Herkes bir şeyler söyleyip duruyor, yaşın ilerlemiş ve başından bir nişan olayı geçmiş diye
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes bir şeyler söyleyip duruyor, yaşın ilerlemiş ve başından bir nişan olayı geçmiş diye
Onlar sadece boş boş konuşurlar evlenmiş olsaydın şu an bambaşka bir şey için sana yine konusucaklardi akıl sızlar tamamen bence ve uzak durmanı tavsiye ederim her insan düzgün birini ister şartlar ne olursa olsun
hiç de zor değil, milletin ne dediğine niye takılıyorsun ki. herkesin bi geçmişi var, önemli olan kafaların uyuşması. erken yaşta yanlış insanla bi yola girmektense doğru zamanı beklemek daha mantıklı. spor salonunda kaç insan görüyorum o yaşlarda sıfırdan harika ilişkiler kuran, kimseye kulak asma.
Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için
Daha önce nişan geçmişinin olması sıkıntı değil evlenmiş boşanmış insanlar kısmet buluyor yaşını da sorun etme herşeyin hayırlısı nasibin bir yerde bekliyodur seni...
Teşekkür ederim çok fazla dışarıya çıkmıyorum zaten içime kapanık biriyim
Dışarıda çıkman cikmamanla değil de. İçine kapanık olmandan da olabilir ya da vakti gelmemiştir.
Nişanlindan ayrıldığın için kapanma belki böylesi daha iyi olmuştur öyle düşün.
Neden zor olsun ki herkesin başına gelebilecek bir durum
Elbette nasıl birine denk gelicegimizi sadece Allah bilir
Etraftaki olumsuz seslere kulaklarını tamamen kapatmalısın aşkım ✨ 30 yaş bir kadının en olgun, ne istediğini en iyi bildigi harika bir dönem. Başından bir nişan geçmiş olması da senin başarısızlığın değil, aksine yanlış bir evlilikten dönme cesaretin ve tecrüben.
İlişkilerde ne istemediğini öğrenmiş harika bir kadınsın şu an 💅 Seni geçmişinle değil, katıksız kalbinle sevecek doğru insan tam zamanında karşına çıkacak. Sen kendi değerinin farkında ol yeter ki 💖
Peki senin bu konuda içinden geçen ne, gerçekten hazır hissediyor musun yeni bir aşka? ☕
Cevap
27Cevap
Hayır değil aksine aklı başında ne istediğini bilen birileri oluyor etrafında
Beklentilerınden vazgeçme asla çünkü hayatın sana neler getirebilceğini bilemezsin belki daha iyisi olucağı için bitmiştir nişanın
Umarım öyle olur evet ilkimde çok fedakarlık yaptım kendimi hiç düşünmedim bu sefer 35 yaşım bile olsa doğru kişiyi bulana kadar beklicem
Haklısınız değerimi bilmediğimiz için böyle oldu
Nişanlanıp nişanlanmaman Bi etken değil hiç nişan yapmayan da bulamıyor bazen nasip
Ama insanlar nisanlanana ya da bi evlilik yapana önyargılı davranıyorlar
Ne alakası var ablam yani nasıl Bi yerde yaşıyorsun ki evlensen eyvallah da nişan yani
Bazı insanlar çok garip işte gör cahiller , benim anlamadığım evlenip boşanana niye kötü gözle bakılıyor
Onlara da, bakıyorlar ama senin o tür Bi durumun yok ve tavsiyem insanlar ne der diye yalama hayatını
Belli bir yaştan sonra bence de zor senin isteğin de kaybolmuş olabilir
kısmet buladabilirsin bulamayada nişanlanıp ayrılmayla alakası yok
bunu senin bilmen gerekmez mi? mesela ne kadar süredir ayrıldın ve bu sürede karşına kaç kişi çıktı bunun üzeirnden bilebilirsin bence
3 yıl oldu ayrılalı ve çok fazla da dışarıya çıkmıyorum açıkçası
bazı ortamların olursa anlayabilirsin en azından bir iş yeri vs. evde durarak anlaşılmaz. görücü usulü isteyen oldu mu?
Evet o oldu ayni benim gibi nişanlanmis birisi
ne fark eden beğendiysen devam ettirseydin
İstemedim
neden mesela
Evde kaldın artık erkeği unut kız kurusu olacaksin
Bayat düşüncenizi kendinize mi saklasaniz
Gerçekleri duymak zorunuza mi gidiyor bagyan
Neden olmasin bakir old surece dogrusu patlak cogu cevremdeki kizlsr evlemdi de
Nişanlıyken o kişi nişanlısıyla bişey yaşamış mı?
