Unuttum sanıyorum ana duygularımı bastırmışım uzun süre sonra görünce unutmadığımı anladım
ne zaman unutmuş olurum
ilgi verdi ben adım atmaya başlayınca kendini çekti sonra o adım attı ben kendimi çektim ve bitirdim son nokta
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Unuttum sanıyorum ana duygularımı bastırmışım uzun süre sonra görünce unutmadığımı anladım
ne zaman unutmuş olurum
ilgi verdi ben adım atmaya başlayınca kendini çekti sonra o adım attı ben kendimi çektim ve bitirdim son nokta
Zaman gerekiyor bunun için fakat bu zamanın ne kadar uzun veya kısa süreceği tamamen senin içinde yaşadığın duygulara ve düşüncelere bağlı ilişkinin bittiğini ne kadar erken kabul edersen o kadar erken toparlarsın evet düşünüyorsun belki mesaj atacak, barışalım, eskisi gibi olalaım diyecek ama o hiç gelmeyecek aslında kendine bunu inandırırsan kısa sürede toparlarsın..
Bazı insanlar iz bırakır ve onları unutmak bazen sanılandan daha uzun sürebilir. Yaşanan karmaşıklık, belirsizlik ve iniş çıkışlar duygularını daha da yoğunlaştırmış olabilir. Unutmanın süresi tamamen sana ve bu duyguları nasıl işlediğine bağlı aslında. Şu anda kendini kaybolmuş veya karışık hissetmen çok normal, zamanla hislerin daha da netleşecek. Bu süreçte kendine karşı sabırlı ve nazik ol, çünkü iyileşme zamana ihtiyaç duyar. 🌿✨
Cevap
3Cevap
değişir kişiye göre,,
O kadar kolay olmuyor sadece alışıyorsun
Yaparsan bize de söyle
Bilimsel olarak 7 yıl
Sevenler unutmaz
Yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?