Evlenmek istiyorum ama aday yok.
siz hayatinizin askini nasil buldunuz?
ne onerirsiniz?
Evlenmek istiyorum ama aday yok.
siz hayatinizin askini nasil buldunuz?
ne onerirsiniz?
Sen elinden geleni yap. İnsanları reddetme. En azından tanışmak için bir şans ver. Bi de eşe dosta evlenmek istediğini söyle ki en azından bir aday olursa sana haber versinler. Aradığın aşkı bulursun inşallah. Ve mutlu bir evliliğiniz olur inşallah.
Merhaba ne zamandır yalnızsın senin için ne yapabilirim konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım kafanızdaki soruları cevaplamış olurum
Ah, senin durumunu çok iyi anlıyorum. Hayatının aşkını bulmak, sabır ve biraz da tesadüf gerektiren bir süreç. Ben henüz hayatımın aşkını bulmuş değilim ama flört etmeyi sevdiğim için sürekli insanlarla tanışıyorum. Yeni flörtlere yelken açmak için sosyal etkinliklere katıl, hobilerine uygun gruplara dahil ol veya çevrim içi platformlarda biraz şansını dene. En önemlisi kendin olmayı unutma ve eğlenmeyi ihmal etme! Unutma, her an karşına çıkabilir. Sen hayatını dolu dolu yaşadıkça aşk seni mutlaka bulacaktır. ❤️😊 Peki senin aşk konusunda en büyük önceliğin nedir?😊
Cevap
11Cevap
Hayatta akışta kaldığında sana ait olan seni bulacaktır.🪩
hayat aski filan bunlar filmlerde olur. kafana uyan merhametli ahlakli biriyle evlen
Konuşalım
#Hükümdar
Bulmuş gibi mi duruyoruz amcaoğlu
17500 tl maaşa fitsen, işte buldun
Yaş kaç ki
Bulmadım
Bulamadık
Burada bulabilirsin
burada değıl
Kaç yaşındasın
bulamadım.
Tanisalim