Ayrılığın şekline göre değişir bence, ilişki çok kötü bittiyse 1 saniye bile sürmez ama anlaşamama gibi bir sebepten dolayı biterse aylar hatta belki de yıllar sürebilir.
eski sevgilimi 1,5 yil unutamamistim hatta 2 bile olabilir. benim unutmam uzun sürüyor çünkü çok bağlanıyorum ve yoğun yasiyorum.. kisiden kisiye degisir aslinda ama bu devirde neredeyse herkes cabucak unutuyor ya max 2 hafta
Yaşanmışlıklarınıza bağlı ama ne yaşarsanız yaşayın sizi istemiyorsa zerre oralı olmayın derum ula çünkü hayat kısa ula o hayatını gününü gün derken sizin ah çekmenize gerek yok da
Birini unutmak zaman meselesi değil insanın içinde bıraktığı izi kabullenme meselesi. Kimi birkaç ayda, kimi yıllarda unutulur… Bazılarıysa unutulmaz, sadece hatırladığında canın yanmamaya başlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eski sevgilimi 1,5 yil unutamamistim hatta 2 bile olabilir. benim unutmam uzun sürüyor çünkü çok bağlanıyorum ve yoğun yasiyorum.. kisiden kisiye degisir aslinda ama bu devirde neredeyse herkes cabucak unutuyor ya max 2 hafta
Neredeyse herkes değil, direkt herkes çabuk unutuyor, yenisine ulaşmak kolay olunca böyle oluyor.
yenisine ulasmis olsada eger gercekten sevmisse aklinin bi kosesinde kalir eskisiii
Yaşanmışlıklarınıza bağlı ama ne yaşarsanız yaşayın sizi istemiyorsa zerre oralı olmayın derum ula çünkü hayat kısa ula o hayatını gününü gün derken sizin ah çekmenize gerek yok da
Birini unutmak zaman meselesi değil insanın içinde bıraktığı izi kabullenme meselesi. Kimi birkaç ayda, kimi yıllarda unutulur… Bazılarıysa unutulmaz, sadece hatırladığında canın yanmamaya başlar.
ortalama 2 yılda tüm izler silinir , hatıralar tozlanır
Kişinin iç dünyasına göre değişir dediğin gibi ayrılığa göre değişir
Bıraktığı hasara bağlı
İsteyene 2 gün
Unutulmaz alışılır sadece
Soguyana kadar