Hiç edepli hayâlı kız kalmamış bir kaç kişinin dokunduğu bedene sahip olacaksınız.
3 ay
O kadar çok var ki böyle. Kızların kafa yapısı bu artık : ben bu zamana kadar istediğimle istediğimi yapayım evlenirsek evleniriz 👍 olmuyorsa şayet başkasını bulurum bende 👍 bu mentalite geçerli şu an..
Ne alakası var çok şükür ahlaklı edepli de biriyim
Bugüne kadar yanlış hiç bir şey yapmadım
Erkekleri çok da masum zannetmeyin
Kadın ahlaksız oluyor da erkek olmuyor mu
Tertemiz geçmişim var ama evleneceğim insanın biriyle birlikte oldu diye de sorgulayamam
Beni benden sonrası ilgilendirir
Bu eski çağ ağzından uzaklaşın
Birde kadınsın kadın kadının yurdudur
Niye... kendileri dokunulmadan mi evleniyorlar... tüm namus tüm edep kadın da mı... yemedikleri halt yok ve kimsede edepsiz bunu kızıma alamam demiyor erkektir elinin kiri diyor hatta yapmayana erkek olarak bile bakmıyorlar... bu devirde uzulsem uzulsem kendi bacilarima uzulurum
Bu kadar umutsuz hissetmen üzücü 😔 Çünkü bu bakış açısı hem seni hem kadınları çok yaralıyor.
Bir insanın değeri bedenine kimin dokunduğuyla ölçülmez ❤️ Karakteriyle ölçülür. Edep ve hayâ sadece cinsellikten ibaret değil. Dürüstlük, sadakat, saygı, vicdan, empati de bunun parçası.
Ayrıca geçmişi olan biri, sevmeyi öğrenmiş ve olgunlaşmış da olabilir 💫 Sen kendi değerlerini koru, evlilikte aradığın şeyin güven, sevgi ve anlayış olduğuna odaklan. Mutlu evlilikler hâlâ var, yeter ki zihnini bu kadar karartma 🌿✨
Cevap
32Cevap
Kimsenin dokunmadığı bedenler de var.
Sen merak etme
her zaman oyleydi simdi cok daha kotu hepsi patlak kizlarin
Haklısın önümde liseye giden kızlar vardı herbirinin ağzında a.. Mina kodugum küfürü bir cümlenin arkasına bu lafı söylüyorlar birde yüksek sesle iyilerine kesin vardir
herkes ederi kadar karsiligini alir ya burada ya ahirette.. o yuzden sikinti yok aplacim.. Allah iyiyi ve kotuyu ayirt edebilecek irade ve guc versin bi de onu kullanmayi nasip etsin..
zaten bu nesilde evlenilecek kişi sayısı çok az şansa düzgün biri karşına çıkarsa evlenirsin çıkmazsa mecburen bekar kalacaksın
Bir bedene “sahip olmak” biraz ağır bir tabir. Yani ne alaka dimi? Beden kendini yeniler sen merak etme. Mesele ruhta.
Leğene oturtmak şart oldu bu karıları artık
niye leğen ne alaka
sorma.
da zaten iq su 3 basamaklı sayılara ulaşmış bi erkek evlenmez zaten öyle kolay kolay.
Detaya cevap veriyorum erkekler çok kullanılmış. Umarım bundan haberdarsindir. Bu ülkede yüzde 1 BELKİ DOKUNULMAMIŞ bey vardır🤣 haberin olsun
Bu arada Harun abi olduğundan şüphe yok ama kanıtlayamam🤣 ha ben o temizlerdenim ama sana kefil olamam
@CptMac yav he he.
@CptMac yok be 🤣 kolay kolay edemez kimse
Verin ablama ilgiyi😄 sen kendi haline yan tüm erkekler patlak. namuslu kız çok ta erkekler zaten kimse bilmez diyerek Allahtan da zaten korkmayarak patlattırıyorlar ergenlikten
sana niye dokundu :D iki cins için de geçerli
Beden gelip geçicidir.
Kalbi, ruhu temiz olan kaldı mı?