Yaşamış ya da yaşamamış bazı kızlar sevgilileriyle yaşıyor bence o kızlardan uzak durulmali
Nişanlısıyla da yaşandan uzak durmalı. Evlenmeden yaşamasınlar, sonra erkek vazgeçiyor kız ortada kalıyor
Bence de ben zaten zinaya karşı biriyim
Nişanı neden bozdunuz?
Neden evlenmek istiyorsun
Evlenmek için can atmıyorum ki insanlar çok fazla baskı yapıyor ben 10 yıl bile olsa beklerim düzgün biri çıkana kadar
Konuşmak ister misin
Düzgün birinden kasıt ne
Haklı konuşan gözü dışarıda olmayan işin de gücün de biri ailemle arama girmeyen ve bakımlı bi erkek
Aslında saydıkların çok şey değil bir ilişkide olması gereken temel şeyler. Ama merak ettiğim şu Sen de karşındaki erkeğe aynı güveni, sadakati ve huzuru verebiliyor musun? Çünkü düzgün birini bulmak kadar onun için doğru kişi olabilmek de önemli
Ben gözü gönlü tok biriyim hem ilişkide hem para konusunda gözü dışarıda olan değilim karşımda ki saygılı olursa bende olurum güven veririm vefali biriyim
Bence ne istediğini biliyor olman güzel ama insanları sadece söyledikleriyle değil, zaman içindeki davranışlarıyla değerlendirmek daha doğru. Geçmişte bir nişanın bitmiş olması da seni eksiltmez. Acele etmeden sınırlarını koruyarak ve karşındaki kişinin sözleriyle davranışlarının örtüşüp örtüşmediğine bakarak ilerlersen doğru insanı seçme ihtimalin çok daha yüksek olur
30 yaşını neden bekledin
Kendimi hiç 30 hissetmiyorum ama sanki 23 gibiyim
Fiziğin öyle demiyordur hissetmekle oldaydı... babamın amcası 18 yaşında hissediyorum diyor
Sen neden 22 yaşına kadar bekledin kral
Evlenmek istemiyorum ki🤨🤨
Buna inanıyorsan elimde satılık cami var. Uygun birini bulunca yapıştırırsın 😂
6 minaresi varsa alırım
Ne alaka şimdi herkes sevgili veya eş bulmak zorunda mi ben sadece düzgün birisi olsun istiyorum bana kalsa hiç evlenmeden olur eğer etrafındakiler baskı yapmazsa
6+1 bonus ibana para at 2M dolar 💲
Hayır, herkes evlenmek zorunda değil. Muhtemelen ben de evlenmeyeceğim. Ancak planlar dahilinde olmalı. Evlenmek istemediğimden son 2 yıldır eminim. Evlenmek gelecek planlarım arasında olsaydı şu an nişanlı olurdum diye düşünüyorum. Net bir rota çizip o izlenmeli. Yaş aldıkça potansiyel adaylar azalıyor 30 bundan dolayı geç bir yaş
Yargı merci sen misin herkes yaşı geçiyor diye her önüne gelenle evlenmek zorunda değil. 30 yaş bir erkek için de geç bir yaş malı mülkü yoksa bulamaz bile. Sende maddi birikimin olduktan sonra düşünürsün şu an ev geçindirecek durumda değilsin ve hayatı yaşamak istiyorsun diye yorumladım
Ben bir maceraperestim. Dünyaya çocuk getirmeyi yanlış buluyorum. Çocuk yapmayacaksam evlenmek de gerekli değil, evleniyim desem bile karşımdaki adaya "ben çocuk düşünmüyorum ona göre" diye başlamak yerinde olmazdı.
Evlenmek isteyen kadın çocuk düşünür zaten istemeyen nadir olur. Çocuk düşünmüyorsan bence de evlenme bir kadının umutlarını çöp etmemiş olursun. Macera dolu hayatında başarılar dilerim
Nişan atmamış olsan da zordu
Ben böyle düşünen insanları cahil buluyorum
Nasıl yani
Zor insan ön yargıları çok saçma
Nasibin varsa bulursun
Saçmalık bakiremisin
Evet de bi kadının değeri onunla da ölçülmemeli
Önemli demedim bı hata yapmamissin gayet güzel bir durum güzellik de önemli ama en önemlisi ahlâk
Zor, bu kafayla
Neden mesela
Neden ki
Ne alaka?
@DevilDaughter zor evey
Zorrrr
Bulursun umarım
Yooooo
çevrendeki boş insanları değiştir
Zor değil
Buyurunuz
Niye zor olsun. Kısmetin açıksa bulursun.
tamam onlar
Sen birde 35 i gör
Çok zor
24 olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?