Onu unutmak istiyorum beceremiyorum [+1 Herkese]

Sevgilim var güzel anılarımız felan oldu ama babası yakaladı çok kötü şeylerde yaşadım babasıyla sonra ona ragmen sevgilim beni bırakmadı bende onu bırakmadım bir şekilde ilişkiye buluşmadan birbirimizi görmeden nadiren arada uzaktan denk gelirse görüyorduk.Telefonda konuşarak mesajlaşarak devam ettirdk ilişkiye o kadar kavga ettik küstük ettik ama birtürlü ayrılmadık çok sevdik daha 16-17 yaşında bende 18 hep buluşmanın hayalini kurarak mutlu oluyrdk ama tabi buluşamıyorduk sadece seviyorduk.

Mesajlaşırken birden mesaj gelmedi babası mesajı okumuş yakalamış hattı kırmış benim faceme

Sevgilim var güzel anılarımız felan oldu ama babası yakaladı çok kötü şeylerde yaşadım babasıyla sonra ona ragmen sevgilim beni bırakmadı bende onu bırakmadım bir şekilde ilişkiye buluşmadan birbirimizi görmeden nadiren arada uzaktan denk gelirse görüyorduk.Telefonda konuşarak mesajlaşarak devam ettirdk ilişkiye o kadar kavga ettik küstük ettik ama birtürlü ayrılmadık çok sevdik daha 16-17 yaşında bende 18 hep buluşmanın hayalini kurarak mutlu oluyrdk ama tabi buluşamıyorduk sadece seviyorduk.

Mesajlaşırken birden mesaj gelmedi babası mesajı okumuş yakalamış hattı kırmış benim faceme sana ulaşamıyorum ama hayatım maf oldu zindan oldu ilişkimiz bitmedi beni unutma demiş ama ben onun iyligi için ayrılmayı düşünüyorum bana bir hata yapmıstı önceden onu düşünürek unutmaya çalışıyorum bir erkekle konuşmuştu inkar etmişti aşkımlı felan konuşmuştu onun oldugu kesin ama inkar etti herşey tesadüf olamaz dı nasıl unutucam ama geri akıllanmıstır felan diye bide soranlara çıktıgım yok diyormuş acaba ailem ögrenmesin diyemi diyor ? anlamadım
Onu unutmak istiyorum beceremiyorum [+1 Herkese]