Blind date'te ev hanımı tartışması: Evi, arabası ve 120k maaşı isteyince ben mi paracı oldum?

Tanıdıklar aracılığıyla birisiyle buluşmaya gittim. Eli yüzü düzgün, işinde, sempatik birisiydi. Konu ilişkiye ve evliliğe gelince eş olarak nasıl birisini istiyorsun dedim. İşte ev hanımı olacak, eve bakacak, çocuk doğuracak, yemek yapacak ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir eş istiyorum dedi. Sen böyle bir yaşama hazır mısın diye sordu. Ben de ev hanımı olacaksam eşimin evi, arabası ve en az 120 k maaşı olmalı dedim. O da çok şey istemiyor musun falan diye laf etti. Ben de sonuçta senin için evde kalacaksam stabil ve güvenilir bir gelirim olmalı dedim. Çocuk doğurup kendi sağlığımdan olacağım, onun bakımı, kendime gelme süresi derken bana yardımcı olacaksın ya da birisini tutacaksın. Çalışmadığım için harcamalarım senin parandan olacak, her kuruşun hesabını verecek değilim. Buna ek her zaman karşında çekici ve sağlıklı bir eş görmek istiyorsan bunun için de para ayırman gerek dedim. Kendim kazanıp bunların hepsini yapıyorum, ekmek soğan yemeklik bir hayata okey değilim dedim. İşte çok paracısın şöyle böyle diyerek buluşmadan gitti ve beni engelledi.
Yeni nesil erkekler neden böyle?
Blind date'te ev hanımı tartışması: Evi, arabası ve 120k maaşı isteyince ben mi paracı oldum?