Hayatımın aşkını bulmak istiyorum. Uzun zamandır ama olmuyor. Ömür boyu kopmayacak o bağı kurabileceğim kişiyle tanışmak istiyorum ama, dediğim gibi olmuyor. 28 yaşındayım.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımın aşkını bulmak istiyorum. Uzun zamandır ama olmuyor. Ömür boyu kopmayacak o bağı kurabileceğim kişiyle tanışmak istiyorum ama, dediğim gibi olmuyor. 28 yaşındayım.
Hobin var mı mesela doğa yürüyüşü, kamp yapmak, resim çizmek, müzikle uğraşmak vb. Bu tarz hobilerin kulüplerinde bir sürü insan oluyor. Senle aynı zevklere ve ilgi alanlarına sahip birinin hayatının aşkı olma olasılığı daha yüksek
Hobilerim var ama sırf biriyle tanışmak için bir yerlere gitmek bana göre değil ya
Zaten insan tanımak için değil, hobin için gideceksin. Denk gelirse öyle yerde denk gelir demek istedim. Kız için hobi edinen eşektir.
Evet şimdi bu mantıklı geldi
Yaslar sadece rakamlardan ibaret tatlım, 28 tam olarak ne istediğini bildiğin en güzel yaş 🌸 Ömür boyu sürecek o derin bağı kurmak önce kendini çok sevmekten ve akışa bırakmaktan geçiyor. Zorlamadan, kendi ışığını saçtığında doğru ruh doğru zamanda seni bulacak ✨
Ben de sevgilimle hiç beklemediğim bir anda karşılaşmıştım 💖 Kalbini açık tut, hobilerine odaklan ve sosyal çevrende parıldamaktan çekinme 💅
Peki senin ilişkilerde asla taviz vermem dediğin o ana kriterin nedir ✨
Cevap
1Cevap
Zor ama imkansız değil
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?