Onu unutamıyorum ama geri de dönemiyorum

Selam arkdaslar

Bundan 5 ay evel biriyle tanisdim kendisi bana cok deger verdi gercekden sevdigine inaniyorum , fakat bu Adam daha esinden bosanmamis ayri yasiyor biz tanisdigimizda evinden daha ayrilali 1 ay olmus .benim talihsizligim iste tamda o sira benle tanisdi ve gercekden hersey cok güzel olabilirdi eger bosanmis olsaydi.kac kez kopmaya calisdim kendisi ya mani oldu ya dayanamadi beni aradi geri dönmem icin .Bende onu cok sevdigim icin 2 kez sans verdim , ama bosanmaya vermiyor karisini , ve daha önce bunu istemeyen karisi birden bire sevgilimin pesinden kosmaya basladi onu geri istiyor ! sevdigim erkek onu hic sevmiyor fakat iki küück kizi var onlar icin dönmeyi düsünür gibi hal aldi.bende bunu farkedince geri cekildim böyle olmaz dedim ne istdigini bil öyle gel bana dedim , ben karasiz bir erkek istemiyorum dedim.daha önce dönmicem diyen Adam bilmiyorum karasizim demeye basladi.bu durumda tabi bende ona zaman verdim , iyi düsün kararini ver dedim.Cok agladi birakdim diye ben sana aitim dedi kalbim senle dolu felan ama bu bana yetmedi tabiki sonucta eski esine dönme riskide vardi ,ayrildik simdi ama ben onu hala unutamiyorum 2 hafta oldu ne aradi ne sordu esyalari bende kaldi veremedimde.cünkü bende onu ne ariyor ne soruyorum tamamen kendi haline biraktim.Simdi dönse boynununa sarilir birdaha birakmazdim ama hala bekliyorum ve bu beklemeler beni yiyip bitiriyor.onu cok özlüyorum klasik ask acisi cekiyorum iste , ama ben onu arayamam cok istrdim hal hatir sormak ama yapmiyorum ,günler gectikce zorumada gidiyor aramamasi ve umursamamz durusu onca büyük laflar yalanmiydi yani ? gözyaslari yapmacikmiydi neyse ben bu adamin bana dönmesini cok istiyorum ama napcami bilemiyorum , sabirda kalmadiki bende onu cok seviyorum kaybetmekde istemiyorum eski esine dönmediginide biliyorum sizce napmali ? sonucta kökden ayrilmadik sadece kararini bekleyene kadar ayriyiz ,yanlismi yaptim bu kararla yaninda mi olmaliydim bu dönem ?
Onu unutamıyorum ama geri de dönemiyorum