AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Gelen gideni elbet aratır Allah yardımcın olsun dua et düzeltme yoluna git boşanmak çözüm degil asıl sonuç boşandıktan sonra da olabilir nasıl birini bulacaksın aile evinde kalacaksın bir süre çok iyi düşün kendi hayatın kendi tercihlerin sonuçta ama fevri hareket etme beni dinlersen
Çocuk için mutsuzluğa katlanmak, ilerde onun da mutsuz olmasına neden olur. Kendin için en doğru kararı yine sen verebilirsin. Ama mutsuzluğu sürdürmeye çalışmak, kendine yapacağın bir kötülüktür.
Evet, kesinlikle bulabilirsin. 20 yaşındasın ve hayatın önünde uzun bir yol var. Şu an yaşadığın deneyimler seni daha olgunlaştıracak, ne istediğini ve ne istemediğini daha iyi anlamanı sağlayacak. Boşanma süreci zor olabilir ama doğru kişiyle mutlu ve sağlıklı bir ilişki yaşama şansın her zaman var. Önemli olan, kendine zaman tanımak, neye ihtiyacın olduğunu bilmek ve acele etmemek. Senin mutluluğun en önemli şey.
Çok zor kankam doğru insanı bulmak ama o lavuktan da en çok o çocuk için boşan ileride sağlıklı bir ebeveynlik yapamaz o çocuğa bu kafa yapısı olan insan
Eskiden evliliklerde boşanma oranı daha düşüktü çünkü insanlar elini hemen kapıya atmiyorlardi bosan diyen insanlarida dinleme boşanma diyen insanları da bir çocuğunuz var ne güzel bazı şeyleri oturun ortak konuşun belki iş yerinde bir sorunu vardır öyleyse beraber konuşalım de ama benden çıkarma sıkıntı de oturun iyi bir iletişim kurun kac yaşında kocan
Bu evliliklerde erkenden çocuk yapmak bi bana mı saçma geliyor, belki yanındakini tanıyamamışsındır, ya da kendi gerçek karakterini gizlemiştir, bunun için en az 1 yıl beklenmez mi?
Daha elindekini bırakmadan diğerini tutmaya çalışıyorsun. Hiç sağlıklı değil kafalar hiç
Evli birine niyeti pek doğru düzgün biri çıkmaz. Çocuğunla geçinecen artık. Bide o yaşta evlilik tamamen hata.
Evlenir evlenmez çocuk yapmaya nasıl cesaret ediyosunuz ya. Şu anda 3 yıllık evliyim ve hala çocuk yapmaktan korkuyorum
yeniden evlenebileceğini garantileyince mi boşanacaksın?
önce sağ salim boşan da 5-6 yıl o yola girme. zaten erken evlenmişsin hala eş derdindesin ah ah
hiç beklemene gerek yok saygı ve değer önemli, eminim daha iyisi olacaktır sadece iyi tanıyın sonra pişmanlık hep bir parçanızı götürür..
Asla geç değil eğer eşin seni sevmiyorsa boşan ama eğer seviyorsa boşanma çünkü seven erkek bulunmuyor bu devirde
Boşanmak çare değil oglunda var iyisini bulmak zor olur aileleri sok araya konuşsunlar eşinle biraz çeki düzen versin kendine
Doğru kişiyi bulup bulamayacağını bilemem. Ama sana zarar veren bir evliliği sonlandırırsan, kendini daha mutlu hissedeceğini söyleyebilirim.
Millet 40 50 yaşında boşanıyor sen 20 yaşa diyorsun bulabilir miyim istemiyorsan zaten onunla ömür geçmez
Ömrünü heba etme derim. İlla bir erkeğe muhtaç değiliz. Ama zamanı gelince daha iyisi de tabi ki çıkabilir.
sen neden 20 yasında evleniyon senin Şu an erasmusta pragta amsterdamda bilmem nerde olman gerekiyodu zaten belim agrıyo
daha iyisini bilmem de daha kötüsüne denk gelmezsin zaten. eşine küfreden erkekten adam da olmaz baba da olmaz hiç bi halt olmaz
evlenmeden önce düşünecektin ammavelakin doğru insan belki sen değilsin ben halen güvenilecek kadınlar oldugunu düşünmüyorum
olsaydı şaşardım
ayrıca allah bilir belkide maddiyada bakıyorsundur
veya sıkıntılı kesim sensindir adam haklıdır
Bu iğrenç düşüneyi kendine sakla derim hiç bir kadın şiddete maruz kalmak zorunda değil ister piskolojik şiddet olsun ister fiziksel şiddet olsun kimsenin hakkı yok buna önce kendine bakarım ön yargılı davranacağına sırf senin hem cinsin diye savunma gereği buldun başka ne olacak ki
bir daha oku adam kardeşim teki onun savunulacak bi tarafı yok
yani hayırlısı diyelim ama her şey yaşamış yaşanmışlıkların olduğu bir ilişkiyi kolay kolay kimse kabul etmez
#Hükümdar
O yaşlarda zaten doğru kişiyi bulman zor olurdu o yüzden evlenme yaşı mümkünse en az 25 olmalı erken yaşta sonrasında pişmanlıklar olabiliyor.
Tabiki bulursun neden bulamiyasin ki. Onemli olan hayatina nasil bir yön vermek istedigin. Ne istiyorsun neler yapmak istiyorsun bir hedefin var mi. Beklentilerin neler. Vs vs
Bul beni
Ben 21 yaşında evlendim bir kızım var şu anda 26 yaşındayım boşanma sürecindeyim keşke daha önce açsaymışım davayı çünkü ben yıprandım bütün güzel duygularmı kaybettim hayatımı mahvetti sayesinde olan bana oldu.
Sende onun hayatını yok et ve şu an bütün mahkemeler kadınların tarafında dilediğince tazminat davası ac yıpranma payın var bunu göz önünde bulundur ve ileride senin ve çocuğunun için güzel bir miktar kenarında durur
Uzamazmı öyle 5 kuruş bile vermez bana o
Öyle deme mecbur vericek vermek zorunda onu naparlar biliyormusun vermezse fazla pek bilgin ve açıklayan biri olmamış size sanırsam
Evet sanırım yanlış avukat seçimi yapmışım... Birde şöyle bir şey daha var o serefsiz yurt dışında şu an İngiltere'de kaçak yollarla gitti.
Doğrudur inanırım istersen burdan devam etmeyelim çok kolay bir şekilde alırsın herşeyini
Allahım biz koca bulamıyoruz kadın boşansam bulurmuyum diyor tatlım bulmazsın kötü gidip iyisi gelmez
demek sen eşini evlenmeden önce tanımamışsın ne iş yapıyor beyefendi
Elektirik mühendisi
peki sen de mühendis misin
Hayır ben Katibim
nişanlılık döneminde ya gözlerin kör imiş senin ya da gerçek yüzünü bilmemişsin muhakkak eşin nişanlılık döneminde bir açık vermiştir defalarca aşkın gözü kör olduğu için görmemişsin
bulamazsın desek mutsuz yaşamaya devam mı edeceksin
Abla boşan daha gençsin ortada çocuk da yoksa çok rahat edersin
1 yaşın genç bulursun ama keşke 1 yıl içinde çocuk yapmasaydın öyle daha iyi olurdu mutsuzsan daha fazla ömrünü çürütme onunla boşan
Başka birini bulmak için değil mutsuz olduğun için bosanman gerekmiyormu?
Anlaşamıyorsan boşan. Çocuktan sonra tekrar evlilik çok zor
Allah bilir biz bilemeyiz,, atacağın adımlar yapacağın tercihler kaderin olur
Önce bir aile terapistine gitmeniz lazım sonra olmuyorsa başka çare bakın
Allah sana da ogluna da o adama da yardim etsin huzurlu bor aile olun insallah
HEMEN BOŞAN ABLA DAHA GENÇSİN GÜZELSİN NE İŞİN VAR BUNUNLA YA
Neden erkenden evlendin? 20 yaşında üstelik çocukta yapmışsın
Zor bir durum
Evet bulabilirsin çocuk için bir evliliği sürdürmek sağlıklı değildir çocuk olmasaydı işin daha kolaydı en kısa zamanda boşan umarım seni gerçekten seven saygı duyan değer veren birisi karşına çıkar
Elbette ki doğru kişiyi bulabilirsin eğer istersen ciddi anlamda beni tanıyabilirsin.
