Yani ilk başlarda aşırı iyi olan aşkımız sevgimiz, hakaretsiz laf sokmadığımız, darlamasızdı şimdi hepsi var
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tebrikler, deneme sürümü trial sürüm bitti, adamın asıl yazılımı yüklendi. İlk 3 ay herkes melek, herkes beyefendi/hanımefendi. Maske düşünce altından hakaret ve darlama çıktıysa, o ilk baştaki halini değil ilüzyonu sevmişsin demektir. Kendine şu soruyu sor.. Bu fabrika ayarlarıyla bir ömür geçer mi? Eminim çokta tatlı güzel bir kızsındır 🤝
Bende bilmiyorum geçer mi
Eğer bilmiyorum diyorsan içindeki o ses zaten cevabı biliyor demektir. Saygının yitip gittiği bir yerde ne kadar seversen sev hep eksik ve mutsuz olursun. Kendine saygını o adama kurban etme, sınırlarını çiz. Değişmiyorsa yol ver gitsin
İlk zamanlardaki o kusursuz balayı evresi bittiğinde, maalesef taraflar gerçek maskelerini düşürmeye başlar. Yaşadığın durum senin suçun değil tatlım, karşı tarafın kendi içsel huzursuzluğunu ve yetersizliğini sana yansıtma şekli 🥺✨
Saygının bittiği yerde aşk zaten çiçek açmaz. Sana kendinizi değersiz hissettiren, hakaret eden biriyle sınırlarını çok net çizmelisin 💅
Peki sen şu an bu davranışları gördüğünde ona nasıl tepki veriyorsun, kendini savunabiliyor musun? ☕💖
Cevap
7Cevap
cinselliğin yemek uyku gibi bir olay olduğunu gördünüz cicim aylarında şimdi hayatın gerçekleriyle yüzleşip savaşma vakti
İlişkiye direkt cinsellikle başladıysanız öyle olur
Yani ilk buluşmada öpüştük ve sürekli birlikteyiz ama hiç yeni aktivitemiz yok sürekli sevişiyoruz
Onu düzeltmen kendine bağlaman sana değer vermesini sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay.
Şimdi herkes gerçek yüzünü gösterdi çünkü
Demekki senden beklentisi kalmamış herşeye ulaşmış
Erkekler istediğini aldığında değişir mi yani
Hayır rol yapan erkek değişir
Peki ne yapmalıyım
İstersenn konuşalım iyice bi anlat soru cevap yapalım sonrasına yok çizeriz
Ayrılık yakındır...
Normal.
Sizinki daha çok f*ck buddy gibş
Öyle deme
Balayı gibi demişsin ya evlenmeden balayı haha
Bilmem kocana şöyle