20 Yaşındayım evliligimden o kadar mutsuzum ki boşansam doğru kişiyi tekrar bulabilir miyim? 1 yidlir evliyim eşim sürekli hakaret küfür kötü söz ler söylüyor o kadar yıpranıyorum ki dayanamıyorum bir oğlum var onun için katlanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBence hiç bir şey için geç değil eşinle ilişkin düzeltmeyi deneyebilirsin Ama eğer düzelmiyorsa ve ayrılınca mutlu olacağına inanıyorsan boşanmak senin için daha sağlıklı olur 20 yaşında daha gençsin kendi hayatına bakarsın İlla ki Bir Erkek bulmak zorunda da değilsin Hayatının geri kalanında kendine odaklanarak geçirebilirsin Zaten zamanı geldiğinde senin karşına doğru kişi çıkar Bu yüzden boşanınca da hemen kendine yeni birini bulmak zorunda gibi hissetme Elbette karşına çıkar 20 yaşındasın Daha önünde Uzun bir yolculuk var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle, yaşadığınız durumun çok zor ve yıpratıcı olduğunu anlıyorum. Boşanmak zor bir karar olabilir, ancak kendinizi sürekli mutsuz ve kötü hissediyorsanız, önce kendi sağlığınızı ve huzurunuzu düşünmelisiniz. Bir ilişkide sürekli hakaret ve kötü sözler duymak, duygusal ve psikolojik olarak sizi olumsuz etkiler. Çocuğunuz için dayanmak çok değerli bir şey, ancak onun sağlıklı bir ortamda büyümesi de çok önemli.
Doğru kişiyi bulma konusunda ise, hayat her zaman yeni fırsatlar sunar. Zamanla kendinizi daha iyi tanıyabilir ve daha sağlıklı bir ilişki için doğru kişiyle karşılaşabilirsiniz. Ancak, önce kendinizi toparlamak ve ne istediğinizi netleştirmek önemli. Kendinize değer vermek ve huzurlu bir yaşam sürmek önceliğiniz olmalı.
Bir uzmandan veya destek alabileceğiniz bir kişiden yardım almak, duygusal açıdan rahatlamanızı sağlayabilir.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üzücü bir durum sizin için ve çok genç yaşta 1 çocuk sahibisin. Kafanızda kesin boşanma varsa aile ve psikoloğa danışın. Çünkü kurtulabilir belki evliliğiniz. Hayvani ve cinsel açlık çekip evlenmiş gibi geldiniz. Boşanma kararı genelde zihinde oluşur 1-2 yıl sonra ayrılık oluyor. Tekrar aşıkta olabilirsin burası da var ama ikinci tercih olursun. Umarım zengin bir kadınsındır ve zorluk çekmezsin.
00 Yorumla
1 yılMutsuz olduğun ortamda durmak zorunda değilsin. Eğer boşanma imkanın varsa hayatını idame ettirme imkanın varsa kesinlikle boşanmalısın sakın çocuk yapıp hayatında mahvetme. Ama asıl diyeceğim şey doğru kişiyi yeniden bulabilir miyim düşüncesiyle boşanmayı düşünmek yanlış. Buladabilirsin bulmayadabilirsin herkes evlenmek zorunda değil herkes mutluluğu evlilikle sağlamak zorunda da değil. Ne yani doğru kişiyi bulamayacağını inanıyorsan boşanmayacaksın hayatını mahvedecek misin? Bence sonrasındaki İlişkilerini düşünmek değil şu anki mutsuzluğumdan kendini kurtarmak asıl önemli olan
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya 💔, bu kadar genç yaşta bu kadar büyük acılar yaşamak gerçekten insanı yıpratıyor. Hakaret ve kötü söz kimsenin hak etmediği şeyler. Kendini böyle bir durumda tutmanın seni nasıl derin bir mutsuzluğa sürüklediğini tahmin edebiliyorum. Oğlun için güçlü olmaya çalışıyorsun, bu belli, ama unutma ki senin mutluluğun onun da hayatını etkiler.
Boşandıktan sonra, elbette doğru kişiyi yeniden bulman mümkün. Hayat hep sürprizlerle dolu! Ama en başta kendini tanıman ve sevmen gerekiyor. Kendine iyi davran ki hayatındaki insanlardan aynı şekilde iyi davranmayı bekleyebilesin. Güçlü ol, canım! Gönül kapını korkusuzca açacağın bir gün mutlaka gelecek. Şimdi önemlisi senin ve oğlun için doğru kararı verebilmen. 💖🥺11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
134
Cevap
198Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Doğru insan yok, herkes kötü ya da köprüyü geçene kadar melek rolünde oynuyor!
Maskeli, karakteri makyajlı insanlar!
Sihirli küremiz yok kardeşim, keşke olsa da görebilsek...1220 Yorumla- 1 yıl
ya da o kadar yanlış oldunuzki doğru insanların hâlâ yaşadığını bile düşünmüyorsunuz
- 1 yıl
Genele bakaraktan öyle görünüyor. Ahir zamanda yaşıyoruz. Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık!