Bende aynı yaşta aynı durumdayım benimde 9 aylık kızım var esım herkesın önünde defalarca assagılıyor namusumu ıncıtecek kadar laflar söylüyor alkol bagımlısı zaten ama aılem arkamda durmaz hıc durmadılar tek basıma ızmırde nasıl hayat kurucam bosanınca dıye düşünüyorum esımın de şu an hıc parası yok alkollü araba kullandığı ıcın 100 bıne yakım borç ödeyecek yanı ayrılsam ondan da bır fayda gelmez napıcam bilemiyorum
Sen hangi sehırde yaşıyorsun
Önce küçük bir şehirde hayat kur kendine. Böyle adamlar ömrü kısaltır
Neden evlilik için bu kadar heveslisin evlilik senin için bir kaçış mı
Ayrıl tabi neyi bekliyorsun daha çok gencsin ömrünü harcama
Bunun sebebi zamaninda sana acilan temiz cocugu reddetmen.
Hayat evlilikten ibaret degil biraz gez toz hayatini yaşa
Emin ol kimseye katlanmak zorunda degilsin boşanmak mi istiyorsun bence bosan çünkü bu bir günlük birsey değil ömrünü vermek var birde kendini yıpratmak ve çocuğunu düşünmek değil bu çocuğun bu hareketleri duymak zorunda değil ve büyüdüğü zaman Allah korusun oda eşine böyle olursa ya da oo çocuğun psikolojisi mantığınla yürü kendini ve çocuğunu düşün mutsuz bir anne çocuğuna ne kadar verimli olabilir ki 😔
Çok erken yaşta evlenmişsin ama oğlunun olması senin için kötü olmuş. Evlenince yaşın da genç çocuk için eşini 5 yıl tanıyabilirdin. Kimse sana akıl vermedi galiba. Mesleğin işin var mı
Oğlunun babasıyla uğraşmak daha mantıklı inan ki iyisi seni beklemiyor
Şiddet hakaret varsa boşan derim sana sıfır çocuğun var diye katlanmak zorunda değilsin
maaşınız var mı varsa kaç tl (izleyeceğiniz yol konusunda önemli olduğu için sordum)
Bu kadar genç yaşta neden evlendiniz? Bence hayatını sürdürmek istediğini tekrar düşün.
İyi kızlar nedense hep öyle adamlarla evli hayatıma kimse girmez deme emin ol daha iyilerini var
Burnum yandı ama az yandı biraz daha odun atmak istiyorum diyorsun yani
Katlanma boşan derim niye evlendiniz ki Allah kolaylık versin
İlle evlenmek zorundamısın biraz kendinle kal boş ver
boşan ama artık evlenme çünkü artık bu yaştan sonra doğru kişiyi bulamazsın 😥
20 yaşında daha bu yaştan sonra bulamazsın diyorsun öyle bir bulur ki
ben kendime göre konuşuyorum çünkü ben 23 yaşındayım hala bulamadım
Bişeyi ararsan bulamazsın zaten. Hayatınızda birinin olmasını veya yeni biriyle tanışmak istiyorsanız yeni yerlerde vakit geçirmeniz gerekiyor.
valla çok güzel konuştunuz ama kızlar beni beğenmiyorlar
19 yaşında ne hakla hizmet evlendin ki zaten? Bırak git hayatını yaşa
Zaten erken evlenmişsin mutsuzsan bosan kader bir yere götürür elbet
Yanlış anlama haddime değil evlilikten önce nasıldı eşiniz size karşı böyle davranıyor muydu?
Daha gençsin yolun başındasın elbette bulursun
Gel benle evlen birak o ucubeyi kadinin değerini ne bilirki o zaten
Bulursun tabi niye olmasın, mutsuz isen hiç durma ayrıl.
İşin zor desene derdi neymiş küfür ediyomuş önünden ekmeginimi eksik ediyomusın