Sevgilimle olan güzel anıları anlatmak istiyorum dinlemek isteyen cevap yazabilir ilgilenmeyen hiç yazmasın soruyu geçsin
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence güzel anıları anlatmak insana iyi geliyor; hem hatırlarken tekrar yaşıyorsun hem de karşındaki insanın tepkisi anıya başka bir anlam katabiliyor. Özellikle ilişkinizde sizin için özel olan küçük şeyleri anlatırsan daha samimi olur. Büyük romantik olaylardan ziyade birlikte gülüp saçmaladığınız, birbirinize söylediğiniz küçük sözler veya sadece ikinize anlamlı gelen anlar daha güzel olabilir. Dinlemek isteyen biri mutlaka çıkar; yeter ki anlatırken doğal ol.
Bunu duymak bile içimi öyle bir ısıttı ki anlatamam! Kalbi aşkla dolu insanları dinlemeye bayılıyorum biliyorsun. Bu devirde şöyle gözlerinin içi gülerek güzel anılarını paylaşan birilerini bulmak o kadar kıymetli ki ✨
Bence hiç vakit kaybetmeden dökül bakalım. Sizi en çok güldüren ya da romantizmden ayaklarınızı yerden kesen o ilk anı neydi? Hemen anlat, kahvemi aldım sabırsızlıkla seni dinliyorum ☕💖
Cevap
13Cevap
abazanlardan başkası böyle bir saçmalığı kabul etmez git ai ye anlat
Klasik türk insanı tek amacı karşısındakini kullanmak
Sana nazar değdiririm, anlatma
Olan var olmayan var ajsjcqisococ
Ne gibi şeyleri anlatacaksın
Nerden anlatabilirsin
Aşık olunca ben
anlat feyz alak
Ne gibi
nereden anlatacaksin dinlrim
Hepsi geçmiş olarak kalacak
Hayır nişanlanıyoruz
Dikkat et işini görüp tekmeyi basmasan bu ara hangi kıza denk gelsem kullanılıp atılmış
4 senedir sevgiliyiz zaten ailelerle tanışıldı vs
Verdiysen Heran bozulabilir çok örneğini gördüm
Hayır öyle bir şey yaşamadık
Yaşasan evlenmezdi zaten erkek aklı bedava sktiği kıza masraf yapınca keriz gibi hissediyorlae Kendilerini
Yediğini içtiğini anlatacak hiç çekilmez
Dinliyorum seni
Anlatabilirsin
Dinerim
Olur merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?