Evli tanıdığım 2 adam var, ikisi de tam istediğim tip. İlgi duyuyorlar içten içe. Ne istesem, ne söylesem yapmaya hazırlar (iş anlamında)
Lan bu bekarlar neredeler😀😃🤣 hiç aşk meşkte işleri yok bu ne lan böyle
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli tanıdığım 2 adam var, ikisi de tam istediğim tip. İlgi duyuyorlar içten içe. Ne istesem, ne söylesem yapmaya hazırlar (iş anlamında)
Lan bu bekarlar neredeler😀😃🤣 hiç aşk meşkte işleri yok bu ne lan böyle
Cevap
18Cevap
Yeni nesil aşk meşk olaylarını ya da bir kadına nasıl yaklaşılması gerektiğini çok da bilmiyorlar, ayrıca özgüvensizler. Ondandır
Ya özgiven dediğin konuşa koklaşa kazanılır zaten
Öyle ama onu da yapmaktan aciz insanlar gördüm yeni nesilde. Bazı şeyler dediğin gibi yapıldıkça oturur ve tecrübe kazanılır. Ben de bekarım ama bir kadınla nasıl ilişki kurulması gerektiğini defalarca deneyimledim en azından, ondan da kaçıyorlar. Bir de özgüvensizliklerinin nedenlerinden biri de parasız oluşları
Aman ya her şey bahane
Oturup simit ayran yerken keyif aldığım adamlar var
Ben de totalde onu söylüyorum zaten, her şeye bir bahaneleri var. Önemli olan buna hevesli olmak ve kadından anlayabilmek
maalesef anlayamıyorlar bak deli gibi adama ıslanıyorum ilgi duyuyorum sanal seks derecesinde konuşmalar yaptık
2 güne benden soğudu başka avlar peşine düştü
Nasıl olsa bu cepte kenarda beklesin kafası var 😀 aptal elindeki fırsatı da kaçırdı
Simdi mikebilmek için instadan buldugu instagörllere yalakalık yapıyor
Arabası güzel onunla göz boyamaya çalışıyor
Canla başla uğrasıyor 😏
Bak bu canım işte, bu da ayrı bir versiyon. Gerçekten sana ilgi duyan ve ilgi duyduğun bir kadın bulduysan başkalarını zorlamak kadar saçma bir erkek hareketi yok. Hayır, olmadıysa olmaz yoluna bak da bir kadını asla canım yerine koyamazsın, bunu da bilmezler mesela (:
Canım değil *s@l@klık olacak o. Şimdi ağzıyla kuş tutmayı denesin (:
Yahu akıllı olsa bunu yapar mı sence
Bir de 7 yıl önceki eximdi. yarım kalmıştık
Dedi ki bıraktığımız yerden devam edelim ben artık insanları üzmek istemiyorum
Sonuç olarak yedek kadroya düştümşk 1 hafta müthiş canımlı tatlımlı konuştuk
Sonraki hafta tamamen soğuk
Attığı tek tük mesajlara da cevap yaxmamaya başladım
Keşke orada ben ghosting yapsaydım 2. kez pnun bitirmesine fırsat vermemeliydim
Eşeğe kral gibi davranırsan sana krallık edip diğerlerine eşek olmaya devam eder işte böyle 😊☺
Exten asla next olmaz, o biraz da senin hatan olmuş. Dengesiz bir insanla bir kere bitmişse bitmiştir, ileride bir şey düzelmez asla. Ama benzer şeyleri ben de yaşadığımdan böyle konuşabiliyorum tabi, bazen cinsiyeti yok bu olayların.
