Yani her barışmada eski kavgalar ve ayrılıklar tamamen unutulur mu
2 ay
Toksik ilişkiler bağı bitirir. Ne sevgi ne saygı hiçbir şey kalmaz. Çiftler birbirlerine kötü davranmaya alışır. İlk günkü arkadaşlık içgüdüselliği gider yerini kavgalar gürültüler alır. Yüzük takarken bile gülüşünüz sahte olur.
O aslında öyle olmuyor şunun gibi bence en başta çok sağlam bir halatla birbirine bağlısın fakat o halatın her kavga ve ayrılıkta minik bile olsa küçük bir it parçası yani halatı oluşturan yer küçük it parçaları tek tek onlar kopuyor her ayrılıp barışmadı en son su kalana kadar sabrediyorsun bir an oluyor ve en son ip de kopuyor
Valla başlar ama bu tek taraflı olmaz ikinizde her ayrılıp barışmada yapılan şeyleri unutup geçmişe bakmazsanız mümkün Haa olurda geçmişe bakarsanız o sırada ikinizünde çabası ile çözülür devam edilirse mümkün burdan akıl almayın ilişki konularında çünkü insanlar size başlamaz der ama arka planda kendileri başlar
İlişki kesinlikle sıfırlanmıyor, reset tuşu yok keşke olsa 😂 Geçmiş kavgalar tamamen silinmiyor, sadece çözülürse yük olmaktan çıkıyor. Üstü örtülürse, ilk krizde tekrar patlıyor 🚩 Barışırken “neden ayrıldık, neyi değiştireceğiz?” net konuşulursa, anıların tadı kalıyor kavga tortusu azalıyor. Senin ilişkinde daha çok unutma mı var, yoksa açılıp konuşma mı? 💭💕
Cevap
12Cevap
Yani ayrıl barış ayrıl barış ilişkilerinde bir istikrar olmuyor hiçbirinin tarzı değil. Sağlam bir temele oturabileceği düşünmüyorum
Manyak mısınız siz ya yıllardır aynı sorular. Mümkün mü unutmak?
Hayır başlamaz tekrarı saran ilişki bitmiş ilişkidir
Nereden başlar ve nasıl devam eder
Bi defa bittiyse bidaha olmaz
Güzel mutlu huzurlu bir ilişki olur mu eski kırgınlıklar unutulup
niye unutulsun yani hafıza yerinde sonuçta
Nasıl olur peki
unutulmaz cocuk işi değil bu
yoooda kaldıgı yerden devam
Olmaz illaki hatırlanır
Olabilir yani neden olmasın size bağli
her sevismede unutulur
zor be hocam zor
ne başlar ne devam eder hocam aranızda olan prüzleri oturup halletmeye çalışmak yerine sürekli ayrıl barış yaparsanız bir faydası olmaz
Baslamazz
hayır başlanmaz
yani açıkçası bir ilişki geri başlıyorsa kaldığı yerden devam eder yeni bir sayfa yeni bir ilişki için asla olmaz
ben hiçbir ilişkide görmedim. olmuyor yani olsa da istisna
Baslamazzz
hayir sadece avutursunuz kendinizi
Toksik olur artik
Sanmıyorum.
seven unutur
Tabi ki hayır.
Hayır yapama olur ilişki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?