Haha bu kesin zaten de erkekleri çok mu masum saniyosun sen erkek misin?
kızım çok şükür 🥹
Önüne gelen yatiyor emin ol o yüzden cinselligi sil kafandan? Biz anlasabilir miyiz acaba buna odaklanin
Ha bakire isen takilmanda haklisin elinde değil temiz istersin ama bir kere zipladiginda o duygunun hiçbir onemi kalmiyor bakir mis degilmis salla diyosun
kes ya seni de tanıyorum sende Sapıksın bana mesaj atmıştım
Vay srfsz sanane benim sapikligimdan o. c
Ben sana burada tavsiye veriyorum altima yatirir seni...
aynen 160 boyunla bkk yatırrsin cüceee
Nerenden salladin acaba popondan mi gel bakalim o gotunu bi becereyim zira kalkmis indirmek lazim
tanıyorum seni çünkü mallll
Olmum ben daha uzun onan nerenden salladin pahfsudakdjsmd
ezik.
erkekler daha çok cinsel birliktelik yaşıyor
o zaman onlarla evlenecek kıza da yazık
ya kafam uyuşsun yeter ya gerçekten sadık olsun bu kadar güzel miş şu mul bumuş boş herkes kendşne baksın
evlenmeyecekler işte, kürtler araplar 10 çocuk yaparken türkler çocuk yapmayacak sonra bayrağını indirecekler direkten
kaç kişi dokundu sana
sıfır eşimi bekliyorum
demekki öyle kadınlar hala var artı olarak dokunulmak bu kadar da kötü bişi değil kendinisi bir eşya gibi ikinci ele düşmüş görmek bence metalaşıp kendi değerinizi hiçe saymak gibi bişi
Oda iyiymiş erkek sanki yapmıyor mu
Yoo kızlar kızlarla haltlar yiyo herhalde
Sorularım var onları nfalan silmek için girdim ortamı sevmiyorum evet dm kapalı
Sadece kimse kimseye namus bekçiliği yapmasın yaşarsa yaşar yasamazsa yaşamaz rahatsız ediyorsa öyle insanlardan uzak durursun bu kadar basit
dedi patlak
Bel altı konuşmalar beni de rahatsız ediyo ama bunun hesabını sadece kadın odememeli
Böyle yorum yapmam benim öyle şeyler yaptığımi kanitlamaz sadece fikrimi söylüyorum eğer yorum yorumlarda rahatsız olucaksan sorunda sorma kadın olarak hem cinslerinimde düşünmeyen bı bencil konuştu senle laf yarısına girmem sadece kimseyin kınama hayat uzunnn
Bu dunyanda kadın kadının düşmanı ben heo bunu gördüm neyse öyle benden bu kadar
@Yamaç3531 yavsama lan kizaa
Yani aslında ben şunu demek istedim yaşar yasamaz bizi bağlamaz ama kız yapınca... Oluyor erkek oo elinin kiri ben ona deliriyorum bu yani yoksa kim naparsa yapsın
sapiga bak konuşmak istemiyor ki dm yapasana diyor maal
Ben burada dm hep kapalı kisiel bir durum değil genel insanlar insanlar baya değişik bunu da açıklayım ben kaçar yine de herkese hayatta başarılar iyi insanlar yolunuza çıksın
Çok temizler ya zaten :)
Erkekler çok mu edepli asıl kızlara yazık
Dimi.. O erkeklere de kaç kişi dokunmuş
Evlenecek olanlar düşünsün ben o defteri kapattım
Evlenmemek daha güveni gibime geliyor.
Evet doğru dürüst kızda kalmadı
Bir kaç kişi mi abart rahat 20-30 😂
Evet doğru dediniz sizde
Kızlar bunu dert etmiyor ki
Pick mee
Yazık
Ortam berbat
Var iyi kızlar
Çok yazık evet
evlenmeyeceğim
Aynen evlenmemek en iyisi
Evlenmiycem ki
Çokmk yazok hemdeee
Sende mi edepli değilsin
ben olmaya çalışıyorum hiç erkek arkadaş yapmadım kendime öyle ortamlarda takılmadim hic
Aferin
Degil
niye degil
Erkek bu srfsz zaten inanmayin
@Berat06905 peki
lan canımsın erkek olsam niye erkeklere sorayım ozurlu beratt
Cok özürlü
Humeyra yi diyorum ml
Arayan bulur
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?