AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Aile danışmanına gidin ücretsiz en azından bu şekilde kurtarmaya çalış
Bi hocaya baktirbukadar kısa sürede aile böyle olmaz
Bulursunuz illaki ama iyi araştırmanız gerekli ani kararlar vermemek mühim ince elemek gerekli ve iyi tanımak şart 20 yaş evlilik için zaten erken bir yaş umarım mutlu olursunuz sonrasinda
Kocanın pipisini makasla kes <3 senin gibi birinin kıymetini nasıl bilmez <3
19 yaşında evlenirsen böyle yeni arayışa girersin 7 kocalı hürmüze dönmede her yıl başka birini bulma hani
20 yaşında ne ara evlendinde çocuğu yaptın daha kendin çocuksun sen önce boşanda sonrasına bakarsın.
bulursun. yaşın gençken hele kesin bulursun. çünkü yaşı ilerlemesine rağmen ikinciyi evlenen çok kişi var.
Annen baban varsa arkanda sana destek olacak ayrıl boş ver ömrünü ziyan etme seni değersiz hissettirenle
Ailen yoksa destek cikcacak cocugun biraz büyümesini bekle sonra ayrıl gitsin Allah bir şekilde yolunu açacak
Bulursun tabiki. Daha çok küçüksün, gençsin. Ayrıl gitsin. En güzel yaşlarını yanlış bir evlilik için heba etme.
Oğlunuzun vilayetinin üzerinize alıp, bir müddet yakınlarınız yanında vakit geçirebilirsiniz.
Abla bende bosanmak istiyorum ama allah var sevmese bile darp kufur hakaret kucumseme hoc biri yok sevmiyodur seviyor ise bile psikopattir ayrilmani oneririm instagramda avukat cenker var takip etmeni oneririm
Burçlarınız ne? cidden merak ettim. Bu adam küfür ediyorsa yay veya boğa burcu gibi geldi bana.
Kıyamam en kötü durum hiç mi düzelme ihtimali yok şimdi boşan desem bir çocuğunla nasıl yeniden güvenebileceğin birini nasıl bulacaksın ki ama birini bulma ihtimaliyle boşanmaya bakma mutsuz bir evliliği sürdüremem yapamam diyosan öyle bitir
Severekmi evlendin canım neden böyle yaparlar bilmiyorum o kadar evlenemeyen erkekler var ki evlilerde karısının kıymetini bilmiyor
Düzgün birini bulman zor ama emin ol daha kaliteli insanlar var hayata 1 defa geliyoruz sonuçta mutlu olmak her insanın hakkıdır
Çok erken bir evlilik çok erken çocuk ve sonucunda yaşanılmış pişmanlık. Yaşın genç ömrün uzun neden kendi ayakların üzerinde duramayasın 😉
Bu kafa ile elindekini nasıl bulup başına bela ettiysen, yeni bir bela bulup sararsın başına...
Niye boşanıyorsun ya evlenmişsin işte evli kal
ortalık dul kadın dolu
abla tanımadan evlendiysen böyle olurdun birde 1 yidla hem evlenmiş hem de çocuk yapmışsın desem zorla evlendin heralde zorla evlenen istediği gibi boşanamaz allah yardim etsin
Evli olcam eşime bakardım fantezi olarak kavga ederdik karşılıklı dövüş yani
Senin burcun ne eşinin Burcu ne. Ben astrologum. Ayrica ilişki kocuyum. En doğru yönlendirmeyi yaparım. Yükselenler biliniyorsa tabi daha nokta atışı olur
Bi insana hayatını teslim etmek en büyük kötülük kendi işine gücüne odaklan önce
Çok zor bulursun, evlenmek zorunda değilsin ki
Evliliğin ilk yıllarında genelde bu tip sıkıntılar yaşanır. Bir süre daha düzelmesini bekle. Erkekler genç yaşlarda çok cahilce davranabilir. Düzelmezse gerekeni yaparsın.
Yalnız haklı olabilirsin ama evliliğin ilk yıllarında bu tip sıkıntılar dediğin adam dövüyor sövüyor diyor bunlar göz ardı edilebilecek şeyler gibi değil yani
Ama şu konu da lafının üstüne bir de ben eklemek istiyorum genç yaşta değil 40'lara gelince herhaldi anca olgunluk yaşıyorlar kimden duyduysam çoğu benzer şikayetler (olgunlşamama konusunda)
@ℛzynepkracA dövüyor ise onda psikolojik sorunlar var o zaman. Ben dövme kısmını görmemiştim. O zaman çok uzatma. Şiddet uygulayan bir erkek çocuklukta travma geçirmiştir. Net bir şekilde konuş. Hala ben kralım isteğimi yaparım havasında devam ederse vur tekmeyi.
Çocuğun küçükken ayrılmak daha kolaydır her zaman. Ama hazırlıklı ol her şey için.
Papatya fali mi bu. Zaten aklina ayrilmak dustuyse hayir gelmez artik
Dogru kışı bulsam ben evlenırım ayol bekarım hıc evlenmedım
😀
@OCanoglu volmu komık
hoşuma
gitti oyle yazman
@OCanoglu dogru söze ne hacet dıyorsun yanı
evet
ben doğru insanım benimle evlensene
:))))
@OCanoglu öyle her önüme çıkanla evlendemydım elı kere evlenıp bosanmıstım
ben her önüne çıkan birisi değilim :)
hem
yüzünü bile
görmeden teklif ediyorum bence şansını zorlama :)
@OCanoglu Benım senın teklıfıne ıhtıyacım yok ellımı sallasam ellısı
tamam teşekkür ediyorum
Boşansan dul Olcan ikinci el Olcan yine istediğin gibi birini bulamazsın bence
Millet dul delisi 😅
çocuk yoksa sıkıntı yok 👌
valla eger mutsuzsan hic pisman olmazsin daha genc oldugun icin rahatca bulursun kendine birini o yuzden kendi iyiligini dusun ama halledikcek biseyse konusup anlasabilirsiniz
Mutlaka bulursun ama şu an ki evliliğinden de belli olduğu gibi seçimlerini pek doğru yapamamışsın.. Yeniden bulacağın kişi yine eskisi gibi çıkarsa diye düşünmelisin bence
Daha çok gençsin karşına seni kabul edebilecek birileri illa ki çıkacaktır.
