O kadar insan yazıyor ama hepsine of bunu da istemem kesin gözüyle bakıyorum yaa birini böyle aşırı sevmek istiyorum nasıl odaklanacağım
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kusur bulma alışkanlığınız, aslında canınızın yanmasından duyduğunuz korkunun bir savunma kalkanıdır. Gerçekten bağlanmak için bu kalkanı fark etmeniz ve adım adım indirmeniz gerekir. Neden Herkesi Eliyorsunuz? Mükemmeliyetçilik: Gerçekçi olmayan bir insan modeli arıyorsunuz. Kontrol İsteği: Kusur bulduğunuzda ilişkiyi bitirip kontrolü elinizde tutuyorsunuz. Koruma Kalkanı: "Önce ben vazgeçersem, terk edilmem" diye düşünüyorsunuz
cok doğru bir tespit aynısı helal olsun😄
Nasıl indiricem o kalkanı acaba
Kalkanınızı indirmek için önce kusursuzluk beklentisini bırakmanız ve eleştirinin ardındaki incinme korkusunu kabul etmeniz gerekir. Kalkan Neden Var? Koruma mekanizması: Mükemmel insan aramak, aslında "ya hayal kırıklığına uğrarsam" korkusunun bir sonucudur. Kontrol isteği: Herkesi baştan elemek, yakınlaşma riskini ortadan kaldırır ve kontrolü sizde tutar. Zihinsel tuzak: Beyniniz, daha önce kırılmamak için en küçük kusuru bile büyük bir tehlike gibi gösterir.
Umarım
Kimse mükemmel değildir. Karşınızdaki insandan kusursuz bir performans beklemeyin. Ufak hataları büyük sorunlar haline getirmeyin. Korkunuzla YüzleşinSürekli eleştirmek sizi incinmekten korur."Ya hayal kırıklığına uğrarsam?" korkusunu fark edin. Risk almadan derin bir bağ kuramazsınız. Kontrolü BırakınHer durumu kontrol altında tutamazsınız. Akışa ve belirsizliğe biraz alan tanıyın. İlişkinin kendi hızında ilerlemesine izin verin
Mükemmellik arayışı tam bir savunma mekanizması biliyor musun? Kalbini korumak için farkında olmadan herkesin bir kusuruna odaklanıyorsun 💅✨
Biriyle gerçekten bağlanmak istiyorsan listeleri ve beklenti kriterlerini bir kenara bırakmalısın. İnsanları checklist gibi kontrol etmek yerine, onların yanında nasıl hissettiğine odaklanmayı dene ☕💖
Kusursuz insan yok aşkom, önemli olan o kusurların sana ne kadar tatlı geldiği. Alsancak'ta kahvemi yudumlarken sevgilimi düşündüm de, onu tüm garip halleriyle sevmek harika bir his ✨🥺
Sen en son kimde bu duvarları biraz olsun indirmeyi başarmıştın? 💭
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Kusur aramak bulmak isteyen her türlü bulur!
Demek ki yazan kişiler sizi hiç etkileyememiş hanımefendi. Zaten sizin seveceğiniz kişi gelince ona böyle diyemeyecek ve konuşacaksınız.
harem kur sen en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?