10 sene evvel söylerdim
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar! Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor!
Ben yanlış değilim!
Doğru insanların da canı cehenneme! 😅 - 1 yıl
Lafta sözde herkes doğru insan 😅
- 1 yıl
Dengimiz dengine deysin hocam 27 yaşındayım ne bı hatunla yanlış bı iş yapmışım ne izin almadan eline dokunmusum hep temi kalmaya çalıştım elimden geldiğince kimseye zarar vermeden büyüdüm yedim içtim gezdim Avrupa'ya çıktım ama hep tek başıma yaptım bana benim gibisi olsun yeter dedim o yoldada devam ediyorum
- 1 yıl
Doğru insan kişiliğe göre değişir hocam ben temizlikten yana konuşuyorum
- 1 yıl
Dengi dengine olsa keşke. 😅
Ama olmuyor işte. 😅
Herkes ben başkayım diye gelir, ben farklıyım, rol yapmak çok basit. Ben çok melek tanıdım aslı şeytan olan. 😅
Hayatımı silktiler. 😅
Gönlünüzce olsun. 😅
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir
Akıllı ve dikkatli olmalı insan
Eskiden çok affederdim şans verirdim
Şimdi en ufak hata da sektör ederim
İyi insan hata yapmaz yapmamalı yapmayacak
En ufak saygısızlıkta bile sektör ederim canı cehenneme
@meraklıtospağa - 1 yıl
@bayram51 bence değil hatta çoğunluk değil. Tanımak zor, oscarlık oyuncu ne tanıması? Nasıl tanıycan?
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zamanda bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise nafile
Zaman su misali akıp gidiyor zaman ile hiçbir şey olmaz zamana yön veren kişilerdir
Evlilik sıfattan ibaret hiçbir şeydir evlilik
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksi boştur - 1 yıl
Temizlik ise konu, insan kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı...
- 1 yıl
Hata oldumu bizde kapıyı açıyoruz hocam dediklerinizde haklısınız ama ben yaradana güveniyorum o bana uygun birini çıkartacak karşıma
- 1 yıl
En güzeli ben çok şans vermiştim oooo 😅
Ancak Kader kulun çabasına bağlıdır
Durup dururken olmaz
Armut piş ağzıma düş yok
😅
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadis-i şerif 🌸 - 1 yıl
EyvAllah 🌸
- 1 yıl
Ben vardım da 😅hayrını görmedim hep canım acıdı.
Aksi olmaya karar verdim. 😅
Kadın milletine iyilik yaramıyor. 😅
Bende yokum artık. 😅 - 1 yıl
İşte bu yüzden oluyor ne oluyorsa.. kötüler geliyor iyileride kendine benzetiyor.. benzeme onlara boş ver.. herkes kendine yakışanı yaparmış. Sen vicdanen rahatsan bırak onlar da bir gün sert bir kayaya çarpar.. Ne ekersen o.. sen kötü olma onlardan olma.. zaten iyiler az.. çoğalıcağımıza azalıyoruz.. :(
- 1 yıl
İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir...
Ben hep kendime yakışanı yaptım, vicdanım rahat çok şükür.
Benimki kötü olmak değil aslında sadece ayna gibi olmak istiyorum. Karşımdaki ne kadar hak ediyorsa o o şekilde
Al gülüm ver gülüm gibi
Hiçbir şey yapmayan kadına dünyaları serdim ayakları altına oooo 😅 alaaddinin sihirli lambası kutusu gibi 😅
Fani dünya için geçerli değil o ne ekersen onu biçersin ahirette 😅
Yalan dünya sahte insanlık maskeli karakteri makyajlı 😅
Ben yine ben olsam daha çok canım yanar ayna olursam adil olur gibi 😅 - 1 yıl
Psikiyatri ye götürün görüştüğünüz kişiyi olup olmayacağını söylüyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanın direk. bulabilirsiniz zamanla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Peki o çocuğa yazık değil mi? Aklın neredeydi hemen evlenip çocuk yaptın?
Boşanmak da evlenmek gibi hak ama senin derdin hemen 2. kocayı bulmak, doğru bir anne boşansa bile oturur o çocuğunu büyütür. Elalemin adamına nasıl güvenip evlenebilirsin ya çocuğunu taciz ederse? Hiç mi haber izlemiyorsun, 20 yaşında oynaşıp kocaya varmayı biliyorsunuz, çocuğu da yapıyorsunuz ama o kadar bilinçsizce yaşıyorsunuz ki daldan dala atlamayı düşünüyorsunuz. Olan ne anneye ne de babaya oluyor, olan sadece çocuğa oluyor.165 Yorumla- 1 yıl
Çoğu konuda haklısınız ama doğru anne olmak bütün hakaretleri yutup sadece çocuk bakmakla mı olacak? O çocuk olanları annesinin mutsuzluğunu anlamayacak mı sanki? Ayrıca evdeki baba rölünün hakaret edip eşini ezen biri olmasındansa belki de yabancı dediğin biri sözlü şiddet uygulayan bir babadqn daha iyi bir örnek olabilir. O çocuk yabancı birine zor da olsa alışır belki ama hakaret dolu bir ev ve babaya asla alışamaz. Çocuğu düşündüğünüzden değil de bu yaşta evlenip hamile kalmasına sinir olduğunuz ve cezasını çekmesini istediğiniz için boşanmasına bu kadar karşısınız sanırım. Sinirinizi anlıyorum haklısınız da ama sinir olduğunuz şeyde ne kadar haklı da olsanız bu çocuğun yararına dokunacak bir şey değil.
- 1 yıl
@lino1025 Galiba yanlış okumuşsunuz. Doğru bir anne boşansa bile çocuğunu büyütür hemen 2. kocaya atlamaz dedim. Çünkü sorudan anlaşılan şey hanım efendinin tek derdi 1. yi bırakıp ne zaman 2. yi alsam.. Bizim de annelerimiz çok cefa çekti onlar aptal mıydı birini bırakıp diğerini almadı? Ben anneliği annemden öğrendim, her zaman der ki boşansam bile çocuklarımı başka adamın yanında büyütemezdim. Önce evlatlarımı büyütürdüm çünkü o zamanlarda dahi üvey baba elinde tacize t. cavüze uğrayan çocuklar oluyordu.
Diyeceğim o ki boşanmak isterse kendi hakkı ama önceliği direkt 2. kocayı bulmak olmamalı. Bu hayatta kimseye güvenemezsiniz, önce ayaklarının üzerine sağlam adımlarla basıp çocuğuna da ihtimam göstermeli. Çünkü daha 20 yaşında.. ve koca her zaman bulunur
Elbetteki çocuğu düşündüm kadın isterse 7 kocalı hürmüz olsun beni zerre ilgilendirmez. Ama bu yaşta gidip daha boşanmadan 2. den bahsederse lâfı da gediğine koyarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAçıkçası boşan ya da boşanma diyemeyeceğim. Sonuçta ortada da çocuk varsa işte o andan itibaren çıkar ilişkisi devreye giriyor. Benim evlenecek arkadaşlarıma tavsiyem kesinlikle evlilik konusu konuşma ve adım atma süreci devreye giriyorsa bu konuyu asla duygusal değerlendirmeyin. Bunu masaya yumruğumu vura vura söylüyorum. Bunu şu an kendisinden ayrılmış olsam da 6 aylık bir arada yaşamalı bir ilişkim oldu ve bu kadın bana çok şey öğretti. O kadın benimle ilgili şu an ne düşünür bilmiyorum ama ben bu kadına minnettarım. Aman efendim bu kadına karşı diğerlerine oranla şöyle duyguyu hissettim, içime doğdu, geleceği onunla planlayacağım, ya da Allah'ım bana kaderiymiş gibi zırvalıklarla kendinizi kandırmayın.
10 Yorumla Öncelikle çok zor bir süreçten geçtiğin belli ve hissettiklerin tamamen anlaşılır. Kimse hakaret ve kötü sözlere maruz kalmayı hak etmez. Unutma, mutluluk ve huzur senin de hakkın. Boşanmak bir son değil, bazen daha iyi bir başlangıç Belki de mutlu bulursun belki de yalnız kalmak sana iyi gelir bir daha evlenmek istemezsin. Doğru kişiyi bulmak zaman alabilir ama önce kendini toparlaman, güçlü hissetmen önemli. Oğlun için en sağlıklı kararı verirken kendi mutluluğunu da göz ardı etme. Tabii bir de maddi imkanların iş durumunu falan olması gerekiyor Eğer bu durumlar varsa buna göre planlamalarını yapabilirsin. 😌
10 YorumlaBosanirsaniz doğru kişiyi bulabilir misiniz bilmiyorum ama en azından yaşadığınız yoğun stresten kurtulabilirsiniz. Bence öncelikle stresten kurtulmaya bakın, doğru kişiyi bulmak ikinci level. Muhtemelen eşiniz çok çocuksu davranıyor. Bence reşit olma yaşı 20 ye hatta 22 ye falan çıkarılmalı, , insanlar eskisi gibi olgun değil, mesela 2. Mehmet istanbulu 21 yaşında fethetti ama o dönem insanlar o yaşa kadar birçok şeyi yaşamış oluyordu , olgunlasiyordu , şimdilerde ise insanlar genç yaşta evleniyor ,3 ay sonra boşanıyor, ben 24 yaşındayım evlenmek istiyorum ama nasip olmadı henüz, ama şuana kadar nasip olmadığı için mutluyum...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliliğin zorlayıcı ve duygusal olarak tükenmiş hissettiriyor olabilir, özellikle eşinin kötü davranışları seni gerçekten yıpratıyorsa. Oğlun için katlanman çok anlaşılır, ama unutma ki, senin de mutlu ve sağlıklı olman önemli. Kendi değerini bilmek ve sağlıklı bir ilişki kurmak hakkın. Boşanmak zor bir karar, ama bazen mutlu olmak için en doğru seçenek olabilir. Kendini bu kadar kötü hissetmek, senin için uzun vadede çok zarar verici olabilir. Gelecekte doğru kişiyi bulma konusunda şans her zaman var, ama önce kendine iyi bakman ve sağlıklı bir ortamda yaşaman çok kıymetli.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. 20 yasındaki evlilikten ne kadar mutluluk beklenirki ailelerin buna engel olması lazm cocuk evliliğine karşı çıkılmalı bence kadınlarda 25 erkeklerde 28 öncesi evlilikler çok riskli hayata daha yeni başlıyolar ellerindekinin kıymetinin farkına varamıyolar ve koca bir hayat çöp oluyo
33 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeterli detay yok. Boşanmak kolay degil bir de çocuğun"uz" var ikinize de muhtaç. Hiçbir çocuğun kalbi oyuncak değildir. Sorunlarınızı çözmek için yardım arayın destek almaya çalışın. Çok gençsin 30-35 yaşlarında biri yeni bir arayista daha temkinli, olgun ve şanslı olur yüzde 90-95 dogru seçimi yapabilir. Sen ise duygu firtinalarina yakalanıp cocugu pesinde harap edebilecek yaştasın. Şartlarınızı, öncesi ve sonrası hikayelerinizi, sebeplerinizi bilmeyen, sizi yakından tanımayan insanlara bu kadar önemli bir karari danışmayin. Herkes kendi keyfine hayatına bakiyor. Burada akıl veren hic kimse sizin geri kalan hayatınızda yanınızda olmayacak. Büyüklerinize danışın, çare arayın, en son caresiz kaldığınız yerde düşünün boşanmayı. Kimse kimseye küfür hakaret etme hakkina sahip degil. Kendini ezdir demiyorum. Yazdığımdan bu anlaşılmasın lütfen. Ama önce çözüm aramani tavsiye ederim
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHaklısınız. Ama mesele bizim için bir muamma. Akli selim, tarafsız adaletli birileri ikisini karsisina alip dinlemeli. Ortada bir cocuk ve bu kadar genc ebeveyn olmus iki cocuk ruhlu insan varken bosanmak İlk degil son secenek olmali
1 yılHenüz hiç birsey için geç değil ama gelecek için kesin birsey konuşmak doğru olmaz kimisi erken evlenir ama yanlış kişi ile kimisi geç evlenir ama doğru kişi ile ayrılınca belki seni olduğun gibi seven birini bulacaksın ya da tam tersi birini o yüzden ayrılık düşünüyorsan bunu düşünüp doğru kararı kendin alman lazım
10 Yorumla
1 yılMutsuzsan boşan ve bunu çocuğuna anlat normal bişey olduğunu anlat sonrada boşan ama karşındaki kişi bir yetişkinmiş gibi davran çocuk olduğunu unutmadan zaten boşanmanızdan sonra oda alışıcaktır bu duruma mutsuz bir evlilik yürümez daha gençsin nekadar erken bitirirsen okadar iyi senin içinde çocuğun içinde ama şuna dikat etmelisiniz çocuğun yanında asla kavga etmeyin ve birbirinize şidet hakaret gibi eylemlerde bulunmayın çocuğun piskolojisi bozulur ve çok çabuk dağılır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılMutlu bir evliliğin yoksa ve hakaret işitiyorsan boşan. Ama sen daha ilkini boşamadan ikinciyi düşünüyorsun. Hiç sağlıklı bir kafa yapısında olduğunu düşünmüyorum. Daha 20 yaşındasın, ikinci evliliğinde de pişmanlık yaşarsan ne olacak? Bence senin önce bir terapi alman lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılSen tüm hataları bir anda yapmışsın be kardeşim 20 yaşında evlenmek bir hata Doğru kişiyi seçememek bir hata ve de bu yanlış kişiden bir çocuk yapmak ve diyorsun ki acaba şimdi boşaltsam Doğru kişiyi bulabilir miyim seni evlenmekle ilgili bir derdin mi var
10 Yorumla Hakaretin küfürün olduğu bir yerde çocuğun mutlu olmasının imkanı yok. O anlamaz diyenler olabiliyor ama gerçekten çocuklar ve bebekler anlıyorlar. Eşinden en yakın zamand boşan ve kendine çocuğunla bir hayat kur. 20 yaş inanılmaz erken daha çok insanla karşılaşırsın merak etme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKıyamam yaaa , gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor , insanın eşini en mutlu etmesi gereken en dinamik olduğu zamanlarda bu denli olumsuzluk yaşatıyor olması çok çok üzücü. Öncelikle düzelme ve düzeltme yollarını denemenizi olmaz ise o zaman boşanma düşünmenizi tavsiye ederim. Zor bir karar ama insan hayatının karartılması daha kötü olur
00 Yorumla
1 yılBende böylesini anlamıyorum , boya bakar tipe bakar , yapmacık iki söze bakar ya da zenginliğin gösterişinden etkilenir.
Sonra elindeki ekmeği paylaşacak , arkasında pervane olan çocuğu adamı istemezler.
Asıl baba olmayı hakedende ikinci söylediğimdir.
Geçmis olsun00 YorumlaCidden bunu burada soruyormusun? mutluluğun bir tarifi olmaz. beklentilerin ve aldıklarınla ilgilidir. mutluktan kastın sadece bir güler yüz de olabilir. gırtlağına kadar zenginlik te olabilir. biri , birine yeterken diğerini mutsuz eden öğedir. Senin ne istediğinle alakalıdır mutlu olmak. Tabi mutluluğun sırrını çözmüş birisi olarak basitçe söylüyorum bunu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. kendi hayatından vazgeçip bir başkasına hayat olabilme umudu ile eşinize katlanıyorsunuz
ataerkil yetişmiş bir kocanız var ve kadının değeri yok zannediyorum (onun kafasında)
bu konuyu aileler çözmesi gerekiyor boşanmak kesin çözüm olmaya bilir bu durumda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılOğlunda olsa hiç kimse için istemediğin bir duruma katlanmamalısın çünkü öyle bir ortamda büyüyen bir çocuk ileride eşine aynı şekilde davranır. İmkanın varsa ailen seni desteklerse ayrıl çocuk için nafaka iste tekrar evlenmek istersen sonuçta hayat senin hayatın.
00 Yorumla
1 yıl18 yaşında evlenip çocuk yapsam senin yaşında olurdu. Sana tavsiyem sen güçlü ol. Ekonomik bağımsızlığını kazanmadan bu ülkede özgürlüğünü alman zor. Daha çok gençsin. Evlenmeyi düşünmekten ziyade bağımsızlığına odaklan. 16 yaşımda ailemin engel koymasına rağmen açıktan okuyarak üniversite okudum ve ogretmen oldum ve memurum şu an. Kocami gözüm kapalı bosayabilirim eğer ki bana hakkettiğim degeri göstermeyecekse. Bu gücü bana ne veriyor anlamışsındır. Emin ve güvenilir adımlar at. Annene çocuğuna baktır, sogortan başlasın ve para biriktir. Eğer ki boşanma niyetin varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılZaten mutsuzsan ve evliliği yürütemiyorsan boşandıktan sonra başka birisini bulsan ne bulmasan ne. Yani bu şekilde de mutsuz olduğunu söylüyorsun eğer bulamazsan bir şey değişnez ama istediğin gibi birisini bulursan o zaman mutlu olur, kararının faydasını görürsün.
00 Yorumla
1 yılYani öyle şeyler küfürler vs saygı dan uzak seyler yapıyor ise sen ona karşı güzelcene sevgi diliyle konuş yine aynısını yapıyor ise seni Allaha havale ediyorum de seninle eğer aşk sevgi ile evlendiğiysnzzz onu dile getir bir de seninle bir çocuğumuz var yaptık de senin o küfürlerini saygısızlığın dan Cook rahatsızm tahammül edemiyorum gözünü korkut giderim yoksa evliliğimizi sonldniririm vs de fakat bunu en son halen demelerine rağmen yapıyorsa o zaman de bak bakalim nabzını ölç yoksa Mazallah Aldatma vss yok ise Allah a dua et !. Düzelsin diye oğlunuz için yoksa eger dualarına rağmen halen her sene devam ediyor sa dediğimi uygula çocuğumu da alır giderim hayatından. De çünkü insan kufur sözlerden saygiszlikltan her kadin rahatsız olr soğuk olur kocasına karşı yoksa bana eşim Cook sinirlendiğinde de söyler fakat siniri geçince söylüyorm ben öyle düzeliyor az da olsa Cook nadir sinir iken söyler yoksa hayatınız hakkımız da hayırlısı...
00 Yorumla
1 yılBence boşanmalısın. Doğru kişiyi acele etmezsen bulma ihtimalin var tabi ki. Ama bu süreçte seni kullanmak isteyen, zaaflarından yararlanmak isteyenler olacaktır dikkat etmelisin. Onlar vampir gibiler, istediklerini alana kadar iyidirler istediğini alınca gerçek yüzleri ortaya çıkar. Böyle bir evliliğiinin olması üzücü, umarım daha fazla üzülmezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
1 yılDaha yaşın genç illaki bulursunda şöyle bir sorun çıkıyor ortaya kültürün örfün adetin nedir bilmem ama hiç evlenmemiş birisini çok zor buursun ben evlenip boşandım şu an benim gibi boşanmış birisi ile olur hiç evlenmemiş bir kadın boşanmış bir erkek çok zor ister.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiyi bulmak için değil mutsuz ve değersiz hissettiğin için bosanmalisin ve asla hemen yeni bir evlilik yapmamalı zamaninin gelmesini beklemelisin 20 yaş evlilik için çok erken bir yaş ne okudun ne çalıştın anlaşılan yeniden hayat kurmak için çalışman gerekecek çocuğunla yeni bir hayata başla her şey zaman içinde düzene girecek ve mutlu olacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar kolay evlenmek üstüne daha boşanmadan ikinciyi aramak. Hiç üzülmüyorum böyle olanlara. 19 yaşında evlendin ve bir de hemen çocuk yaptın. Ben bile 28de evlenip 2 sene bekledim çocuk için. İnsan bir evlilik otursun diye bekler. Korunmayı bize ortaokulda öğrettiler. Bu kadar mı hayvani dürtüleriniz var? Ayıp ya. Aile kavramını hep sizin gibiler bozdu. Ben de sandım evladına üzülüyor. Meğer ikinci koca derdindeymiş. Soruya bak. Koca arıyor boşanmadan.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 yaşında evlimisin oha yuh , ben 20 yaşımda daha farklı bir hayat yaşıyordum. Hahahaha 20 yaşında evlenmek çok erken lan oha 20 yaşında evlendin ailen nasıl izin verdi lan hahahahaha oha bebeksin yuh şaka mı ? Ben 20 yaşındayken kendimi düşündüm çalışıyordum 27 yaşımdayım kakaolu sütüm olmayınca üzülüyorum lan ahhaha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBulabilirsin elbette ama acele etme. Boşan, kendini topla psikolojini topla. Ancak doğru psikoloji ile doğru kişiyi bulabilirsin...
Sakın sakın sakın birini bulayım da öyle boşanayım deme bence.
Önce boşan kendini düzelt formatla, hatalarından Tevbe et, ibadetlerini daha güzel yap inşallah Allah sana çiçek gibi bir eş nasip eder10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Doğru kişi nasıl olmalı peki doğru kişiyi bulabilirsin belki de bu bir yol ama öyle yap boz değil evlilik deneme tahtası değil gerçekten tanımak zor belki de doğru kişeye çevire bilirsin. Sanırım tanımadan evlenilmiş belli ve hala tanımıyor gibisin. Belki de tanıyarak düzelte bilirsin önce sohbet edebilmeyi dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl boşan kendi ayaklarin üzerinde dur evet zor olucak ama en doğrusu bu mutsuz olduğun bir evlilik ilerde çocuğuna çok daha büyük etkiler bırakır kalbinden ne geçiyirsa onu yap erkelerin yorumlarinada bakma hepsinin kafası aynı çalışıyor saçmalamışlar yorumlarda
00 Yorumla
1 yılah be kızım 20 yaşında ne evliliği ya sen daha kendin çocuksun zaten evlenmek ne alaka birde çocuğun olmuş niye bu kadar acele ettin daha çok gençsin, birde sen evlenirken eşini tanıyıp bilmiyor muydun ne yapıyorsunuz pazardan domates seçer gibi eş mi seçiyorsunuz anlamadım.
20 Yorumla
1 yılHem küçük yaşta evlenmişsin hem de çocuk yapmışsın çok üzüldüm evlenir evlenmez çocuk yapılmamalı şimdi düşün zaman kötü insanlar kötü iyi birini hemen bulamazsın ki..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılKötü bir durum aşkım. Yürümüyorsa boşan bence bu hayat çekilmez
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılhemen çocuk yapmak aslında o kadar yanlış ki ama hepimiz aynı şeyi yapıyoruz. daha hayatının baharında bile sayılmazsın zaman içersinde bulursun zaten düşüncelerinde evrim gecirecek zaman içerisinde beklentin değer yargın her şey değişecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
1 yılYazık etmişsin kendine birde bebeğin var, mutsuz olup hakarete ugrayacaksan, böyle hayat geçmez daha 20 yaşındasın illaki düzgün biri çıkar karşına çocuk kesinlikle değerli ama böyle bir aile ortamında çocuk yetiştirmek daha tehlikeli,
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Emin ol aslında kötü giden bi ilişki daha iyisini bulman için sana verilmiş bi nimettir. Yaşın daha çok küçük kesinlikle boşan biz arkandayız hayat o kadar renkli o kadar tatmaya değer ki genç bi kadın olarak tatmalısın
00 Yorumla
1 yılBence daha fazla o kişiyle durma boşan git çünkü sana öyle davranıyorsa çocuğuna da kötü davranabilir, doğru kişiyi bulup bulamayacağını bilemem ama o kişiyle daha fazla çocuğun içinde olsa durma benden sana tavsiye.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılMutsuz bir evlilik sonlandırılıp yeni bir evlilik sorun üstüne sorun eklemekten başka bir şey değil. Evliliğinizi aceleyle karar verilmiş bir başka evlilik için sonlandırmayın. Doğru kararlar verek için iyi düşünün hemen karar vermeyin.
00 Yorumla Oğlun varsaaa eğer eşine de dayanamayacak gücün yoksa acı çekiyorsan iş felan bul kendine oğlunla ayrı eve çık boşan tabikide çok genç yastasin bulursun önce boşan is ara bu sırada oğlunu al kurtul okadar evlenmişsin çocuğun olmuş niyet etmişsin gençsin niye bulamayacaksin bulursun merak etme dediğimi yapmalısın ama eşinle konuşup halletme durumun varsa eğer bı konuş güzelce düzelt düzelsin derim ama herşeye rağmen olmuyorsa boşanip dedigimi yapmalısın.
