Sizce birini unutmak ne kadar zaman alır ?
Peki kalp o kişiyi unutup başkasına o gözle bakabilir mi?
Peki kalp o kişiyi unutup başkasına o gözle bakabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Unutur kısa surede hemde.
Neden ayrıldıgınıza neden yogunlaşıp o kişiye verdiğin değeri bitirmiyorsunda.
rahmetli sevgilinin gözlerinin badem oldugununu düşünüyorsun.
Senhalen onsuz ne yapcam o gıttı başkasını sevemem dıye zırlarsan yas tutarsan nasıl unutcan hayalınde kı sevgılını.
O gıden sevgili bu ızdırabı hak eden adam olsaydı zaten gıtmezdı dımı.
Kafının içindekı sevgili modelıne o degerı haketmeyen ınsanı oturtmaktan vazgecersen ve ıncınen gurunu da o degrsıze baglamadan tamır edersen hak ettıgın degerıde kendıne verırısın.
beynınde bıtırceksın adamı. gereksız bu aşk acıları
Bazen uzun sürer...Benim bir keresinde birini tam olarak silmem 1 yılımı almıştı... Öldüğümden aşkımdan kafayı yediğimden değil tamamen silmek için o kadar bekledim...Yavaş yavaş yok ettim kötü iyi ne kadar olay varsa...Bazısı da belki de etkisindendir o kişinin bir anda siler her şeyi..Ya da kendini kandırır...
kişiye göre değişir bence.. unuttum demeklede unutulmuyor zaten.. bu geçirdiğin zamana, verdiğin değere... yaşadığın şeylerede bakar.. ama bencee bir insan gerçektenn sevdiysee bir ömür geçse bilee herzamann anımsar ve asla unutmaz... zaman içerisindee yokluğuna alıştığın zaman kalp yeniden sevmekk tekrardan sevilmek istediği için başkasına baka biliyor ama öyle pat diye iki günde değil.. ;) herşeyii zamana bırakmak gerekiyor.. hiç ummadığın andaa gelip kapını çalıyor zaten gönül bu... nezaman ne olacağı belli değil..
Birini unutmak, o kişinin aromasının kıvamına, anılara, acıya bağlıdır.
3 yıl yas tuttum. Bir kıza tekrar aşık oldum. Onunla da ayrıldım. 5 aydır kendime gelmeye çalışıyorum.
Unutup sağlıklı bir ilişki için 6 ay süre öneriyorum. Kalp unutuyor, bir başkasına sanki daha önce hiç yanmamış, hiç acımamış gibi aşık olup yine seviyor. Aşk bir kere saçmalığını hayatta yutmaz kimse.
Aşık oldun bitti. Ne olacak bütün bir ömür yaşama heyecanın olmayacak mı? Korkma aşk pek çok kez çıkıyor. Tecrübeyle sabit.
"Birini unutmak, o kişinin aromasının kıvamına, anılara, acıya bağlıdır" süper olmuş
Cevap
9Cevap
herşeyi akışına bırakmak.bir de candan erçetinden mühim değil dinlemek.
'Ne yaptım biliyor musun
Daha çok şarkı söyledim...
Bitti, buraya kadarmış dedim
Unuttum bile dedim
Avuttum kendimi sözde
Ama yine de akıyor gözyaşlarım
Islatıyor yastığımı
Seni özlediğim gecelerde...'
zaten unutmaya çalışılmamalı,katlanmayı öğrenmeli.
Birini unutabilmen, geçen süreye, yananalara ve sana bağlı. kimine 3 aydır kimine bir ömür. Ama gördüm ki, zamanı gelince, doğru zamanda gelen doğru kişiyle mutlu olabiliyorsun, kalp, terkar sevda gözüyle bakabiliyor.. :)
Unutulması gerekenin ne kadar hatırlanmaya değer oluşuna ve ne kadar acı çektirdiğine bağlı nedense bir çok insan acılarına mutluluklarından daha fazla sahip çıkıyor keşke böyle olmasak mutluluklarımızı başımızın üstünde taşısak
gercekten sevmisse unutmaz... ben daha sevgilim olmadan denedim baskalari ile olmayi, yok yine gozunun onune o geliyor.
başkasıyla birlikte olursun unutamadığın için ondan ayrılırsın , ağlarsın sonra ağladığına gülersin ve unutmuş olursun . süresini bilemem (:
birini unutmak tami tamina bende 8 yil 6 ay 23 gun 5 saat 30 dakikami almisti bak nasil iyi untmusum dimi
unutmak epey zaman alır.Başkasına o gözle bakarmı kişiye göre değişir.
çok sevmişsen 1 - 1,5 aylık bir evren var o süreç sana zehir olur. bildiğin depresif takılırsın daha sonra yıllar geçse evlenmiş olsan bile o hep aklında olur.
Kalbinde kaplanan yer ile doğru orantılı olarak cooook zaman alabilir.
inanır mısın cooook u ingilizcedeki yemek anlamındaki cook diye okuyorum:) uyku bastı bana belli:D
hic bisey istedigini almadan bitmez.. sen sadece bitti sanar ustunu ortersin..
onsuz hayata alışana kadar..
kimi ? ;) :)))
birini demiş, görmüyon mu? mesela beni maksimum ne kadar sürede unutursun? evet 3 saniye, doğru cevap... sınavdaki dangalak gözetmeni 3 dk., karşı komşu perihan teyzeyi 3 ay... sevgilini, belki 3 yıl... demek ki cevap 3 VAKİT:))
sevgilimi..
olmuyor unutmak istiyorum bitirmek istiyoru ama korkuyorum dayanamicam diye ilkdi ve 2 yildan fazla bir süre ama bu aralar okadar cok tartismalar kirginliklar olduki yoruldum üzüldüm farkindayim. cok alttan aldim üzüldüm ve en cok takan taraf ben oldugumu düsünüyorum. baskasinada baglanirmiyim bilmiyorum o benim birtanem baskasina o gözle bakabilirmiyim bilmiyorum onun icin cok seyi göze aldim aileler olsun arkadas olsun :((
ben orda espri yapmıştım ama neyse
yavru kuşum unutursun merak etme yeni birilerini görünce eski mazi eskisi niyazi olur ;)
inan denedim okadar yakisikli iyi deger veren insan cikti ama onlara o gözle bakamiyorum bende öyle birsey var cocuklukdan beri kimseden kolay kolay baglanmam ve en cok üzülceyim sey su olurki oda onun baskasiyla oldugunu duymak abowww biterim herhalde. tabiki onsuz yasarim kim ölmüski ben öliyim ama iste seviyorum cok deger veriyorum ama olmuyor hep tartisma kiskanma denemeler filan biktim :(
biraz kendini dinle hayat o kadar basit değil
kendini bir noktaya odaklama
sasiriyorum kendime ben böyle deyildim nezamanki ciddi noktaya geldi nekadar bagli oldugumu daha iyi anladim. arkadaslarima ben övüt veririm herzaman ama kendi basa düsünce olay deyisiyor uygulamak zor canim neden bilmiyorumm :s
6 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar