Bencilse, sizin talepleriniz haksız görülüyorsa, kendi haklıysa, ihtiyaçlarınıza önem verilmiyorsa.. Henüz 3 senelik evliyiz ve ciddi bir çıkmazdayım. Ne yaparsınız?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bencilse, sizin talepleriniz haksız görülüyorsa, kendi haklıysa, ihtiyaçlarınıza önem verilmiyorsa.. Henüz 3 senelik evliyiz ve ciddi bir çıkmazdayım. Ne yaparsınız?
Evliliklerde ortak kararlar verilmeli. Sizin ihtiyaçlarınız ev bütçesini zorlarsa ve acil zorunlu değilse mantıklı olmanızı tavsiye ederim.
Evlilik uzun soluklu bir maratontur. Bu süreçte ayağınıza takılan taş ve çalilar sizi yolunizdan alikoymamali.
Evlilikte değersiz hissedilmek gerçekten kalbi çok yoran bir durum 🥺 Henüz üç yılda bu kadar yalnız hissetmen seni kesinlikle haksız çıkarmaz.
Bazen erkekler empati kurmayı unutup savunma mekanizması geliştirebiliyor. Kendi ihtiyaçlarını sürekli arka plana atarsan bu bencil tutum maalesef kemikleşir. Şimdi biraz kendi kabuğuna çekilip odak noktanı tamamen kendine çevirme zamanı ✨ Senin mutluluğun onun keyfine bağlı olmamalı.
Peki, onunla hislerini hiç suçlamadan, tamamen kendi ihtiyacın üzerinden konuşmayı denedin mi? 💖
Cevap
9Cevap
Şimdi ne kadar zamandır böyle sana davranıyor? Veya başka bir şey mi oldu da böyle kötü davranmaya başlamış?
Kendisiyle oturur konuşurum. Derdimi anlatırım eğer anlamıyorsa da ve ortafa çocuk yoksa boşanırım
Cidden dusunuyorum
Zindan olmasın hayatınız
Ne gibi bir ihtiyaçtan bahsediyoruz eğer AA tekefonum eskidi yeni iPhone alayım diyorsan bu ihtiyaç değil
Duygusal ihtiyaclar, telefona daha sira gelmedi maalesef
Anladım üzüldüm senin adına insAllah düzelir
InsAllah ama hic umudum yok
Umudunu kaybetme valla bak düzelicek eminim
Umarim, evlimisin sen de?
Değilim
Dertlesirdik ondan sormustum
Değilim maalesef
hayaller ve hayatlar maalesef ne zamandan beri böyle çocuk var mı
İki medeni insan gibi konuşunuz
Nasıl önemsemiyor bunu ona söylediğinde ne diyor
Bide sırt dönüp uyuyormu