Sevgilim kıskançlığım yüzünden ilişkimize mesafe koydu, affedilmek için ne yapmalıyım?

4 yıllık bir ilişkimiz var son zamanlarda da gayet güzel gidiyordu. Özellikle son bir kaç aydır önceki hâlime göre büyük bir karakter gelişimi ve bakış açısı değişimi yaşadım. Bu olay sevgilim tarafından da takdir ediliyordu. Mesafe koymak istemesinin sebebi de benim yersiz kıskançlığım oldu. Her yaz bazı şehirlere gidip kalması gerekiyor, tatil gibi de değil bir nevi aktivite lakin onun sosyal hayatıyla ilgili yerler, kamplar vs. İlişkimiz başladığından beri her yıl gider ve sorun şu ki o kamplara gittiğinde benimle iletişimi kayboluyor. Kendimi psikolojik olarak çok tedirgin ve unutulmuş hissediyorum. Bu konuda kendime engel olamıyorum. Yumuşak mısın bilader diyeniniz olur elbet lakin sevgilimi gerçekten çok seviyorum. Zamanından ötesinde bir kişiliği var. Beni anlayan, her daim yanımda olan, hanım hanımcık bir hanımefendi. Zaten ciddi düşünüyorum da kendisiyle. O yüzden aşırı kıskanç davranıyorum ki davranışlarımda da haklıyım. O bakmasa bile ona yürüyen çok insan oldu bu da beni hiç olmadığım kadar tedirgin ediyor. Her neyse kamp dönüşünde ben çok sinirliydim istemeden olay çok başka yerlere evrildi. Canım gibi gecenin bir vaktinde eve sağ salim gitmesini bekleyemedim öfkeme yenik düştüm. Sonra her şey alt üst oldu. Konuşmak, iletişimde olmak istemiyor. Aramıza mesafe koydu. Normalde asla buna müsaade etmezdim koşardım peşinden ama darlamak da istemiyorum. Yaptığım eşeklik büyük. Ancak ve ancak saygı duyarsam affedilirim gibi geliyor. Ama yazmadan da duramıyorum. Kafam çok karışık ne yapmam gerekiyor?

Sevgilim kıskançlığım yüzünden ilişkimize mesafe koydu, affedilmek için ne yapmalıyım?