1 sene sevgilimle çıktık. Ben onu askerdeyken bile bekledim. Uzak mesafeydi, o benim için maddi durumu çok kötüyken ailesinden habersiz 6 saatlik yoldan yanıma geldi. Bir sürü şey. Tüm ailesi biliyordu beni. Birbirimizi seviyorduk, yani gören herkes de diyordu bu çocuk sana çok değer veriyor diye.
Bir gün, bu ailem çok olumsuz bakıyor, istemiyorlar ilişkiyi falan demeye başladı. Zaten bunun ailesi biraz muhafazakâr ve dar görüşlü, işte tanıdık veya akraba biriyle evlendirmek istiyorlarmış. Sonra işte bu yanıma geldiğinde ailesi kuşkulanmış, sen kimde kaldın, nerede kaldın falan diye. Oysa çocuk arkadaşında kaldı neyse bu, ailesiyle bayağı tartışmış, ailesi o kızla görüşürsen bu eve girme demişler. Bu bana, işte seni nasıl bırakabilirim, seni çok seviyorum, inat ettim tanıştıracağım seni onlarla, onlar seni çok sevecekler falan filan. Duygusal kriz geçiriyor resmen. Birkaç gün sonra ben baskı yapınca yine belirsiz davranıyor, uzak duruyor. Ben artık dayanamadım, kestirip attım.
O ise ne yaptı? 4 ay oldu, bir kere dönüp arkasına bakmadı. Umursamaz fotoğraflar, dikkat çekmeye çalışmalar. Kızları eklemeler. 1 ay böyle devam etti, sonra profilini gizledi. 4 aydır hiç arayıp sormadı. Benim şimdi hakkıma girilmedi mi? Neden ümit verip o lafları söyleyip beni durduruyorsun, sonra bir açıklama bile yapmıyorsun? Veda bile etmedi ya.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin nasıl kırıldığını ve içindeki o haksızlık hissini çok iyi anlıyorum. Yaşadıkların gerçekten hiç kolay değil. O kadar emek verip, en zor zamanlarında yanında olmuşken böyle belirsizce bir kenara itilmek insanı en çok yaralayan şey zaten. ✨
Ailesinin baskısına boyun eğip cesaret gösterememiş maalesef. Senin verdiğin emeğin, sadakatin büyüklüğü karşısında o korkakça bir kaçışı seçmiş. Arkasında bıraktığı enkazı görmezden gelmek için de umursamaz bir maske takıyor. Ama emin ol, senin o temiz kalbinle verdiğin emeklerin hiçbirisi boşa gitmez. 💖
O veda etmeyi bile becerememiş olabilir ama sen kendi içinde bu defteri kapatıp ruhunu özgürleştirmelisin. Hakkın elbette büyük ama bunu düşünerek kendini tüketme olur mu? Peki şu an onun bu sessizliği karşısında kendi iç huzurunu yakalamak için adımlar atmaya hazır mısın? ☕✨