye goturmek isterse zaten birakirim o adami benim sozume guvenmeyenle evlenmem. Zaten muayene olacak bir durum yok bakireyim
Cevap sahibi+1 yılyakınlaşma analdan olduysa anlayamaz
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama artık kimseye güven kalmadı. kız bırakırsa bıraksın devir artık onu gerektiriyor kimse kusura bakmasın
Soran+1 yılBen karimi o kadar insanin icinde rezil ederim yeterki zari olsun diyorsun yani bir sey diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılaile içinde zaten demem. sadece ikimiz biliriz özel hastaneye götürür kontrol ettiririm. bu olayda aramızda kalır
Cevap sahibi+1 yılbiz erkekler ne yapalım. davul patlamıyor ama tokmağın değmediği yer kalmıyor. şimdi bununla evlenelim mi yani?
Soran+1 yılBu dusuncede bir insanla zaten evlenmem. Yalan soylesem daha mi iyi. Bu kadar buyuk konusursan gidip diktiren biri denk gelir sana soyliyim daha cevap vermiycem
Cevap sahibi+1 yılallah korusun
- +1 yıl
kendiniz sanki çok mu temizsiniz de böyle saçma salak kontrole götürürsünüz
giden kadına da yazık götürene de
Cevap sahibi+1 yıl@perizat123456789 karşılıklı güven kalmadı artık
- +1 yıl
karşındaki nasıl emin olsun senden
ona yazık değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@perizat123456789 ben evlenme taraftarı değilim. evlenilecekse eşit şartlarda olmalı. şimdiki kızların kendine öz güveni var ilişki yaşasalar bile ayrılıyorlar. nerden geliyor bu özgüven bilmiyorum. ? sevgilimle ilişkiye girdim ve ayrıldı yakında kendini ünlü olarak tanıya bilirsiniz, fotoğrafları arşiv oldu :D
Soran+1 yılZamaninda sana inanip ozelini acan insanin ozelini ortaliga sacacaksin yani
Cevap sahibi+1 yılayrıldıktan sonra ne önemi var ki?
- +1 yıl
bu kadarsın işte
yazık...
Cevap sahibi+1 yıl@perizat123456789 buna kendi düşen ağlamaz derler.
için rahat etmezse anlat kız ayool
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Normal karşılar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide oyle olur karsida cikabilir belli olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılben gızleyenı degıl anlatanı takdır ederdım
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istiyorum ama kaybetmekten de korkuyorum ve onu uzmekten
Cevap sahibi+1 yılbana dırek yazsana sana faydam olursa mutlu olurum dertlesınce rahatlarsın hemde olurmu
Soran+1 yılYok tesekkur ederim burdan yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılburdan olsa ıkı mesajla konusalım uzun surecek cunkı on yargılı yazmak ıstemem analdın
Soran+1 yılUzun surebilir dinliyorum yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbosver sen kendın bulursun yasayarak ıyı gunler.
Soran+1 yılPeki
+1 yılAnlat seni kabul eden öyle etmeli
10 Yorumla
+1 yılSorarsa anlatirsin.
00 Yorumla
+1 yılAnlat
01 Yorumla
Soran+1 yılNe tepki verebilir sineye cekme ihtimali var mi
Anlatma iste
04 Yorumla
Soran+1 yılSorsa bile mi
Soran+1 yılBen sormam zaten ben sormadan da anlatmaz heralde