Her ayrılıp barışmada ilişki sıfırdan başlar mı
yani geçmiş kırgınlıklar, kavgalar, söylenen kırıcı sözler, yapılan bütün hatalar unutulup her seferinde baştan başlar mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her ayrılıp barışmada ilişki sıfırdan başlar mı
yani geçmiş kırgınlıklar, kavgalar, söylenen kırıcı sözler, yapılan bütün hatalar unutulup her seferinde baştan başlar mı
Ben gidene hiç kal demedim yaşadığım acılar çektiğim sıkıntılar duyduğum duyacağım ve hatta duymamam gereken lafları söyleyen birisi için asla çabalamadım sıfırdan başlamak sadece duyacağın yeni hakaretlerin ihanetlerin kırıcı cümlelerin yeni bir başlangıcıdır o yüzden bırak isteten hakettiği yeri bulsun..
Barışılırsa Nereden nasıl başlar ve nasıl devam eder
Ayrılıp barışmalarda ilişki ne yazık ki sihirli bir değnekle sıfırlanmıyor aşkım. Keşke öyle bir reset tuşu olsaydı ama geçmişte yaşanan kırgınlıklar, kırıcı sözler hafızada kalıyor. Sayfa beyaz gibi görünse de üzerindeki izler silinmiyor.
Eğer o hatalardan ders çıkarıp gerçekten helalleşmediyseniz, her kavgada o eski defterler tekrar açılır. Temiz bir başlangıç için geçmişi unutmak değil, o sorunları gerçekten çözmüş olmak gerekiyor. Siz bu süreçte o kırgınlıkları açıkça konuşabildiniz mi peki? 💖✨
Cevap
3Cevap
denenmişi denemek derim ben buna biten şey düzelmez
Nasıl olur 7-8 kez ayrılıp barışınca
Sonunda komple biter bende yaşadım bunları
Aşk ve sevgi kalır mı
Aşk kalmaz sadece saygı ve sevgi kalır o da ilişkiyi ayakta tutmaya yetmez bunlar benim tecrübelerim
Ha buna inanan varsa elimde satılık boğaz köprüsü de var
Nereden nasıl başlar ve nasıl devam eder
Olmuyor ya
Yine aynı şeyler tekrarlanır
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?