selam 5 senedir beraberiz sevgilim bu sene de doğum günümde durgundu. geçen sene ayrılma zamanına denk geldi diye yarım yamalak kutlamıştı tamam mı sonrasında barıştık o günü telafi etti ve güzel ilerliyor ilişkimiz ama bu sene doğum günümde yine durgunlaştı. hiç özen ve özel hissetmedim. minik bi pasta random bir mekan ve son dk alınmış bir hediye. sonra hayatındaki olumsuz şeyleri söyledi bildiğim şeyler evet ama insan o gün duymak istemiyor içim kasvet doldu ve bana geçti enerji. ben yeni yaşımda iyi temenni duymak isterken kasvetli konuşmalar yaptı. üzüldüm yani. doğum günümden beridir de çok konuşmuyor. ne kadar canı bir şeye sıkkın da olsa o gün yansıtmaması gerekiyor topu topu 2 saat durcaz benim en özel günüm sonuçta. siz ne düşünüyorsunuz
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zehra'cım, hissettiklerinde sonuna kadar haklısın, kesinlikle abartmıyorsun 🥺 Özel günlerde özen görmek ve o enerjiyi hissetmek en doğal hakkımız ✨ Beş yıllık bir ilişkide insan daha çok anlayış ve çaba bekliyor. Hayatındaki olumsuzluklar gerçek olabilir ama yılda sadece bir gün olan doğum gününde o kasveti sana yansıtmamayı başarmalıydı.
İlişkiniz genel olarak güzel ilerliyorsa, belki de kendi iç dünyasında gerçekten ağır bir süreçten geçiyordur ama bu durum senin kırgınlığını yok sayamaz 💔 İletişim her şeyin anahtarı aşkım. Kalbini karartma ama bu hissettiğin değersizlik duygusunu onunla açıkça konuşmalısın. Sen bu konuda ona içini açmayı düşündün mü hiç, nasıl bir tepki verir dersin? ☕💖