Aynen öyle, eşeğe kral gibi davranırsan o yine eşek olmaya devam eder ama krala kral gibi davranırsan o seni kraliçesi yapar (:
İşte basit insan emaresi😇karşılarındakini aptal yerine koymasalar daha basit olacak her şey
Ben yedeksem benle niye konuştum zaten hayatında biri varsa
Ego tatmini ilgi orspluğu. Kenarda bekleyip egosunu okşucam böylelikle kendini iyi hissedicek
Zekasız zevksiz😀dilensin dursun bakalım bulur birinden ince mikli petovenk
Valla her şeyi çok güzel açıklamışsın zaten, üstüne imzamı atarım sadece. Ego tatmini ve ilgi, basit insan beklentileri bunlar. Zekasız falan olduğu belli zaten böyle konuşabilen bir kadını elinin tersiyle itmiş grizkalı ama miki beni ilgilendirmiyor, o onun derdi 😅
Ben böyle sürekli farklı hatun arayanlara performans kaygısı yaşıyor diye düşünürüm
Tahminim de hep doğru çıkar
Kadının onunla yatınca gideceğini bırakacagını kendi performansıyla ilgi kaygı taşıdığı için 10 tane kadın ilgisine ihtiyaç duyuyor
Kaç kadından alabilirsr kâr
O erkekler mal çünkü evdekini bırakıp dışarıyla ilgileniyorlar , bekarlarda beynini kullanıp evlenmiyor
Bekarlar beynini kullanıp para harcamayım korkusuna sevgili bile yapmıyor
Çünkü daha kendilerini zor geçindiriyorlar, ve cüzdan olmayı düşünmüyorlar onları boş ver önemli değil , güvenmiyorlar
İyi ne bk yerse yesin
Denize düşen yılana sarılır diyorlar demek ki evli olanlar
Artık birine verirsin
Zor
Yok bence ver rahatla
Verirsen ilgileri gidiyor
İçinde kalmasın o zaman
Yapacak bişey yok 1 kere alıp gidecekler
Vurkaç onlar için her zaman güzeldir
Ama maalesef kalıcı değil ve verirsem silinip gideceğim akıldan
Merak kalmıcak
Verirsen daha çok ilği görürsün sanki. hiçmi vermedin
Evliyle birlikte olmadım
Benim haricimde başka kadınlar bulursa çok kıskanıyorum ben ya
Karısı ve ben olucam sadece
Gidip 10 tane verici antene bağlanmak isteyenden hayır gelmez
Potansiyel bir vericisin belli ne yaparsan yap banane
Tm
Hep evlendik gec kaldin 😊
Sağlık olsun mutluluklar evlilik güzeldir😊
Ver evliyw mutlu ol
Verince ilgisi sıfırlanıyor erkeklerin çünkü aşık oldugu kadın değilsin
Bu mesafe iyi
Evli kadınlar yatakta çok iyiler onu bilir onu söylerim
evlilerin beklentisi belli
O nickin ucuzluğuna zor gelirler.
Ahahahah 😀🤣buradan erkek tavlamak isteyecek kadar basit olduğumu mu düşündün
Kendin öyle basitsin ondan çünkü 😉
Kendine liman mı arıyon
Ne gibi 😀
Yalnızlık güzel değil
Sanki Tanrıçasınız, neyinize tapacaz.
Onu tapan düşünsün sen değil
Bekarlar küçük seviyor sjdh
Orspu çocukları bulmuşsunuz birbirinizi
Nice
Vay be eskilerden bir sen kaldın demek
Aa nolduu🥲🤣
Çöldesak
Ne iş verdiğine bağlı şimdi 😅
Dolap düştü gelip asar tamir taşıma olsa yapar
Büyük mü
O bir yanıltmaca kandırmaca
Bekarlar senin dikkatini çekmiyordur
Alakası yok
Bence öz güvenli, eli iş tutan erkekler dikkatini çekiyordır birde caresiz olmayn zaten bir kadın tarafından test edilip onaylanmış, evli erkekler
büyük meme sevmem
Nick ilgimi çekti takip atsnaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evli erkeklerin bu ekstra ilgisi seni yanıltmasın tatlım, onlar genellikle ellerindeki konfor alanından çıkmadan sadece heyecan aradıkları için her şeye evet demeye daha meylli olurlar 💅✨ Bekar erkekler ise sorumluluk alma korkusu yüzünden biraz daha geri planda kalabiliyor.
Sen enerjini sana tam anlamıyla odaklanacak doğru insanlara sakla bence 💖 Peki sence bekarların bu ilgisizliği aşktan korkmaları mı yoksa sadece doğru zamana denk gelmememiz mi? ☕✨