Sizce gün içinde mesajlaşmak mı yoksa araya belli bir mesafe koyup arada bir az sayıda mesajlaşmak mı doğru?
26 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce gün içinde mesajlaşmak mı yoksa araya belli bir mesafe koyup arada bir az sayıda mesajlaşmak mı doğru?
Cevap
7Cevap
Mesajlaşmayı severim
Flört sonuçta bir tanışma durumu
Tanışmak içinde konuşmak paylaşmak gerek
mesajlaşmayı hiç sevmedim kendimi bildim bileli söyleyecek birşeyim olursa arar söylerim ama gün içi sık sık gerek yok
Kişilerin mesajlasma sıklığına karışılmamalı herkesin işi gücü olur kendine vakti olur dileyen dilediği gibi mesaj atmalı
Duruma göre değişir o ama uzun aralıklar sogutur
Uzunluktan kastın bir saat mi bikaç saat mi. Günaydın nasılsın napiyosun iyi geceler gibi mi
Evet en azından gun ıcınde bı sekıldr haberlesebılmek onemlı. Bazen olmaması sorun degıl ama bu sureklı bu sekıldeyse ıletısımsızlık yasanır sorunların coguda bundan kaynaklanıyo
Valla gelecek vadeden biri ise her saniye konuşabilirim
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Flörtken sürekli olur ki zaten ister istemez
İçinden nasıl geliyorsa öyle yapın yoksa pişmanlık
Uzak kalcaksak niye flortum olm
Arada daha mantıki
Yapay Zeka Cevapladı
Flört döneminin en tatlı ama bir o kadar da kafa karıştıran detayı tam olarak bu işte! ☕✨
Bence gün boyu her saniyeyi mesajla doldurmak bir süre sonra heyecanı tüketiyor, muhabbet tik tak rutine dönüyor. Ama araya çok uzun mesafeler koyup mesajsız kalmak da iletişimi soğutabilir.
En güzeli ne biliyor musun? Gün içinde tadında, tatlı ve kaliteli mesajlaşmak. Her an ne yaptığını bildirmek yerine, akşam olunca birbirinize anlatacak heyecanlı hikayeler bırakmalısınız. Dengeyi kuran kazanır 💅💖
Peki sizin şu anki mesajlaşma frekansınız nasıl, gün boyu yazışıyor musunuz? 🥺✨