20 yaş evlisin ve 1 çocuğun var bu acelen neydi...
Neden bu kadar erken evlendin? Sebep neydi? 20 yaşında çocuk yapmak ne kadar mantıklı bir iki zevk uğruna çocuğun hayatını skiyosunuz?
Her evliliğin dinamigi farklıdır bunun cvp sende ne karar verirsen ver önce kendin için bunu unutma
Tabiki bulabilirsin, çocuk sayısı artmadan zor olucak ama bitirebilirsin hiçbir kadın kötü sözleri hak etmiyor
aynı kafayla gidip öyle erkekleri seversen bulamazsın. birisi onla evlenme dogru değil deseydi dinlemicektin onu aşığım güveniyorum dicektin. ama düzügün kişiyi bulursun.
Mutsuzsan boşan her zaman insanın önünde bir yol vardır dünyanın sonu olmaz hayat mutsuz bir evliliğe katlanmak için çok kısa
Yakında seni dovmeyede kalkar böyle adam çok gençsin tabi ki doğru insanı bulursun böyle davranilmayi kimse haketmez
Kisacasi kendin hayatini kendin yasa derler ya. onun gibidir, Eger esin sana karsi saygisi yoksa sende ona saygi gosterme hemen ayril.
Katlanmak zorunda değilsin. Sana kimse küfürlü konuşamaz. Yapistir agzinin ortasına ve derhal boşan! Cocuguna bakarsin , calisirsin
Bence de bosan ama yenidən evlenmek istiyorsan bilmiyorum ya oyle evlenenler cokk ama kader kısmet meselesi
Çocuk için evlilik devam ettirilmez ! Öncelikle bir terapiste git ve danış ! Bana kalırsa saygısı olmayan bir adamın sevgiside olmaz boşa gitsin
Öyle adama adam demem kimsenin hayatını maf etmeye hakkı yok erkek adam babasının evinden aldığı kızı daha da çok mutlu etmesi lazım
ortada çocuk yoksa bosan daha çok gençsin en azından ilerde böyle yapsaydim nasıl olurdu diye dusunmezsin
AY PARDON TAM OKUMAMİSİM net bosan bu arada
Yaşın daha çok genç, kesinlikle bulursun. Ne kadar erken harekete geçersen o kadar iyi olur senin için.
Doğru kişi olduğunu düşünmeseniz evlenirmiydiniz? Umarım her şey yoluna girer ve evliliğinizi devam ettirebilirsiniz.
Evlilik hakkında hiç bir bilgim yok ama karısına öyle diyen birine idam etmek gerek boşan donuna kadar al kendi oğluna büyüt yaşayın hayatı
Senden benim gibi erken evlenmişsin aynı şeyleri düşünüyoruz bence çocuk yoksa çokta düşünme yol yakınken vaz geç bence
Konuyla alakasız ama yazıda 20 yaşındayım demişsin doğrudur belki fakat kaydettiğin yaş da 23 yazıyor anlayamadım
Erken evlilik yapmışsın böyle biriyle hayatını karartmışsın keşke çocuk olmasaydı zor bir durum böyle insanla ömür geçmez
Yanık mısın erkek diye hayatta hiçbir başarın olmamış hâlâ doğru kişi diyorsun seni kim yapsın 1. Sınıf insansın basit ucuzsun yazık
Yuh aq o kadar da değil düzgün konuş bence ayıp öyle denir mi
Evli olduğu halde yok bulur muyum Dior bu sağlam değil belli çocuğuna da yattığı erkeklerin parası ile bakar
Olsun da bu kadar kırıcı olman yanlış sonuç itibariyle boşanırsam diyor demek ki kocası kötü davranıyor
Her kadın evlilikte zorluk yaşar ilk çocuğunu düşünsün erkek değil belli kadının hangi yolda olduğu
Ah be kardeşim hiçmi tanıyamadın evlenmeden önce hadi tanıyamadın çocuk için neden acele ettin bak şu an çocuk olunca insanın elini kolunu bağlıyor
Boşan abla daha çok gençsin çocuk falan da yoksa temizinden tek celsede boşanırsın
Katlanma , hayat kısa kuşlar uçuyor?
Ekonomik özgürlük al ve uç , istediğin yere
Ne güzel bir yorum
@Nergis_69 tavsiye , öneri ,
Daha doğrusu özgürluk anahtarı ;) *_*
Doğru kişiyi nerede ne zaman bulacağın hiç belli olmaz
Eşimle konuş ayrılmayı dene ailen kabul ediyorsa gider onların yanında çalışırsın
Niye bu kadar erken evlendin ki 21yasindayim hala hayatta karşı korkularım var
Bizde evlenek gel
Allah korusunn
@tuncay2742 o yaşta seninle evlenirse sonu bu kız gibi olur. 27 30 yaşında evlenmeli kızlad
Kız kendine gel Allah korusun
Niye naptım ben
19 evlenmek için çok erken değil mi canım neden böyle bir şey yaptın
Yaşın çok küçük bulabilirsin ama doğru kişiyi bulabilirmisin?