Sevdiğim biriyle buluşmada yaşadıklarımı anlatıyorum yardımcı olursanız sevinirim?

Ben komşumuzun oğluna aşık oldum söyledim buluşmak istedi kimse görsün istemediğimiz içinde ya onlarda ya da bizde buluşacaktik onlarda buluşma kararı aldık kimse evde yoktu diye assagida depoları var orada buluşalım dedik içerde bulusmadik annesi babası eve gelir falan diye akşam bulusmustuk depo karanlıktı isigida açmadı neyse ben gittim çok utaniyodum pek konuşamadım ve hiç bişey diyemedim ama o ilk içeri girdiğimde beni kolumdan tutup içeri gel dedi böyle koluma falan dokundu biraz cesaretli ol dedi hiç yüzüne bakamıyordum benimle birazda dalga geçti galiba utandığım için çenemi okşadı temas seven biriydi galiba sonra karşıda ev vardı sesimiz gider dedi kapıyı kapattı bende biraz korktum kapıya yaklaşmak istedim beni geri durdugum yere çekti ben de acaba amacı kötü falan mi diye düşündüm sonra kaçtım disarı çıktım arkamdan geldi 5dk daha gel dedi bende kıyamadım geri döndüm sonra 5dk falan daha kalınca tekrar gitmeye çalıştım kolumdan tuttu gitmiyeyim diye bende bıraksın diye kolumu acitiyosun dedim oda bıraktı sonra da gidersin git dedi ve böyle saçma 10 dakikalık bı buluşma oldu biraz uzun oldu kusura bakmayın ama sizce bu cocun amaci neydi niye böyle davrandı ki bu arada buluşma boyunca çok güler yüzlü davranmisti?
Sevdiğim biriyle buluşmada yaşadıklarımı anlatıyorum yardımcı olursanız sevinirim?