Nişanlım her şeye karışıp sürekli sorun çıkarıyorsa bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

Ya bi erkek her şeye bu kadar sorun çıkarıp karışır mı mesela kına yapmak istiyorum yok yeğenim hasta ameliyat olacak yapmanı istemiyorum ilişkiyi bitirelim yapacaksan diyor halı bakmaya gidiyoruz klasik yaşlı halıları istiyormuş bu olacak bu olsun diyor yok o uymuyor olmaz salona modern salonumuz diyorum hayır çok güzel uyar diyor sonra halıcıya gidiyoruz ağzından bir kelime çıkmıyor salon halısı için. mutfağa halı bakıyorum kolay temizlenenlerden bakıyorum bunda rahat yürünmez diyor. Yatak odasına karartma fon bakıyorum olmasın kapkara olur oda diyor tost makineme tabaklara kadar her şeye karışıyor davetiyeyi ucuz olsun diye ben tasarladım nasıl ortak beğeniyorsak 3 4 saat uğraştım yok ben bunu beğenmedim çok kara tekrar yap diyor neymiş baskılı güzel olurmuş ama dijital atılanlar kötü dururmuş ya uf susssss ya isteme çiçeğimi nasıl istediğimi söyledim diye bile kavga oldu istemeye gelirlerken hazırlıkta hüngür hüngür ağlıyordum yani çiçeği o seçecekmiş neden ben seçmişim ya çünkü evimde kullanmak istiyorum yapay istedim diye hepsi var ya

Nişanlım her şeye karışıp sürekli sorun çıkarıyorsa bu ilişkiyi bitirmeli miyim?