12 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca sen şunları biliyor musun senin yaşında bar bar gezen tevgende cahil kötü bakımsız kızlar var kötü manevi hırsızlar var çocuklar daha ya kızlar o tür kızlar var kendinle gurur duy bende duyuyorum mesela kendine haksızlık yapma hayatın gerçeklerini gör bence.. Tırnak etmeyenler var kız senin yaşında mesela evlenme düşünmüyor bile zaten niyet yok anlıyor yani anlaşılıyor işte canım kendinle gurur duy sen istiyorum sev kendini 🩷😊
Daha çok gençsin Elbette karşına illaki birileri çıkacak iyi mi kötü mü onu Allah bilir. Ama senin yerinde olsam yılanı kafasını baştan koparırdım. Şimdi böyleyse ileride daha kötü olur çocuk da babaya alışmış olur sen daha çok çıkmazlara girersin diye düşünüyorum. İlk önemli şey senin sağlığın sonra o çocuğu sağlıklı bir şekilde büyütebilmek.. Yanlız kalmaktan korkma yalnızlığın da bir şerefi var..
10 YorumlaBosan ama neden senin icin hayat erkekler uzerine kurulu? Bundan bosandin diyelim neden baskasoyla evlilik ya da iliski dusunuyorsu. ? Yalniz kalamazmisin? Diyelimki buldun evlenecekmisin? Cocugun var ya senin. Nasil baskasina guvenirsin? Turkler bozulmus
10 Yorumla
1 yıl19 yaşında evlenmek nedir ya daha kaç yaşındasın Allah aşkına kötü niyetle söylemiyorum ama cidden daha çocuksun önce bi kendi hayatını yaşa evlenmek ne ya git boşan eğlen gez 30larına kadar gez sana tavsiyem 27 28inde anca evlen yoksa şu an olduğu gibi pişman olursun kendine yapma bunu
11 Yorumla- 1 yıl
Hiçbir erkeğin dediğinde dinleme erkek kafasıyla düşünüp saçmalamışlar okudum hepsini sen kendi kafanla düşün al çocuğunu git çalış ayaklarının üstünde dur gerekirse üni oku ama başar ve herkese nasıl dik durulur göster
1 yılBoşanmayı düşünüyorsanız zaten doğru kişiyi bulamamışsınız demektir. Yeniden doğru kişiyi ifadesini kullanmanız bu yüzden tezat oluşturur. İnşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun
10 Yorumla
1 yılBulursun canım bu yorumlardaki bazı zihni geri insanları kafana takma bulursun emin ol mutsuz olduğun yerden kaç çocuğun bile olsa o evliliği sürdürme çocuğunu da al boşan sırf çocuğunuz var diye sen bir ömür boyu o canım derdini tasasını mı çekeceksin senin psikolojin çocuğu da etkiler ikinizi de yazık o karaktersiz de ne yaparsa yapsın ilk önce kendini düşün o seni düşünmüyor belli ki boşan daha mutlu olacaksın ve belki daha huzurlu bi hayatın olacak çocuğunla ya da tek
10 YorumlaBoşansan da biraz zor tekrar evlenmen. Genelde evlenip boşanmış insanlar karşına çıkar ya da bekar 30-35 yaş üstü. Terapi falan düşündünüz mü? Boşanmayı hemen düşünme derim.
10 Yorumla
1 yılNe olursa olsun bir kadının küfür hakaret kötü söz işitmeye hakkı yoktur. Kadının mutlu olması evin huzurunu getirir bir kere. Aile büyüklerin ile danış eğer seni yalnız bırakmasalar o zaman boşan doğru kişiyi bulursun neden bulmayasın? 10 senelik evliliğini bitirip hayatının aşkını bulanlar var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk olmasa bir dakika bile bakma arkana derim. Ama düşün düzelecek gibi değilse ve dayanamayacağın kadar kötüyse geç olmadan birşeyleri halletmek en iyisi gibi kendini nasıl iyi hissedersen öyle davran çocuğunun biraz daha büyümesini bekleyebilirsin daha iyi olacaksa
00 Yorumla
1 yılMerhaba öncelikle erken veya geç alakası yok yanlış kişi her zaman yanlıştır. Karışık bi ailede büyümüş biri olarak oğlunuz için hickimseye katlanmayin evet etkilenebilir ama geçecektir diğer türlü hem kendinize hem oğlunuza yazık olur büyüdüğü zaman babasının size davranışlarını gördüğü için hersey daha kötü olabilir kendinize güveniyorsanız destekçiniz ve mesleğiniz varsa ayrılmanizi öneririm başka birini bulabilirsiniz illaki yaşınız küçük
00 YorumlaBence ayrılmak boşanmak kolay ama birdaha yuva kurmak zor sen artık kusura bakma ama kulanilmis bir kadınsın her erkek göz yumamaz yani bir evladın olmuş kocanın ailesiyle konuş kendi ailene soyle düzelmezse ozaman çek kenara böyle devam edersen boşanırim de
05 Yorumla- 1 yıl
Kullanılmış kadın ne ya! Boşanmak ne zamandan beri kullanılmak oldu ayrıca boşanan kadın dulsa erkek de duldur. Bu devirde hâlâ böyle düşünceler olması inanılır gibi değil
- 1 yıl
Ya o anlamda demiyorum açık olmak istemedim demek istediğim daha önce bir ilişki yaşamış olman ben şahsen kabul etmem kişiden kişiye de deisir bu ve böyle boşanacaksan anlasamiyorsan neden çocuk yapıyorsun 2 ay tanıyıp hemen evlenirsen ana avrat söverler öyle m. l misiniz nesinip AP bana boş edebiyat yapma benim düşünceme sadece saygı duyabilirsin duymuyorsanda görmezden geleceksin bana boş ego yapma
- 1 yıl
Düzgün cevap verir gibi yapıp sonlara doğru gerçek yüzünü belli ettin zaten böyle birinden başka ne beklenir ki saygı hak edene verilir ben sana mı sorucam ne yapacağımı defol git dünkü çocuksun senle muhatap olmama değmez.
