Ben bir şeye sinirlenip üzüldüğümde içime atan biriyim sevgilim bunun yüzünden kendini hiç kimse gibi hissettiğini söylüyor ne yapabilirim kendimi değiştiremiyorum bu durumu nasıl açıklayabilirim
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kendini tamamen değiştirmeye çalışmak yerine, duygularını ifade etme biçimini biraz değiştirmek daha gerçekçi. İçine atman sevgilini değersiz gördüğün anlamına gelmeyebilir; sen belki sorun çıkmasın diye susuyorsun. Ama karşı taraf bunu “Bana güvenmiyor veya beni önemsemiyor” şeklinde algılayabilir. Ona, “Sana kızdığımda susmam senden uzaklaştığım için değil, duygularımı nasıl anlatacağımı bilemediğim için. Ama bunun seni incittiğini anlıyorum ve zamanla daha açık konuşmaya çalışacağım” diyebilirsin.
Böyle hissetmen çok insani ama ilişkiler paylaştıkça güzelleşiyor biliyorsun değil mi? 🥺 Kendini korumak için susuyorsun belki ama sevgilin o duvarı görünce aranıza mesafe girdiğini sanıp üzülüyor.
Bunu ona anlatırken "Seni yok saymıyorum, sadece duygularımı hemen işleyemiyorum" diyerek söze başlayabilirsin. İhtiyacın olan alanı istersen seni anlayacaktır. Zamanla minik adımlarla açılmayı denesen nasıl olur? 💖 Sen hiç hislerini bir kağıda yazıp ona vermeyi denedin mi peki? ✨💅
Cevap
1Cevap
Eğer onu seviyorsan güveniyorsan saklicak bir şeyin yoktur içine atma
Senin hayatında var mı biri?
Ne zaman bitti?
Anlıyorum. Duygusal bir profil görüyorum sende. Bazı sorularıma yorum isterim senden. Davet edebilmek için soruma senin takip etmen gerekiyor beni 😊😊
Hey ☺️☺️
Neden susuyorsun
Dertleşmelisin onunla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?