- 1 yıl
Büyük büyük laflar etmeden önce bunlar benim de bir gün başıma gelir mi diye düşün sonra millete laf et
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHalen başka koca arama peşindesin boşanıp oğluna odaklansan mantıklı olur. Ablaların var burada hiç evlenmemiş 24 yaşındayım. Sen ikinci evlilikten bahsediyon yaş kaç daha
00 Yorumla
1 yılEvliliği erken yaptığın gibi çocuğu da çok erken düşünmüşsünüz.
Ama yine de böyle bir evliliği sürdürme kesinlikle.
Elbette çok daha mutlu bir evlilik yapabilirsin umutsuz olma.00 Yorumla
1 yılEvliliği çocuk için devam ettirme, evet aile ortamında büyümesi lazım ama, böyle hakaret ve küfürle çocuğun piskolojisi daha çok bozulur tabi son karar senin ama bence kocanı da al national konuş değişmezse eğer boşanacağını söyle sende çocukta piskolojinizi daha fazla bozmayın. Tabi son karar senin genede adamla konuş bi
00 Yorumla
1 yılBende 20 yaşındayım 2 yaşında kızım var şu an boşanma aşamasındayım 3 yıl sürdü evliligim ve 3 yıldada her ay farklı kişiyle yakalamadım üstüne anneside çok eziyordu tartışıyorduk hep elle tutulur hiçbir sebep yoktu ona ragmen 3 sene çabalamadım ama olmadı boşanma aşamasındayız şuanda gerçekten düzelmiyorsa yıpranmanın hiçbir anlamı yok ben keşke bu kadar beklemeseydim diyorum şuanda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Artık çok geç mutluluğu bulamazsın demiyorum o kadar erken yaşta evlenip mutlu bir adım attığın için hata yaptın ve bunu da başkasıyla denerken ödeyeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Bilmiyorum bana biraz heyecan arayan birisi gibi geldin. Sorunun neden küfür olduğunu hakaret olduğunu da yazmamissin. İnşallah doğru kişiyi bulursun. Ama ilk önce senin doğru kişi olman lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evliliğinizi düzeltmeye çalışın
İnanın bi baska insanın daha başka kötü yönleri olucaktır
Hazırını düzeltmek daha mantıklı olucaktır
00 Yorumla
1 yılKardeşim boşanma sen sahipsiz misin ya şu yorum yapan beyinsizlere aldanıp boşanma ya sadece yaşın geç araya aileleri ni koy bkalım ne oluyo onun dişi sana geçiyo demkki hiç mi abin kardeşin elin dostun yok senin git söyle onlara adamı bi silkelesinler ya hayırdır her şeyde çat boşan evli kalmadı ya ülkede en ufak şeyde al bohçayı baba evine ne bu ya yanliş anlama sana degl bu yorumdaki şebek lere diyom yani sen sabret bak boşanırsan perişan olrsun sana kimse bakmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Boşanmak Co zor bi durum
Aileni toparlamaya bak
Eğer aldatma yoksa
Kalanını düzeltmeye bak
Evlilik bu çocuk oyuncağı değil
Otur oturduğun yerde00 YorumlaYani eğer eşin geçimsiz biriyle ömür geçmez anlaşarak ayrılın yazık yani oğlum için kalıyorum deme mutsuz bir evde oğlunda mutlu olmaz iyi birini bulabilirmiyim demişsin oda nasip işi
00 Yorumla
1 yılasıl soru 1 yaşında neye aldanıp evlendin? nasıl bir tercih yaptın. boşanmak kolay, ya ilki gibi yanlış tercihlerin olur, tipine cebine gidersen ne olacak?
00 Yorumla- Devamını Gör (272)
Devamını Gör(317)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşında 1 yıllık evliyim, boşansam yeniden doğru kişiyi bulabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler